Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


J.I.P

Kinderspeelgoed, tassen, geschenken, kleine meubelen, noem het maar op of J.I.P. heeft het. J.I.P. ontwikkelt de leukste producten om te krijgen of cadeau te doen. Daarnaast steunt J.I.P. het project Wereldkinderen en draagt dit merk een bijzonder karakter uit. Zacht, trendy, schattig en veilig, ideaal voor alle kinderen en leuk voor jong en oud!


J.I.P. is opgericht in 2013 en is onderdeel van het merk Present Time. J.I.P. heeft in een korte tijd een compleet assortiment aan kinderspeelgoed, tassen, geschenken en kleine meubelen ontwikkelt. En op dit moment is zij bezig een nieuwe lijn aan producten te ontwikkelen voor baby’s. De producten van J.I.P. zijn leuk voor jong en oud. De kernwoorden zacht, trendy, schattig en veilig dragen de essentie van dit merk goed uit. De producten van J.I.P. zijn overigens niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te doen. Daarnaast geeft u dan niet alleen een bekende een super leuk cadeau, maar helpt u ook nog eens het project Wereldkinderen waar J.I.P. aan mee werkt. Wereldkinderen is een organisatie die kinderen in derdewereldlanden helpen zonder thuis. Het merk J.I.P. heeft dan ook een wel heel bijzonder en sterk karakter.