Joseph Joseph zout & pepermolens

Geen gerecht is af zonder het zilte van zout en de pit van peper en omdat het oog ook wat wilt, zijn de zout- en pepermolens van Jospeh Joseph bij verre de meest mooie en praktische zout- en pepermolens. Zeer geschikt om als duo te gebruiken of juist helemaal alleen. Met welke van deze zout- en pepermolens gaat u uw eten verrijken?

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Zout- of pepermolen Milly - Wit - Joseph Joseph - Zout- of pepermolen Milly - Wit - Joseph Joseph (SALE)
  10,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Zout- of pepermolen Milly - Wit - Joseph Joseph Zout- of pepermolen Milly - Wit - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/176646/th2/zout--of-pepermolen-milly---wit---joseph-joseph-sale[0].jpg Te koop voor 10,95. in_stock

  Een handig item dat uw zout of peper op een stijlvolle manier verspreid, daar zorgt de zout- of pepermolen Milly van Joseph Joseph voor. Dankzij de grote gaten vallen de korrels er gemakkelijk uit en is eindeloos draaien verleden tijd. Tevens is de molen voorzien van een handig venstertje dat u vertelt of de molen moet worden bijgevuld. De zout- of pepermolen Milly is ook nog eens een leuk item voor het oog en daarmee een passend en stijlvolle must have voor in de keuken of op de keukentafel.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up