Joseph Joseph kookwekkers

Koken is als een dans der minuten, een minuut te veel of te weinig kan desastreuze gevolgen hebben. Gebruik bij het organiseren van uw gekook de handige en praktische kookwekkers van Joseph Joseph. Voor bij het fornuis, op het aanrecht of zelfs aan uw keukenschort of shirt, met de kookwekkers Joseph Joseph verliest u nooit de tijd uit het oog tijdens de hectiek van het koken. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -33%
  Kookwekker Clip Timer - Wit - Joseph Joseph - Kookwekker Clip Timer - Wit - Joseph Joseph
  11,36
  16.94
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Kookwekker Clip Timer - Wit - Joseph Joseph Kookwekker Clip Timer - Wit - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/280010/th2/kookwekker-clip-timer---wit---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 11,36. in_stock

  Het koken kan soms nogal hectisch zijn. Al die verschillende pannen op het fornuis. De kookwekker Clip Timer van Joseph Joseph helpt u bij het organiseren van de hele boel. De Clip Timer zet u gemakkelijk op het aanrecht neer of bevestigt u zelfs met gemak aan uw kookschort of t-shirt. Voortaan vergeet u de tijd niet meer tijdens het koken en zet u de beste en lekkerste maaltijden op tafel!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up