Kare Design collectie

kare-design-collectie
Kare Design collectie

Kare Design collectie aanbiedingen

Hanglamp Huntsman - 6 kappen - Kare Design

De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp v..

> Bekijk meer Kare Design Hanglampen
Armstoel Butterfly - Bruin - 107x80x76 - Kare Design

Een klassieker in het bruin, vintage stijl in premium kwaliteit leer. De Butterfly is altijd een favoriet geweest vanwege zijn afzonderlijke styling. Deze versie is voorzien v..

> Bekijk meer Kare Design Vlinderstoelen
Bijzettafels Wire - set van 2 - Zwart - 60 en 70 cm - Kare Design

Set van twee bijzettafels Wire Kare Design Draad metalen meubels zijn helemaal van deze tijd. Bijzettafels met een frame van draad zijn luchtig en hebben een ruimte..

> Bekijk meer Kare Design Salontafels

De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 

Kare Design is in 1981 in München opgericht door de twee Duitse studenten Jürgen Reiter en Peter Schönhofen. De twee mannen vonden de meubelmarkt maar saai en waren op zoek naar iets onconventioneels. Toen ze dat niet konden vinden besloten ze om zelf een bedrijf op te zetten, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds voor werken. Inmiddels zijn de originele designs van Kare Design verkrijgbaar in meer dan 200 winkels in meer dan 40 landen. In 2014 werd de Kare Kraftwerk flagship store geopend, met meer dan 10.000 vierkante meter, de kers op de taart van meer dan 30 jaar werken aan mooie, chique designs met een knipoog. 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram