Jamie Oliver collectie

De bekende kok Jamie Oliver heeft ook zijn eigen collectie musthaves voor in de keuken. Deze collectie van Jamie Oliver bestaat uit messen, raspen, weegschalen, snijplanken, boeken en nog meer accessoires die het koken stukk... Lees meer


De bekende kok Jamie Oliver heeft ook zijn eigen collectie musthaves voor in de keuken. Deze collectie van Jamie Oliver bestaat uit messen, raspen, weegschalen, snijplanken, boeken en nog meer accessoires die het koken stukken gemakkelijker maken. De producten staan garant voor het in stijl en eenvoudig bereiden van de lekkerste gerechten.

Jamie Oliver is dé bekende televisiekok die ervoor zorgen dat iedereen gaat genieten in de keuken. Daarmee niet alleen van lekker eten, maar dat kokken en kokkinnen ook weet wat ze eten. Het liefst vers en gezond. Jamie Oliver's televisieprogramma's zijn een groot succes, dus besloot hij zijn naam als merk uit te breiden. Dit doet Jamie Oliver onder andere door het uitbrengen van praktische keukenboeken en van de handigste en mooiste keukenproducten. De boeken van Jamie Oliver zijn net zoals zijn programma's een waar succes. Iedereen wil de nieuwe Jamie Oliver worden in huis! Maar ook de keukenproducten zijn niet meer weg te slaan uit de keukens. Geen wonder, want ze zijn handig én mooi tegelijk.