HK Living schoolplaten en posters

hk-living-schoolplaten-en-posters
HK Living schoolplaten en posters
Filters
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Schoolplaat - Botanisch - L - HK Living - Schoolplaat - Botanisch - L - HK Living
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Botanisch - L - HK Living Schoolplaat - Botanisch - L - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507268/th2/schoolplaat---botanisch---l---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 5.0 Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een botanische print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:75 x B:55 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
 • Best verkocht
  Schoolplaat - Palmen - Xl - HK Living - Schoolplaat - Palmen - XL - HK Living
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Palmen - Xl - HK Living Schoolplaat - Palmen - Xl - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507270/th2/schoolplaat---palmen---xl---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 4.0 Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een palm print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:85 x B:105 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
 • Best verkocht
  Schoolplaat - Insecten - Xl - HK Living - Schoolplaat - Insecten - XL - HK Living
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Insecten - Xl - HK Living Schoolplaat - Insecten - Xl - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507266/th2/schoolplaat---insecten---xl---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een insecten print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:85 x B:105 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Schoolplaat Jungle XXL - katoen - hout - 154x154x2 - HK Living - Schoolplaat Jungle XXL - katoen - hout - 154x154x2 - HK Living
  65,-
  Leverbaar vanaf 07-06-2017
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat Jungle XXL - katoen - hout - 154x154x2 - HK Living Schoolplaat Jungle XXL - katoen - hout - 154x154x2 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507463/th2/schoolplaat-jungle-xxl---katoen---hout---154x154x2---hk-living[0].jpg Te koop voor 65,00. in_stock

  Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze nieuwe Jungle XXL schoolplaat van HK Living!!. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van 154 x 154 x 2 cm . Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.

  Schoolplaat - Insecten - M - HK Living - Schoolplaat - Insecten - M - HK Living
  16,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Insecten - M - HK Living Schoolplaat - Insecten - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507274/th2/schoolplaat---insecten---m---hk-living[0].jpg Te koop voor 16,00. in_stock 5.0 Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een insecten print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:40 x B:30 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Wandplaat Palm resort - HK Living - Wandplaat Palm resort - HK Living
  26,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Wandplaat Palm resort - HK Living Wandplaat Palm resort - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507278/th2/wandplaat-palm-resort---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,90. in_stock De Wandkaart op geprint katoen met een houten frame is nostalgisch en lijkt op de platen die vroeger in de klaslokalen hingen. Terug naar die goede oude tijd? Deze wandplaat is precies wat u zoekt. De wandplaats is verkrijgbaar in verschillende varianten en is gemaakt van katoen en hout. Perfect voor die lege plek aan de muur.
  Wandplaat Jungle - HK Living - Wandplaat Jungle - HK Living (SALE)
  16,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Wandplaat Jungle - HK Living Wandplaat Jungle - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507279/th2/wandplaat-jungle---hk-living-sale[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock De Wandkaart op geprint katoen met een houten frame is nostalgisch en lijkt op de platen die vroeger in de klaslokalen hingen. Terug naar die goede oude tijd? Deze wandplaat is precies wat u zoekt. De wandplaats is verkrijgbaar in verschillende varianten en is gemaakt van katoen en hout. Perfect voor die lege plek aan de muur.
  Schoolplaat - Beletterd - L - HK Living - Schoolplaat - Beletterd - L - HK Living
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Beletterd - L - HK Living Schoolplaat - Beletterd - L - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507271/th2/schoolplaat---beletterd---l---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Haal de nostalgie van het taal klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een beletterde print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:75 x B:55 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Wandplaat Dolfijn - HK Living - Wandplaat Dolfijn - HK Living
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Wandplaat Dolfijn - HK Living Wandplaat Dolfijn - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507277/th2/wandplaat-dolfijn---hk-living[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock De Wandkaart op geprint katoen met een houten frame is nostalgisch en lijkt op de platen die vroeger in de klaslokalen hingen. Terug naar die goede oude tijd? Deze wandplaat is precies wat u zoekt. De wandplaats is verkrijgbaar in verschillende varianten en is gemaakt van katoen en hout. Perfect voor die lege plek aan de muur.
  Wandplaat Bos - HK Living - Wandplaat Bos - HK Living
  22,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Wandplaat Bos - HK Living Wandplaat Bos - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507276/th2/wandplaat-bos---hk-living[0].jpg Te koop voor 22,95. in_stock De Wandkaart op geprint katoen met een houten frame is nostalgisch en lijkt op de platen die vroeger in de klaslokalen hingen. Terug naar die goede oude tijd? Deze wandplaat is precies wat u zoekt. De wandplaats is verkrijgbaar in verschillende varianten en is gemaakt van katoen en hout. Perfect voor die lege plek aan de muur.
  Schoolplaat - Mot - S - HK Living - Schoolplaat - Mot - S - HK Living
  15,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Mot - S - HK Living Schoolplaat - Mot - S - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507267/th2/schoolplaat---mot---s---hk-living[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een mot print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:23 x B:23 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Schoolplaat - Botanisch - M - HK Living - Schoolplaat - Botanisch - M - HK Living
  16,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Botanisch - M - HK Living Schoolplaat - Botanisch - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507269/th2/schoolplaat---botanisch---m---hk-living[0].jpg Te koop voor 16,00. in_stock Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een botanische print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:40 x B:30 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Schoolplaat - Bladeren - M - HK Living - Schoolplaat - Bladeren - M - HK Living
  16,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Bladeren - M - HK Living Schoolplaat - Bladeren - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507272/th2/schoolplaat---bladeren---m---hk-living[0].jpg Te koop voor 16,00. in_stock Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een bladeren print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:40 x B:30 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
  Schoolplaat - Palmen - M - HK Living - Schoolplaat - Palmen - M - HK Living
  16,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Schoolplaat - Palmen - M - HK Living Schoolplaat - Palmen - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/507273/th2/schoolplaat---palmen---m---hk-living[0].jpg Te koop voor 16,00. in_stock Haal de nostalgie van het biologie klaslokaal in huis met deze schoolplaat met een palm print van HK Living. Deze vintage schoolplaat is gemaakt van bedrukt katoen op een zwart houten frame en heeft afmetingen van L:40 x B:30 cm. Hang deze schoolplaat thuis aan de muur en denk terug aan uw tijd in de schoolbanken.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up