Kare Design hanglampen

kare-design-hanglampen
Kare Design hanglampen

De hanglampen van Kare Design is als ''het puntje op de i". Door het unieke design zijn de hanglampen van Kare Design echte eye-catchers. Kare Design heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten hanglampen gemaakt van allerlei verschillende materialen. Van retro tot zeer moderne lampen en van klein tot groot. het is er allemaal! Kare Design heeft dus altijd wel een lamp voor u die voldoet aan al uw wensen en eisen. De Hanglampen passen door de ruime collectie in vele woonstijlen. De hanglampen van Kare Design worden exclsuief lichtbron geleverd.

Filters
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -11%
  Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Colore - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Colore - 100 cm - Kare Design
  149,99
  169.00
  Leverbaar vanaf 18-01-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Colore - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Colore - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554696/th2/hanglamp-parecchi---5-lichts---colore---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • Best verkocht
  Hanglamp Dining Concrete - 3 x E27 - Kare Design - Hanglamp Dining Concrete - 3 x E27 - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dining Concrete - 3 x E27 - Kare Design Hanglamp Dining Concrete - 3 x E27 - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554731/th2/hanglamp-dining-concrete---3-x-e27---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • Best verkocht
  Hanglamp Antler Flower - 6 kappen - Kare Design - Hanglamp Antler Flower - 6 kappen - Kare Design
  329,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Antler Flower - 6 kappen - Kare Design Hanglamp Antler Flower - 6 kappen - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/505614/th2/hanglamp-antler-flower---6-kappen---kare-design[0].jpg Te koop voor 329,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -3%
  Hanglamp Spider - Multi - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp Spider - Multi - 6-lichts - Kare Design
  349,-
  359.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Spider - Multi - 6-lichts - Kare Design Hanglamp Spider - Multi - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554699/th2/hanglamp-spider---multi---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi- 5-lichts - Zwart - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi- 5-lichts - Zwart - 100 cm - Kare Design
  169,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi- 5-lichts - Zwart - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi- 5-lichts - Zwart - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/505568/th2/hanglamp-parecchi--5-lichts---zwart---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -6%
  Hanglamp Calotta Antico - 7-lichts - Kare Design - Hanglamp Calotta Antico - 7-lichts - Kare Design
  149,99
  159.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Calotta Antico - 7-lichts - Kare Design Hanglamp Calotta Antico - 7-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554692/th2/hanglamp-calotta-antico---7-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dining Birds - Kare Design - Hanglamp Dining Birds - Kare Design
  179,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dining Birds - Kare Design Hanglamp Dining Birds - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554732/th2/hanglamp-dining-birds---kare-design[0].jpg Te koop voor 179,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Saloon - Flowers - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Saloon - Flowers - 9-lichts - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saloon - Flowers - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Saloon - Flowers - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554677/th2/hanglamp-saloon---flowers---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Swing Iron - 3-lichts - Kare Design - Hanglamp Swing Iron - 3-lichts - Kare Design
  319,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Swing Iron - 3-lichts - Kare Design Hanglamp Swing Iron - 3-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554678/th2/hanglamp-swing-iron---3-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 319,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Swing Iron - Ovaal - Kare Design - Hanglamp Swing Iron - Ovaal - Kare Design
  119,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Swing Iron - Ovaal - Kare Design Hanglamp Swing Iron - Ovaal - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554681/th2/hanglamp-swing-iron---ovaal---kare-design[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Fabbrica Dining - Zwart - Kare Design - Hanglamp Fabbrica Dining - Zwart - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Fabbrica Dining - Zwart - Kare Design Hanglamp Fabbrica Dining - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554682/th2/hanglamp-fabbrica-dining---zwart---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Beer Bottles - Kare Design - Hanglamp Beer Bottles - Kare Design
  349,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Beer Bottles - Kare Design Hanglamp Beer Bottles - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554689/th2/hanglamp-beer-bottles---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Golden Art - Kare Design - Hanglamp Golden Art - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Golden Art - Kare Design Hanglamp Golden Art - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554691/th2/hanglamp-golden-art---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -32%
  Hanglamp El Mundo Dining - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp El Mundo Dining - 6-lichts - Kare Design
  270,07
  399.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp El Mundo Dining - 6-lichts - Kare Design Hanglamp El Mundo Dining - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554703/th2/hanglamp-el-mundo-dining---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 270,07. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Palazzo Rim - 40 cm - Kare Design - Hanglamp Palazzo Rim - 40 cm - Kare Design
  299,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Palazzo Rim - 40 cm - Kare Design Hanglamp Palazzo Rim - 40 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554725/th2/hanglamp-palazzo-rim---40-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 299,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi Art House - 5-lichts - 150 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi Art House - 5-lichts - 150 cm - Kare Design
  299,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi Art House - 5-lichts - 150 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi Art House - 5-lichts - 150 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554726/th2/hanglamp-parecchi-art-house---5-lichts---150-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 299,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Metallico - Kare Design - Hanglamp Metallico - Kare Design
  169,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Metallico - Kare Design Hanglamp Metallico - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554743/th2/hanglamp-metallico---kare-design[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -19%
  Hanglamp Parecchi Rainbow - 5-lichts - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi Rainbow - 5-lichts - 100 cm - Kare Design
  129,50
  159.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi Rainbow - 5-lichts - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi Rainbow - 5-lichts - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554756/th2/hanglamp-parecchi-rainbow---5-lichts---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 129,50. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Modo - Rond - Bruin - Kare Design - Hanglamp Modo - Rond - Bruin - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modo - Rond - Bruin - Kare Design Hanglamp Modo - Rond - Bruin - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554771/th2/hanglamp-modo---rond---bruin---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Miami Vice - 3-lichts - Kare Design - Hanglamp Miami Vice - 3-lichts - Kare Design
  398,-
  Leverbaar vanaf 11-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Miami Vice - 3-lichts - Kare Design Hanglamp Miami Vice - 3-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554773/th2/hanglamp-miami-vice---3-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 398,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Flying Saucer - Koper - Kare Design - Hanglamp Flying Saucer - Koper - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Flying Saucer - Koper - Kare Design Hanglamp Flying Saucer - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554782/th2/hanglamp-flying-saucer---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 165 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 165 cm - Kare Design
  269,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 165 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 165 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554848/th2/hanglamp-parecchi---5-lichts---zwart---165-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 269,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Champignon - Grijs - 22x 55 cm - Kare Design - Hanglamp Champignon - Grijs - 22xÃ
