Joseph Joseph afwasrekken

Afdrogen, het minst populaire klusje in de keuken of juist het klusje waar niet veel mensen tijd voor hebben. Met de afwasrekken van Joseph Joseph hoeft u nooit meer af te drogen! Naast dat de afwasrekken praktisch zijn vormgeven, zijn de afwasrekken ook voor iedere soort keuken vormgegeven. Zo hoeft u u niet zorgen te maken dat u niet de perfecte afwasrek voor afwas uw kan vinden.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -12%
  Afwasrek Arena - Grijs - Joseph Joseph - Afwasrek Arena - Grijs - Joseph Joseph
  37,04
  42.20
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Afwasrek Arena - Grijs - Joseph Joseph Afwasrek Arena - Grijs - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/280008/th2/afwasrek-arena---grijs---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 37,04. in_stock

  Het afwasrek Arena maakt het afwassen leuk. Normaal gesproken is het natuurlijk een klusje dat we niet graag als leuk bestempelen. Maar dankzij dit handige hulpmiddel is dit klusje voortaan zo geklaard. U plaatst het Arena afwasrekje gewoon op het aanrecht en tijdens het afwassen plaatst u de natte borden, glazen en bestek erin. Geen gehannes meer en een aanrecht dat vol met water ligt. Het Afwasrek Arena is ideaal in iedere keuken.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up