« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Karlsson collectie

karlsson-collectie
Karlsson collectie

Karlsson collectie aanbiedingen

Klok Little Big Time - Koper - Mini - Karlsson

Een klok is niet alleen om de tijd op af te lezen. Tegenwoordig is een klok veel meer dan dat. Het vult een huiskamer aan, het decoreert, het geeft een fris tintje e..

> Bekijk meer Karlsson Wandklokken
Muurklok Station met seconde staal gepoetst - Karlsson

Een Muurklok die misschien een beetje standaard over komt, maar van alle gemakken voorzien is. Dankzij de retro wijzerplaat en de neutrale kleuren past deze Muur..

> Bekijk meer Karlsson Wandklokken
Wandklok Minimal - Groen - Koper - KA5507GR - Karlsson

In de categorie 'stijlvol & hip' presenteren wij u deze Minimal Klok in de kleuren groen en koper van Karlsson. De combinatie van kope..

> Bekijk meer Karlsson Wandklokken

Karlssoon heeft een zeer brede collectie aan designvolle wandklokken en alarmklokken. De klokken van Karlsson worden wereldwijd verkocht en zijn verkrijgbaar in veel verschilende ontwerpen verkrijgbaar. Het ontwerp team maak stijlvolle, designvolle, eenvoudige en speelse klokken, die in veel verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar zijn. 

Door de eenvoudige, maar aantrekkelijke designs passen de klokken in vrijwel ieder interieur. De collectie van Karlsson wordt jaarlijk 2 keer aangevuld met kwalitatiefvolle klokken, die allemaal beschikken over een orgineel ontwerp en de herkenbare vormen van het merk. Kortom Karlsson levert orgineel, strakke, speelse en stijlvolle klokken die kwalitatief én betaalbaar zijn.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up