  189,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Champignon - Grijs - 22x 55 cm - Kare Design Hanglamp Champignon - Grijs - 22x 55 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701464/th2/hanglamp-champignon---grijs---22xyo55cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -35%
  Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 140 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 140 cm - Kare Design
  149,40
  229.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 140 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - 5-lichts - Zwart - 140 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/505612/th2/hanglamp-parecchi---5-lichts---zwart---140-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,40. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -5%
  Hanglamp Huntsman - 6 kappen - Kare Design - Hanglamp Huntsman - 6 kappen - Kare Design
  379,-
  399.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Huntsman - 6 kappen - Kare Design Hanglamp Huntsman - 6 kappen - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/505613/th2/hanglamp-huntsman---6-kappen---kare-design[0].jpg Te koop voor 379,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Saloon Flowers - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Saloon Flowers - 5-lichts - Kare Design
  109,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saloon Flowers - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Saloon Flowers - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554671/th2/hanglamp-saloon-flowers---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 109,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Spot - Kare Design - Hanglamp Spot - Kare Design
  449,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Spot - Kare Design Hanglamp Spot - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554672/th2/hanglamp-spot---kare-design[0].jpg Te koop voor 449,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Massy - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Massy - 9-lichts - Kare Design
  699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Massy - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Massy - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554675/th2/hanglamp-massy---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -5%
  Hanglamp Saloon - Uni - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Saloon - Uni - 9-lichts - Kare Design
  189,99
  199.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saloon - Uni - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Saloon - Uni - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554676/th2/hanglamp-saloon---uni---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -6%
  Hanglamp Swing Iron - Rond - Kare Design - Hanglamp Swing Iron - Rond - Kare Design
  74,99
  79.95
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Swing Iron - Rond - Kare Design Hanglamp Swing Iron - Rond - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554679/th2/hanglamp-swing-iron---rond---kare-design[0].jpg Te koop voor 74,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Swing Iron - Cylinder - Kare Design - Hanglamp Swing Iron - Cylinder - Kare Design
  119,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Swing Iron - Cylinder - Kare Design Hanglamp Swing Iron - Cylinder - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554680/th2/hanglamp-swing-iron---cylinder---kare-design[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cage Chandelier - 56 cm - Kare Design - Hanglamp Cage Chandelier - 56 cm - Kare Design
  1.049,99
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cage Chandelier - 56 cm - Kare Design Hanglamp Cage Chandelier - 56 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554684/th2/hanglamp-cage-chandelier---56-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 1049,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Spiry - LED - Wit - Kare Design - Hanglamp Spiry - LED - Wit - Kare Design
  798,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Spiry - LED - Wit - Kare Design Hanglamp Spiry - LED - Wit - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554685/th2/hanglamp-spiry---led---wit---kare-design[0].jpg Te koop voor 798,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cuisine - Wit - Kare Design - Hanglamp Cuisine - Wit - Kare Design
  99,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cuisine - Wit - Kare Design Hanglamp Cuisine - Wit - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554686/th2/hanglamp-cuisine---wit---kare-design[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -34%
  Hanglamp Belt - Rond - Coffee - Kare Design - Hanglamp Belt - Rond - Coffee - Kare Design
  329,-
  499.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Belt - Rond - Coffee - Kare Design Hanglamp Belt - Rond - Coffee - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554688/th2/hanglamp-belt---rond---coffee---kare-design[0].jpg Te koop voor 329,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Five Bulbs - Transparant - Kare Design - Hanglamp Five Bulbs - Transparant - Kare Design
  139,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Five Bulbs - Transparant - Kare Design Hanglamp Five Bulbs - Transparant - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554690/th2/hanglamp-five-bulbs---transparant---kare-design[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Variety - Kare Design - Hanglamp Variety - Kare Design
  267,99
  269.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Variety - Kare Design Hanglamp Variety - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554693/th2/hanglamp-variety---kare-design[0].jpg Te koop voor 267,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -11%
  Hanglamp Pole Six - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp Pole Six - 6-lichts - Kare Design
  87,99
  99.00
  Leverbaar vanaf 25-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Pole Six - 6-lichts - Kare Design Hanglamp Pole Six - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554694/th2/hanglamp-pole-six---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 87,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Multi Speaker - 10-lichts - Kare Design - Hanglamp Multi Speaker - 10-lichts - Kare Design
  397,99
  399.00
  Leverbaar vanaf 15-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Multi Speaker - 10-lichts - Kare Design Hanglamp Multi Speaker - 10-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554695/th2/hanglamp-multi-speaker---10-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 397,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -35%
  Hanglamp Candle Light - 20-lichts - Kare Design - Hanglamp Candle Light - 20-lichts - Kare Design
  839,40
  1299.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Candle Light - 20-lichts - Kare Design Hanglamp Candle Light - 20-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554697/th2/hanglamp-candle-light---20-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 839,40. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Rumble Dining - Koper - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Rumble Dining - Koper - 5-lichts - Kare Design
  379,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Rumble Dining - Koper - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Rumble Dining - Koper - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554700/th2/hanglamp-rumble-dining---koper---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 379,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Shades Dining - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp Shades Dining - 6-lichts - Kare Design
  359,-
  Leverbaar vanaf 09-01-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Shades Dining - 6-lichts - Kare Design Hanglamp Shades Dining - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554702/th2/hanglamp-shades-dining---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 359,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Candle Light - Rond - 16-lichts - Kare Design - Hanglamp Candle Light - Rond - 16-lichts - Kare Design
  1.098,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Candle Light - Rond - 16-lichts - Kare Design Hanglamp Candle Light - Rond - 16-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554704/th2/hanglamp-candle-light---rond---16-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 1098,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Modo Wire - Kare Design - Hanglamp Modo Wire - Kare Design
  69,95
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modo Wire - Kare Design Hanglamp Modo Wire - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554705/th2/hanglamp-modo-wire---kare-design[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -8%
  Hanglamp Modo Wire - Rond - Kare Design - Hanglamp Modo Wire - Rond - Kare Design
  79,95
  87.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modo Wire - Rond - Kare Design Hanglamp Modo Wire - Rond - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554706/th2/hanglamp-modo-wire---rond---kare-design[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Mesh Cinque - 5-lichts - Koper - Kare Design - Hanglamp Mesh Cinque - 5-lichts - Koper - Kare Design
  219,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Mesh Cinque - 5-lichts - Koper - Kare Design Hanglamp Mesh Cinque - 5-lichts - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554707/th2/hanglamp-mesh-cinque---5-lichts---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Universum - Koper - LED - Kare Design - Hanglamp Universum - Koper - LED - Kare Design
