ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Janod

Janod Speelgoed

Een Frans merk met traditioneel houten speelgoed. Janod speelgoed maakt het leukste, traditionele houten speelgoed voor kinderen. Van Poppenwagens, tot poppenhuizen en puzzels. Bij LiL.nl vindt u dat klassieke, houten speelgoed van Janod. Niet alleen leuk voor uw kinderen maar ook voor uzelf. Weet u nog dat u met de blokken speelde toen u klein was?

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -62%
  Vormen tuinhuisje - Janod - Vormen tuinhuisje - Janod
  9,95
  26.45
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Janod Categorie: Vormen tuinhuisje - Janod Vormen tuinhuisje - Janod //cdn.lil.nl/upload/22/products/308756/th2/vormen-tuinhuisje---janod[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock

Janod is een Frans merk opgericht door Louis Janod en is gespecialiseerd is houten speelgoed voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar oud. Vandaag de dag wordt het merk in 34 verschillende landen verkocht. Het merk bestaat inmiddels al zo’n 40 jaar en is in Frankrijk de nummer 1 op het gebied van houten speelgoed voor kinderen. Het bijzondere aan dit Franse merk is dat het merk geen enkele trend in de hedendaagse maatschappij, maar toch zo succesvol is. De enige kern die het merk heeft, is dat al het speelgoed gemaakt is van hout. Hout vormt dan ook de basis van dit unieke merk. De slogan van Janod is dan ook kort en bondig: “Play by nature”.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up