Joseph Joseph bestekbakken

Het beruchte probleem van niet kunnen vinden wat u zoekt in uw keukenlades is nu verleden tijd met de bestekbakken van Joseph Joseph. Met de vele segmenten in de bestekbakken kunt u moeiteloos al uw verschillende soorten bestek opbergen. En waarom zou u de bestekbakken alleen gebruiken voor bestek? Deze bestekbakken kunnen gebruikt worden om in elke keukenla orde te scheppen uit chaos.

 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Bestekbak - Wit - Groen - Joseph Joseph - Bestekbak - Wit - Groen - Joseph Joseph
  26,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Bestekbak - Wit - Groen - Joseph Joseph Bestekbak - Wit - Groen - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/280011/th2/bestekbak---wit---groen---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 26,99. in_stock

  Keukenlades, de beruchte plek voor een rommeltje. Met de bestekbak van Joseph Joseph blijft uw keukenla netjes en georganiseerd. Dankzij de verschillende segmenten waaruit de bestekbak bestaat maakt u gemakkelijk onderscheidt tussen messen, vorken, (opschep)lepels etc. Maar deze design bestekbak van Joseph Joseph is niet alleen geschikt voor het organiseren van uw bestek. Ook in de andere keukenlades doet deze bestekbak het erg goed om de boel netjes te organiseren.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up