  349,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Universum - Koper - LED - Kare Design Hanglamp Universum - Koper - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554708/th2/hanglamp-universum---koper---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Silhouette - Chrome - LED - Kare Design - Hanglamp Silhouette - Chrome - LED - Kare Design
  699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Silhouette - Chrome - LED - Kare Design Hanglamp Silhouette - Chrome - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554709/th2/hanglamp-silhouette---chrome---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -40%
  Hanglamp Trumpet Brass Spider - 5-Lichts - Kare Design - Hanglamp Trumpet Brass Spider - 5-Lichts - Kare Design
  357,99
  598.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Trumpet Brass Spider - 5-Lichts - Kare Design Hanglamp Trumpet Brass Spider - 5-Lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554710/th2/hanglamp-trumpet-brass-spider---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 357,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Rattan - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Rattan - 5-lichts - Kare Design
  219,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Rattan - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Rattan - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554712/th2/hanglamp-rattan---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Glamour Steps Cinque - 81 cm - Kare Design - Hanglamp Glamour Steps Cinque - 81 cm - Kare Design
  999,-
  Leverbaar vanaf 26-02-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Glamour Steps Cinque - 81 cm - Kare Design Hanglamp Glamour Steps Cinque - 81 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554713/th2/hanglamp-glamour-steps-cinque---81-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 999,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Bergkristall - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Bergkristall - 9-lichts - Kare Design
  849,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Bergkristall - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Bergkristall - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554715/th2/hanglamp-bergkristall---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 849,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Domino Chrome - 13-lichts - Kare Design - Hanglamp Domino Chrome - 13-lichts - Kare Design
  1.699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Domino Chrome - 13-lichts - Kare Design Hanglamp Domino Chrome - 13-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554717/th2/hanglamp-domino-chrome---13-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 1699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Princess - 12-lichts - Kare Design - Hanglamp Princess - 12-lichts - Kare Design
  369,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Princess - 12-lichts - Kare Design Hanglamp Princess - 12-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554718/th2/hanglamp-princess---12-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 369,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Smoky Lounge - Rechthoek - Kare Design - Hanglamp Smoky Lounge - Rechthoek - Kare Design
  1.199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Smoky Lounge - Rechthoek - Kare Design Hanglamp Smoky Lounge - Rechthoek - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554719/th2/hanglamp-smoky-lounge---rechthoek---kare-design[0].jpg Te koop voor 1199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Smoky Lounge - Rond - Kare Design - Hanglamp Smoky Lounge - Rond - Kare Design
  898,-
  Leverbaar vanaf 02-02-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Smoky Lounge - Rond - Kare Design Hanglamp Smoky Lounge - Rond - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554720/th2/hanglamp-smoky-lounge---rond---kare-design[0].jpg Te koop voor 898,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Grand Casino - Rond - 30 cm - Kare Design - Hanglamp Grand Casino - Rond - 30 cm - Kare Design
  499,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Grand Casino - Rond - 30 cm - Kare Design Hanglamp Grand Casino - Rond - 30 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554721/th2/hanglamp-grand-casino---rond---30-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 499,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Grand Casino - Rond - 66 cm - Kare Design - Hanglamp Grand Casino - Rond - 66 cm - Kare Design
  1.299,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Grand Casino - Rond - 66 cm - Kare Design Hanglamp Grand Casino - Rond - 66 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554722/th2/hanglamp-grand-casino---rond---66-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 1299,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Balloon - Colore - LED - Kare Design - Hanglamp Balloon - Colore - LED - Kare Design
  699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Balloon - Colore - LED - Kare Design Hanglamp Balloon - Colore - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554723/th2/hanglamp-balloon---colore---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Balloon - Transparant - LED - Kare Design - Hanglamp Balloon - Transparant - LED - Kare Design
  699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Balloon - Transparant - LED - Kare Design Hanglamp Balloon - Transparant - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554724/th2/hanglamp-balloon---transparant---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi Art House - 4-lichts - 115 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi Art House - 4-lichts - 115 cm - Kare Design
  229,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi Art House - 4-lichts - 115 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi Art House - 4-lichts - 115 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554727/th2/hanglamp-parecchi-art-house---4-lichts---115-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Medusa Amber - Kare Design - Hanglamp Medusa Amber - Kare Design
  1.399,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Medusa Amber - Kare Design Hanglamp Medusa Amber - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554729/th2/hanglamp-medusa-amber---kare-design[0].jpg Te koop voor 1399,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Corallino - Kare Design - Hanglamp Corallino - Kare Design
  859,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Corallino - Kare Design Hanglamp Corallino - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554730/th2/hanglamp-corallino---kare-design[0].jpg Te koop voor 859,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Saturn - LED - Wit - Big - Kare Design - Hanglamp Saturn - LED - Wit - Big - Kare Design
  399,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saturn - LED - Wit - Big - Kare Design Hanglamp Saturn - LED - Wit - Big - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554736/th2/hanglamp-saturn---led---wit---big---kare-design[0].jpg Te koop voor 399,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Living Vegas Deluxe - Koper - Kare Design - Hanglamp Living Vegas Deluxe - Koper - Kare Design
  3.299,-
  Leverbaar vanaf 16-01-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Living Vegas Deluxe - Koper - Kare Design Hanglamp Living Vegas Deluxe - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554737/th2/hanglamp-living-vegas-deluxe---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 3299,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Living Vegas - Koper - Led - Kare Design - Hanglamp Living Vegas - Koper - Led - Kare Design
  1.599,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Living Vegas - Koper - Led - Kare Design Hanglamp Living Vegas - Koper - Led - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554738/th2/hanglamp-living-vegas---koper---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 1599,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Lighthouse - 12-lichts - Kare Design - Hanglamp Lighthouse - 12-lichts - Kare Design
  1.199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Lighthouse - 12-lichts - Kare Design Hanglamp Lighthouse - 12-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554739/th2/hanglamp-lighthouse---12-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 1199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Pipe Milk - 8-lichts - Kare Design - Hanglamp Pipe Milk - 8-lichts - Kare Design
  599,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Pipe Milk - 8-lichts - Kare Design Hanglamp Pipe Milk - 8-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554740/th2/hanglamp-pipe-milk---8-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 599,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Pipe Visible - 8-lichts - Kare Design - Hanglamp Pipe Visible - 8-lichts - Kare Design
  599,-
  Leverbaar vanaf 02-02-2018
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Pipe Visible - 8-lichts - Kare Design Hanglamp Pipe Visible - 8-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554741/th2/hanglamp-pipe-visible---8-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 599,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dining Meshwork - Kare Design - Hanglamp Dining Meshwork - Kare Design
  275,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dining Meshwork - Kare Design Hanglamp Dining Meshwork - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554745/th2/hanglamp-dining-meshwork---kare-design[0].jpg Te koop voor 275,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Jungle - 3-lichts - Kare Design - Hanglamp Jungle - 3-lichts - Kare Design
