Joseph Joseph broodtrommels

Elke dag vers brood is de droom van menig mens en met de broodtrommels van Joseph Joseph gaat deze droom in vervulling. Alle broodtrommels van Joseph Joseph zijn praktisch vormgegeven, bijvoorbeeld met een deksel die ook dienst doet als een snijplank. Elke dag heerlijk vers brood uit een praktische broodtrommel, wie wil dat nou niet?

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Broodtrommel - met snijplank - Wit - Joseph Joseph - Broodtrommel - met snijplank - Wit - Joseph Joseph
  55,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Broodtrommel - met snijplank - Wit - Joseph Joseph Broodtrommel - met snijplank - Wit - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/176676/th2/broodtrommel---met-snijplank---wit---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 55,96. in_stock 4.5

   Elke dag vers brood zou iedereen wel willen hebben, deze broodtrommel met snijplank van Joseph joseph helpt hierbij. Deze broodtrommel is ideaal voor het gebruik in de keuken. Het brood blijf vers in de trommel en kan snel gesmeerd worden op de handige snijplank die boven op de trommel zit. Door het stijlvolle uiterlijk kan je deze broodtrommel van joseph joseph gewoon op je aanrechtblad laten staan.

 • Best verkocht
  -10%
  Broodtrommel - met snijplank - Zwart - Joseph Joseph - Broodtrommel - met snijplank - Zwart - Joseph Joseph
  50,54
  56.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Broodtrommel - met snijplank - Zwart - Joseph Joseph Broodtrommel - met snijplank - Zwart - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/280007/th2/broodtrommel---met-snijplank---zwart---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 50,54. in_stock

  De broodtrommel met snijplank van Joseph Joseph is de ideale oplossing voor het bewaren van uw brood. Vers brood blijft voortaan nog langer vers dankzij deze stijlvolle broodtrommel. Tevens is de deksel gemaakt van beukenhout en kan deze ook nog eens worden gebruikt als snijplank. Zo heeft u altijd een snijplank in de buurt wanneer u brood wilt eten of wilt serveren. Een ideaal accessoire voor in de keuken dus!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up