« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

House Doctor collectie

house-doctor-collectie
House Doctor collectie

House Doctor collectie aanbiedingen

Fauteuil Kawa - Loungestoel - Bruin - Rotan - Metaal - House Doctor

House Doctor is een merk dat kwaliteit levert en een gezellige sfeer wilt brengen met hun producten. Ook deze keer heeft House Doctor weer zijn&..

> Bekijk meer House Doctor Stoelen
Wandklok Clock Couture - Goud Wit - House Doctor

De wandklok Couture heeft een prachtige goud wit design. De nummers worden op de klok alleen om het kwartier aangegeven. De kleur..

> Bekijk meer House Doctor Klokken
Stoel Ace - Army groen - House Doctor

Stoel - Ace - army groen -  b. 42 cm - h82 cm - zithoogte: 46 cm  - House Doctor Eetkamerstoel Ave van House Doctor. Mooie eigentijdse s..

> Bekijk meer House Doctor Stoelen

Uw huis is een persoonlijke toevlucht. Een rustige plek om te ontspannen en omringt met de dingen waarvan u het meest houdt. Uw familie en uw dierbaarste bezittingen. Uw huis is de plek waar persoonlijke verhalen zich ontvouwen. Een prachtige mix van souvenirs. erfstukken en frisse impulsen.Bij House Doctor bieden wij u de elementen voor creeren van een persoonlijk, mooi en inspirerende woning. Een huis dat laat zien wie u bent en waar u van houdt. In de collectie van House Doctor vindt u een eigentijdse mix 

House Doctor is gefascineerd door creativiteit en individuele interpretatie. En dit is terug te zien in de producten van House Doctor. House Doctor is niet één style of één uitdrukking. Het is een eclectische mix van fijne grafische lijnen, decadente details, delicate vintage en industriele contrasten - allemaal voor u om mee te combineren en matchen met uw persoonlijke style.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up