  469,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Jungle - 3-lichts - Kare Design Hanglamp Jungle - 3-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554748/th2/hanglamp-jungle---3-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 469,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Firmament Shiny - Kare Design - Hanglamp Firmament Shiny - Kare Design
  189,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Firmament Shiny - Kare Design Hanglamp Firmament Shiny - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554749/th2/hanglamp-firmament-shiny---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cocoon Shiny - Kare Design - Hanglamp Cocoon Shiny - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cocoon Shiny - Kare Design Hanglamp Cocoon Shiny - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554751/th2/hanglamp-cocoon-shiny---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cocoon Antique - Kare Design - Hanglamp Cocoon Antique - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cocoon Antique - Kare Design Hanglamp Cocoon Antique - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554752/th2/hanglamp-cocoon-antique---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Stardust Shiny - - Kare Design - Hanglamp Stardust Shiny - - Kare Design
  249,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Stardust Shiny - - Kare Design Hanglamp Stardust Shiny - - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554753/th2/hanglamp-stardust-shiny-----kare-design[0].jpg Te koop voor 249,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi - 5-lichts - 100 cm - Wit - Kare Design - Hanglamp Parecchi - 5-lichts - 100 cm - Wit - Kare Design
  169,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - 5-lichts - 100 cm - Wit - Kare Design Hanglamp Parecchi - 5-lichts - 100 cm - Wit - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554755/th2/hanglamp-parecchi---5-lichts---100-cm---wit---kare-design[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -35%
  Hanglamp Architecture Spider - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Architecture Spider - 5-lichts - Kare Design
  287,40
  439.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Architecture Spider - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Architecture Spider - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554757/th2/hanglamp-architecture-spider---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 287,40. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Saturn - LED - Chrome - Big - Kare Design - Hanglamp Saturn - LED - Chrome - Big - Kare Design
  379,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saturn - LED - Chrome - Big - Kare Design Hanglamp Saturn - LED - Chrome - Big - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554759/th2/hanglamp-saturn---led---chrome---big---kare-design[0].jpg Te koop voor 379,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dusty Bell - Goud - Small - Kare Design - Hanglamp Dusty Bell - Goud - Small - Kare Design
  119,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dusty Bell - Goud - Small - Kare Design Hanglamp Dusty Bell - Goud - Small - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554762/th2/hanglamp-dusty-bell---goud---small---kare-design[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dusty Bell - Goud - Big - Kare Design - Hanglamp Dusty Bell - Goud - Big - Kare Design
  179,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dusty Bell - Goud - Big - Kare Design Hanglamp Dusty Bell - Goud - Big - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554763/th2/hanglamp-dusty-bell---goud---big---kare-design[0].jpg Te koop voor 179,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -33%
  Hanglamp Dusty Bell - Blauw - Small - Kare Design - Hanglamp Dusty Bell - Blauw - Small - Kare Design
  119,40
  179.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dusty Bell - Blauw - Small - Kare Design Hanglamp Dusty Bell - Blauw - Small - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554764/th2/hanglamp-dusty-bell---blauw---small---kare-design[0].jpg Te koop voor 119,40. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Living Vegas Deluxe - Chrome - Kare Design - Hanglamp Living Vegas Deluxe - Chrome - Kare Design
  3.199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Living Vegas Deluxe - Chrome - Kare Design Hanglamp Living Vegas Deluxe - Chrome - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554766/th2/hanglamp-living-vegas-deluxe---chrome---kare-design[0].jpg Te koop voor 3199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Living Vegas - Chrome - Led - Kare Design - Hanglamp Living Vegas - Chrome - Led - Kare Design
  1.469,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Living Vegas - Chrome - Led - Kare Design Hanglamp Living Vegas - Chrome - Led - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554767/th2/hanglamp-living-vegas---chrome---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 1469,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Modo Oval - Wit - Kare Design - Hanglamp Modo Oval - Wit - Kare Design
  129,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modo Oval - Wit - Kare Design Hanglamp Modo Oval - Wit - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554769/th2/hanglamp-modo-oval---wit---kare-design[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Modo Oval - Bruin - Kare Design - Hanglamp Modo Oval - Bruin - Kare Design
  139,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modo Oval - Bruin - Kare Design Hanglamp Modo Oval - Bruin - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554770/th2/hanglamp-modo-oval---bruin---kare-design[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi Nordic - 5-lichts - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi Nordic - 5-lichts - 100 cm - Kare Design
  229,-
  Leverbaar vanaf 11-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi Nordic - 5-lichts - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi Nordic - 5-lichts - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554774/th2/hanglamp-parecchi-nordic---5-lichts---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Fallen Trumpets - Zwart - Kare Design - Hanglamp Fallen Trumpets - Zwart - Kare Design
  898,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Fallen Trumpets - Zwart - Kare Design Hanglamp Fallen Trumpets - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554775/th2/hanglamp-fallen-trumpets---zwart---kare-design[0].jpg Te koop voor 898,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 5-lichts - Kare Design
  298,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554776/th2/hanglamp-gioiello-crystal-pearls---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 298,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 9-lichts - Kare Design
  598,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554777/th2/hanglamp-gioiello-crystal-pearls---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 598,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - Kare Design - Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - Kare Design
  699,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - Kare Design Hanglamp Gioiello Crystal Pearls - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554778/th2/hanglamp-gioiello-crystal-pearls---kare-design[0].jpg Te koop voor 699,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cappello Opposto - Kare Design - Hanglamp Cappello Opposto - Kare Design
  349,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cappello Opposto - Kare Design Hanglamp Cappello Opposto - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554780/th2/hanglamp-cappello-opposto---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Flying Saucer - Rood - Kare Design - Hanglamp Flying Saucer - Rood - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Flying Saucer - Rood - Kare Design Hanglamp Flying Saucer - Rood - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554781/th2/hanglamp-flying-saucer---rood---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Flying Saucer - Blauw - Kare Design - Hanglamp Flying Saucer - Blauw - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Flying Saucer - Blauw - Kare Design Hanglamp Flying Saucer - Blauw - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554783/th2/hanglamp-flying-saucer---blauw---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Crystal Bomb - Brass - 93 cm - Kare Design - Hanglamp Crystal Bomb - Brass - 93 cm - Kare Design
  639,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Crystal Bomb - Brass - 93 cm - Kare Design Hanglamp Crystal Bomb - Brass - 93 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554784/th2/hanglamp-crystal-bomb---brass---93-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 639,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Beam - Brass - 72 cm - Kare Design - Hanglamp Beam - Brass - 72 cm - Kare Design
  559,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Beam - Brass - 72 cm - Kare Design Hanglamp Beam - Brass - 72 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554785/th2/hanglamp-beam---brass---72-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 559,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Bicycle - LED - Kare Design - Hanglamp Bicycle - LED - Kare Design
