Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Joseph Joseph

  Joseph Joseph is een innovatief merk die met vernieuwde producten blijft komen. Bij LiL.nl kunt u terecht voor het assortiment van Joseph Joseph. Vele artikelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, soorten e... Lees meer


 

Joseph Joseph is een innovatief merk die met vernieuwde producten blijft komen. Bij LiL.nl kunt u terecht voor het assortiment van Joseph Joseph. Vele artikelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, soorten en maten, die het bereiden van een lekkere en gezonde maaltijd net even makkelijker maken. De artikelen van Joseph Joseph zijn niet meer weg te denken uit uw keuken.

Joseph Joseph is opgericht door de tweelingbroertjes Richard en Antony Joseph. Het merk is gespecialiseerd in huishoudelijke artikelen en dan met name de keukenartikelen. Het merk Joseph Joseph staat bekend om zijn functionele artikelen met strakke vormgeving en herkenbare kleuren. Veel artikelen zult u herkennen en weten waarvoor deze dienen, maar Joseph Joseph heeft nu juist ook de artikelen die u niet snel zult herkennen. Maar zodra u weet waarvoor ze te gebruiken zijn, zijn deze niet meer weg te denken uit uw keuken. Joseph Joseph is één van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde huishoudelijke artikelen markt. Het unieke vermogen van dit merk om vorm en functie perfect op elkaar af te stemmen zorgt ervoor dat hun artikelen multi-award-winnende ontwerpen zijn.