  399,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Bicycle - LED - Kare Design Hanglamp Bicycle - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554786/th2/hanglamp-bicycle---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 399,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chips Colore - Brass - 61 cm - Kare Design - Hanglamp Chips Colore - Brass - 61 cm - Kare Design
  1.199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chips Colore - Brass - 61 cm - Kare Design Hanglamp Chips Colore - Brass - 61 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554787/th2/hanglamp-chips-colore---brass---61-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 1199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chips Nature - Brass - 61 cm - Kare Design - Hanglamp Chips Nature - Brass - 61 cm - Kare Design
  1.199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chips Nature - Brass - 61 cm - Kare Design Hanglamp Chips Nature - Brass - 61 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554788/th2/hanglamp-chips-nature---brass---61-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 1199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Saturn Explosion - 82 cm - Kare Design - Hanglamp Saturn Explosion - 82 cm - Kare Design
  669,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Saturn Explosion - 82 cm - Kare Design Hanglamp Saturn Explosion - 82 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554789/th2/hanglamp-saturn-explosion---82-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 669,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Trumpets - Brass - 73 cm - Kare Design - Hanglamp Trumpets - Brass - 73 cm - Kare Design
  399,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Trumpets - Brass - 73 cm - Kare Design Hanglamp Trumpets - Brass - 73 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554790/th2/hanglamp-trumpets---brass---73-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 399,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Spiral Candle - Kare Design - Hanglamp Spiral Candle - Kare Design
  879,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Spiral Candle - Kare Design Hanglamp Spiral Candle - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554791/th2/hanglamp-spiral-candle---kare-design[0].jpg Te koop voor 879,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chateau Crystal - Rusty - Kare Design - Hanglamp Chateau Crystal - Rusty - Kare Design
  729,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chateau Crystal - Rusty - Kare Design Hanglamp Chateau Crystal - Rusty - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554792/th2/hanglamp-chateau-crystal---rusty---kare-design[0].jpg Te koop voor 729,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chateau Crystal - Chrome - Kare Design - Hanglamp Chateau Crystal - Chrome - Kare Design
  798,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chateau Crystal - Chrome - Kare Design Hanglamp Chateau Crystal - Chrome - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554793/th2/hanglamp-chateau-crystal---chrome---kare-design[0].jpg Te koop voor 798,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -18%
  Hanglamp Modular - Rond - LED - 82 cm - Kare Design - Hanglamp Modular - Rond - LED - 82 cm - Kare Design
  529,99
  649.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Modular - Rond - LED - 82 cm - Kare Design Hanglamp Modular - Rond - LED - 82 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554797/th2/hanglamp-modular---rond---led---82-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 529,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Zwart - 30 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Zwart - 30 cm - Kare Design
  149,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Zwart - 30 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Zwart - 30 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554800/th2/hanglamp-triangle---zwart---30-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Zwart - 40 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Zwart - 40 cm - Kare Design
  229,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Zwart - 40 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Zwart - 40 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554801/th2/hanglamp-triangle---zwart---40-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Zwart - 60 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Zwart - 60 cm - Kare Design
  498,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Zwart - 60 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Zwart - 60 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554802/th2/hanglamp-triangle---zwart---60-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 498,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Wit - 30 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Wit - 30 cm - Kare Design
  139,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Wit - 30 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Wit - 30 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554803/th2/hanglamp-triangle---wit---30-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Wit - 40 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Wit - 40 cm - Kare Design
  199,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Wit - 40 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Wit - 40 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554804/th2/hanglamp-triangle---wit---40-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Triangle - Wit - 60 cm - Kare Design - Hanglamp Triangle - Wit - 60 cm - Kare Design
  419,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Triangle - Wit - 60 cm - Kare Design Hanglamp Triangle - Wit - 60 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554805/th2/hanglamp-triangle---wit---60-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 419,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Grata - Kare Design - Hanglamp Grata - Kare Design
  129,-
  Leverbaar vanaf 11-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Grata - Kare Design Hanglamp Grata - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554806/th2/hanglamp-grata---kare-design[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cono Seven - LED - Kare Design - Hanglamp Cono Seven - LED - Kare Design
  449,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cono Seven - LED - Kare Design Hanglamp Cono Seven - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554807/th2/hanglamp-cono-seven---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 449,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Stone Mobile - Kare Design - Hanglamp Stone Mobile - Kare Design
  998,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Stone Mobile - Kare Design Hanglamp Stone Mobile - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554808/th2/hanglamp-stone-mobile---kare-design[0].jpg Te koop voor 998,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Birds Float - LED - Kare Design - Hanglamp Birds Float - LED - Kare Design
  1.799,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Birds Float - LED - Kare Design Hanglamp Birds Float - LED - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554809/th2/hanglamp-birds-float---led---kare-design[0].jpg Te koop voor 1799,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Monte Carlo - 3-Lichts - Kare Design - Hanglamp Monte Carlo - 3-Lichts - Kare Design
  149,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Monte Carlo - 3-Lichts - Kare Design Hanglamp Monte Carlo - 3-Lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554810/th2/hanglamp-monte-carlo---3-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Monte Carlo - 7-lichts - Kare Design - Hanglamp Monte Carlo - 7-lichts - Kare Design
  429,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Monte Carlo - 7-lichts - Kare Design Hanglamp Monte Carlo - 7-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554811/th2/hanglamp-monte-carlo---7-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 429,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Prisma Ice Cube - Small - Kare Design - Hanglamp Prisma Ice Cube - Small - Kare Design
  298,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Prisma Ice Cube - Small - Kare Design Hanglamp Prisma Ice Cube - Small - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554812/th2/hanglamp-prisma-ice-cube---small---kare-design[0].jpg Te koop voor 298,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -18%
  Hanglamp Prisma Ice Cube - Big - Kare Design - Hanglamp Prisma Ice Cube - Big - Kare Design
  859,99
  1049.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Prisma Ice Cube - Big - Kare Design Hanglamp Prisma Ice Cube - Big - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554813/th2/hanglamp-prisma-ice-cube---big---kare-design[0].jpg Te koop voor 859,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cappello - Zilver - 10-lichts - Kare Design - Hanglamp Cappello - Zilver - 10-lichts - Kare Design
  449,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cappello - Zilver - 10-lichts - Kare Design Hanglamp Cappello - Zilver - 10-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554814/th2/hanglamp-cappello---zilver---10-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 449,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cappello - Goud - 10-lichts - Kare Design - Hanglamp Cappello - Goud - 10-lichts - Kare Design
  449,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cappello - Goud - 10-lichts - Kare Design Hanglamp Cappello - Goud - 10-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554815/th2/hanglamp-cappello---goud---10-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 449,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Soho - 12-lichts - Kare Design - Hanglamp Soho - 12-lichts - Kare Design
  998,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Soho - 12-lichts - Kare Design Hanglamp Soho - 12-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554816/th2/hanglamp-soho---12-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 998,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Tornito Spiral - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Tornito Spiral - 5-lichts - Kare Design
  789,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Tornito Spiral - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Tornito Spiral - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554818/th2/hanglamp-tornito-spiral---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 789,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Tornito Dining - 5-lichts - Kare Design - Hanglamp Tornito Dining - 5-lichts - Kare Design
  789,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Tornito Dining - 5-lichts - Kare Design Hanglamp Tornito Dining - 5-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554819/th2/hanglamp-tornito-dining---5-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 789,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dottore - Koper - Kare Design - Hanglamp Dottore - Koper - Kare Design
  329,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dottore - Koper - Kare Design Hanglamp Dottore - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554820/th2/hanglamp-dottore---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 329,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Paddle - Koper - Kare Design - Hanglamp Paddle - Koper - Kare Design
  139,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Paddle - Koper - Kare Design Hanglamp Paddle - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554822/th2/hanglamp-paddle---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Pendolo - Corner - Kare Design - Hanglamp Pendolo - Corner - Kare Design
  99,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Pendolo - Corner - Kare Design Hanglamp Pendolo - Corner - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554824/th2/hanglamp-pendolo---corner---kare-design[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
 • -4%
  Hanglamp Pendolo - Down - Kare Design - Hanglamp Pendolo - Down - Kare Design
  94,99
  99.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Pendolo - Down - Kare Design Hanglamp Pendolo - Down - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554825/th2/hanglamp-pendolo---down---kare-design[0].jpg Te koop voor 94,99. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dining Cluster - Cinque - Kare Design - Hanglamp Dining Cluster - Cinque - Kare Design
  329,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dining Cluster - Cinque - Kare Design Hanglamp Dining Cluster - Cinque - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554826/th2/hanglamp-dining-cluster---cinque---kare-design[0].jpg Te koop voor 329,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dining Cluster - 10-lichts - Kare Design - Hanglamp Dining Cluster - 10-lichts - Kare Design
  598,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dining Cluster - 10-lichts - Kare Design Hanglamp Dining Cluster - 10-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554827/th2/hanglamp-dining-cluster---10-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 598,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Loop - Koper - Kare Design - Hanglamp Loop - Koper - Kare Design
  119,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Loop - Koper - Kare Design Hanglamp Loop - Koper - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554828/th2/hanglamp-loop---koper---kare-design[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chips Trio - Wit - Kare Design - Hanglamp Chips Trio - Wit - Kare Design
  1.698,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chips Trio - Wit - Kare Design Hanglamp Chips Trio - Wit - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554830/th2/hanglamp-chips-trio---wit---kare-design[0].jpg Te koop voor 1698,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Chips Trio - Zwart - Kare Design - Hanglamp Chips Trio - Zwart - Kare Design
  1.698,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Chips Trio - Zwart - Kare Design Hanglamp Chips Trio - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554831/th2/hanglamp-chips-trio---zwart---kare-design[0].jpg Te koop voor 1698,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Casino Six - Kare Design - Hanglamp Casino Six - Kare Design
  439,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Casino Six - Kare Design Hanglamp Casino Six - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554832/th2/hanglamp-casino-six---kare-design[0].jpg Te koop voor 439,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Galaxy - Firework - Kare Design - Hanglamp Galaxy - Firework - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Galaxy - Firework - Kare Design Hanglamp Galaxy - Firework - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554833/th2/hanglamp-galaxy---firework---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Galaxy - Rechthoek - Kare Design - Hanglamp Galaxy - Rechthoek - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Galaxy - Rechthoek - Kare Design Hanglamp Galaxy - Rechthoek - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554834/th2/hanglamp-galaxy---rechthoek---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Galaxy - Stripes - Kare Design - Hanglamp Galaxy - Stripes - Kare Design
  159,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Galaxy - Stripes - Kare Design Hanglamp Galaxy - Stripes - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554835/th2/hanglamp-galaxy---stripes---kare-design[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Atmosphere - Goud - Kare Design - Hanglamp Atmosphere - Goud - Kare Design
  998,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Atmosphere - Goud - Kare Design Hanglamp Atmosphere - Goud - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554838/th2/hanglamp-atmosphere---goud---kare-design[0].jpg Te koop voor 998,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Atmosphere - Goud-rood - Kare Design - Hanglamp Atmosphere - Goud-rood - Kare Design
  998,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Atmosphere - Goud-rood - Kare Design Hanglamp Atmosphere - Goud-rood - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554839/th2/hanglamp-atmosphere---goud-rood---kare-design[0].jpg Te koop voor 998,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Galaxy Dining Cinque - Kare Design - Hanglamp Galaxy Dining Cinque - Kare Design
  689,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Galaxy Dining Cinque - Kare Design Hanglamp Galaxy Dining Cinque - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554840/th2/hanglamp-galaxy-dining-cinque---kare-design[0].jpg Te koop voor 689,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Kroon luchter Gioiello - 14-lichts - Kristal transparant - Kare Design - Kroon luchter Gioiello - 14-lichts - Kristal transparant - Kare Design
  597,99
  599.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Kroon luchter Gioiello - 14-lichts - Kristal transparant - Kare Design Kroon luchter Gioiello - 14-lichts - Kristal transparant - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554842/th2/kroon-luchter-gioiello---14-lichts---kristal-transparant---kare-design[0].jpg Te koop voor 597,99. in_stock

  cable: 120cm - rack metal others, rack plastic others, ornamental stones Glass clear - 14xE14, max. 40W, 230V, 50Hz

  Hanglamp Gioiello Crystal - Transparant - 9-lichts - Kare Design - Hanglamp Gioiello Crystal - Transparant - 9-lichts - Kare Design
  399,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello Crystal - Transparant - 9-lichts - Kare Design Hanglamp Gioiello Crystal - Transparant - 9-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554843/th2/hanglamp-gioiello-crystal---transparant---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 399,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Kroonluchter Gioiello - 9-lichts - Crystal - Zwart - Kare Design - Hanglamp Gioiello - Crystal - Zwart - 9-lichts - Kare Design
  447,99
  449.00
  Leverbaar vanaf 27-11-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Kroonluchter Gioiello - 9-lichts - Crystal - Zwart - Kare Design Kroonluchter Gioiello - 9-lichts - Crystal - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554845/th2/hanglamp-gioiello---crystal---zwart---9-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 447,99. in_stock

  Een kroonluchter in punk stijl. Graaf Dracula zou jaloers zijn geweest bij deze glinsterende zwarte kroonluchter. De glinsterende zwarte kristallen spelen met het witte licht en creëren fonkelende effecten. Een Barokke kroonluchter in de Gotische stijl, representeert een flamboyant design voor in een flamboyante inrichting. Voor meubel enthousiastelingen die de moed hebben om een mystieke touch toe te voegen aan het interieur. De Gioello Crystal Zwart kroonluchter is niet weggelegd voor iedereen, en zal zijn eigenaar onderscheiden van de algemene massa! Een zeer op zich zelf staande lamp in het diepste zwart!

  Kroonluchter Gioiello - 14-lichts - Zwart - Kare Design - Hanglamp Gioiello - 14-lichts - Zwart - Kare Design
  597,99
  599.00
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Kroonluchter Gioiello - 14-lichts - Zwart - Kare Design Kroonluchter Gioiello - 14-lichts - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554846/th2/hanglamp-gioiello---14-lichts---zwart---kare-design[0].jpg Te koop voor 597,99. in_stock

  Een kroonluchter in punk stijl. Graaf Dracula zou jaloers zijn geweest bij deze glinsterende zwarte kroonluchter. De glinsterende zwarte kristallen spelen met het witte licht en creëren fonkelende effecten. Een Barokke kroonluchter in de Gotische stijl, representeert een flamboyant design voor in een flamboyante inrichting. Voor meubel enthousiastelingen die de moed hebben om een mystieke touch toe te voegen aan het interieur. De Gioello Crystal Zwart kroonluchter is niet weggelegd voor iedereen, en zal zijn eigenaar onderscheiden van de algemene massa! Een zeer op zich zelf staande lamp in het diepste zwart!

 • -11%
  Hanglamp Starlight - Rainbow - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp Starlight - Rainbow - 6-lichts - Kare Design
  88,78
  99.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Starlight - Rainbow - 6-lichts - Kare Design Hanglamp Starlight - Rainbow - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554849/th2/hanglamp-starlight---rainbow---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 88,78. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello - Transparant - Feudal - Kare Design - Hanglamp Gioiello - Transparant - Feudal - Kare Design
  3.495,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello - Transparant - Feudal - Kare Design Hanglamp Gioiello - Transparant - Feudal - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554851/th2/hanglamp-gioiello---transparant---feudal---kare-design[0].jpg Te koop voor 3495,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello - Zwart - Feudal - Kare Design - Hanglamp Gioiello - Zwart - Feudal - Kare Design
  3.695,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello - Zwart - Feudal - Kare Design Hanglamp Gioiello - Zwart - Feudal - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554852/th2/hanglamp-gioiello---zwart---feudal---kare-design[0].jpg Te koop voor 3695,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Starlight - Transparant - 6-lichts - Kare Design - Hanglamp Starlight - Transparant - 6-lichts - Kare Design
  99,95
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Starlight - Transparant - 6-lichts - Kare Design Hanglamp Starlight - Transparant - 6-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554853/th2/hanglamp-starlight---transparant---6-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gioiello - Chrome - 9-kaps - Kare Design - Hanglamp Gioiello - Chrome - 9-kaps - Kare Design
  669,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gioiello - Chrome - 9-kaps - Kare Design Hanglamp Gioiello - Chrome - 9-kaps - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554854/th2/hanglamp-gioiello---chrome---9-kaps---kare-design[0].jpg Te koop voor 669,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Falling Diamonds Spirale - Kare Design - Hanglamp Falling Diamonds Spirale - Kare Design
  799,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Falling Diamonds Spirale - Kare Design Hanglamp Falling Diamonds Spirale - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554855/th2/hanglamp-falling-diamonds-spirale---kare-design[0].jpg Te koop voor 799,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Dottore - Kare Design - Hanglamp Dottore - Kare Design
  299,-
  Leverbaar vanaf 11-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Dottore - Kare Design Hanglamp Dottore - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/554856/th2/hanglamp-dottore---kare-design[0].jpg Te koop voor 299,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Spider - 12-lichts - goudkleurig - Kare Design - Hanglamp Spider - 12-lichts - goudkleurig - Kare Design
  416,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Spider - 12-lichts - goudkleurig - Kare Design Hanglamp Spider - 12-lichts - goudkleurig - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/574509/th2/hanglamp-spider---12-lichts---goudkleurig---kare-design[0].jpg Te koop voor 416,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Klunker Deluxe - Goudkleurig - 120 cm - Kare Design - Hanglamp Klunker Deluxe - Goudkleurig - 120 cm - Kare Design
  429,-
  Leverbaar vanaf 11-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Klunker Deluxe - Goudkleurig - 120 cm - Kare Design Hanglamp Klunker Deluxe - Goudkleurig - 120 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/695309/th2/hanglamp-klunker-deluxe---goudkleurig---120-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 429,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Cubes - LED - Zwart - Kare Design - Hanglamp Cubes - LED - Zwart - Kare Design
  149,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Cubes - LED - Zwart - Kare Design Hanglamp Cubes - LED - Zwart - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701386/th2/hanglamp-cubes---led---zwart---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Champignon - Koper - 22 x 55 cm - Kare Design - Hanglamp Champignon - Koper - 22xÃ
  189,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Champignon - Koper - 22 x 55 cm - Kare Design Hanglamp Champignon - Koper - 22 x 55 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701469/th2/hanglamp-champignon---koper---22xyo55cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Champignon - Goud - 22 x 55 cm - Kare Design - Hanglamp Champignon - Goud - 22xÃ
  189,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Champignon - Goud - 22 x 55 cm - Kare Design Hanglamp Champignon - Goud - 22 x 55 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701476/th2/hanglamp-champignon---goud---22xyo55cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp La Olla - 56 cm - Wit / Messing - Kare Design - Hanglamp La Olla - 56 cm - Wit / Messing - Kare Design
  189,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp La Olla - 56 cm - Wit / Messing - Kare Design Hanglamp La Olla - 56 cm - Wit / Messing - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701482/th2/hanglamp-la-olla---56-cm---wit---messing---kare-design[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp La Olla - 33 cm - Wit / Messing - Kare Design - Hanglamp La Olla - 33 cm - Wit / Messing - Kare Design
  149,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp La Olla - 33 cm - Wit / Messing - Kare Design Hanglamp La Olla - 33 cm - Wit / Messing - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701488/th2/hanglamp-la-olla---33-cm---wit---messing---kare-design[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Flying Birds - Chrome - 10 x G9 halogeen - Kare Design - Hanglamp Flying Birds - Chrome - 10 x G9 halogeen - Kare Design
  859,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Flying Birds - Chrome - 10 x G9 halogeen - Kare Design Hanglamp Flying Birds - Chrome - 10 x G9 halogeen - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701529/th2/hanglamp-flying-birds---chrome---10-x-g9-halogeen---kare-design[0].jpg Te koop voor 859,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Flying Birds - Wit - 10 x G9 halogeen - Kare Design - Hanglamp Flying Birds - Wit - 10 x G9 halogeen - Kare Design
  829,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Flying Birds - Wit - 10 x G9 halogeen - Kare Design Hanglamp Flying Birds - Wit - 10 x G9 halogeen - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/701532/th2/hanglamp-flying-birds---wit---10-x-g9-halogeen---kare-design[0].jpg Te koop voor 829,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Clouds - Colored - Kare Design - Hanglamp Clouds - Colored - Kare Design
  1.079,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Clouds - Colored - Kare Design Hanglamp Clouds - Colored - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714359/th2/hanglamp-clouds---colored---kare-design[0].jpg Te koop voor 1079,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Clouds - Helder - Kare Design - Hanglamp Clouds - Helder - Kare Design
  1.079,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Clouds - Helder - Kare Design Hanglamp Clouds - Helder - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714366/th2/hanglamp-clouds---helder---kare-design[0].jpg Te koop voor 1079,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Daylight - Aluminium - Mangohout - Goud - Kare Design - Hanglamp Daylight - Aluminium - Mangohout - Goud - Kare Design
  129,-
  Leverbaar vanaf 18-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Daylight - Aluminium - Mangohout - Goud - Kare Design Hanglamp Daylight - Aluminium - Mangohout - Goud - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714373/th2/hanglamp-daylight---aluminium---mangohout---goud---kare-design[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Daylight - Cage - Kare Design - Hanglamp Daylight - Cage - Kare Design
  79,-
  Leverbaar vanaf 18-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Daylight - Cage - Kare Design Hanglamp Daylight - Cage - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714379/th2/hanglamp-daylight---cage---kare-design[0].jpg Te koop voor 79,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Daylight - Dome - Large - Kare Design - Hanglamp Daylight - Dome - Large - Kare Design
  139,-
  Leverbaar vanaf 18-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Daylight - Dome - Large - Kare Design Hanglamp Daylight - Dome - Large - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714385/th2/hanglamp-daylight---dome---large---kare-design[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Daylight - Dome - Small - Kare Design - Hanglamp Daylight - Dome - Small - Kare Design
  79,-
  Leverbaar vanaf 18-12-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Daylight - Dome - Small - Kare Design Hanglamp Daylight - Dome - Small - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714391/th2/hanglamp-daylight---dome---small---kare-design[0].jpg Te koop voor 79,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Firmamento - Egg - Zilver - Ø 49 cm - Kare Design - Hanglamp Firmamento - Egg - Zilver - Ø 49 cm - Kare Design
  349,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Firmamento - Egg - Zilver - Ø 49 cm - Kare Design Hanglamp Firmamento - Egg - Zilver - Ø 49 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714396/th2/hanglamp-firmamento---egg---zilver---yo-49-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Firmamento - Egg - Zwart - Ø 49 cm - Kare Design - Hanglamp Firmamento - Egg - Zwart - Ø 49 cm - Kare Design
  349,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Firmamento - Egg - Zwart - Ø 49 cm - Kare Design Hanglamp Firmamento - Egg - Zwart - Ø 49 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714397/th2/hanglamp-firmamento---egg---zwart---yo-49-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 349,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Firmamento - Wok - Zwart/Goud - Ø 60 cm - Kare Design - Hanglamp Firmamento - Wok - Zwart/Goud - Ø 60 cm - Kare Design
  279,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Firmamento - Wok - Zwart/Goud - Ø 60 cm - Kare Design Hanglamp Firmamento - Wok - Zwart/Goud - Ø 60 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714403/th2/hanglamp-firmamento---wok---zwart-goud---yo-60-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 279,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gentle Elegance - Kare Design - Hanglamp Gentle Elegance - Kare Design
  125,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gentle Elegance - Kare Design Hanglamp Gentle Elegance - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714406/th2/hanglamp-gentle-elegance---kare-design[0].jpg Te koop voor 125,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Gentle Elegance - Stick - Kare Design - Hanglamp Gentle Elegance - Stick - Kare Design
  89,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Gentle Elegance - Stick - Kare Design Hanglamp Gentle Elegance - Stick - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714409/th2/hanglamp-gentle-elegance---stick---kare-design[0].jpg Te koop voor 89,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Harlekin - Zwart/Goud - 8-lichts - Kare Design - Hanglamp Harlekin - Zwart/Goud - 8-lichts - Kare Design
  398,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Harlekin - Zwart/Goud - 8-lichts - Kare Design Hanglamp Harlekin - Zwart/Goud - 8-lichts - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714412/th2/hanglamp-harlekin---zwart-goud---8-lichts---kare-design[0].jpg Te koop voor 398,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi - Colore - 140 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - Colore - 140 cm - Kare Design
  229,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - Colore - 140 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - Colore - 140 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714415/th2/hanglamp-parecchi---colore---140-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi - Lime - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - Lime - 100 cm - Kare Design
  179,-
  Leverbaar vanaf 22-11-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - Lime - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - Lime - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714418/th2/hanglamp-parecchi---lime---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 179,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Parecchi - Rood - 100 cm - Kare Design - Hanglamp Parecchi - Rood - 100 cm - Kare Design
  169,-
  7 - 15 Dag(en)
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Parecchi - Rood - 100 cm - Kare Design Hanglamp Parecchi - Rood - 100 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714421/th2/hanglamp-parecchi---rood---100-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Waves - Grijs - - Hanglamp Waves - Grijs -
  195,-
  Leverbaar vanaf 27-11-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Waves - Grijs - Hanglamp Waves - Grijs - //cdn.lil.nl/upload/22/products/714424/th2/hanglamp-waves---grijs---[0].jpg Te koop voor 195,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
  Hanglamp Waves - Grijs - Ø56 cm - Kare Design - Hanglamp Waves - Grijs - Ø56 cm - Kare Design
  195,-
  Leverbaar vanaf 27-11-2017
  Merk: Kare Design Categorie: Hanglamp Waves - Grijs - Ø56 cm - Kare Design Hanglamp Waves - Grijs - Ø56 cm - Kare Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/714427/th2/hanglamp-waves---grijs---yo56-cm---kare-design[0].jpg Te koop voor 195,00. in_stock De slogan van het Duitse merk Kare Design luidt niet voor niks: “Joy of Living”, hun items zijn onconventioneel, authentiek en nooit saai. Met een ontwerp van Kare Design haalt u een waar feestje in huis. Kare Design is in 30 jaar uitgegroeid tot een levendig lifestyle concept met een ongekende mix van verlichting, meubels en woonaccessoires. De ontwerpen van Kare Design zijn vol met verbeelding en inspiratie, een eenvoudige eetkamerstoel zal u niet snel vinden bij het Duitse merk. Wel prachtige tafels, lampen en banken die altijd chique zijn en een unieke Kare Design touch hebben. 
Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram