Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Kek Amsterdam

Bij KEK Amsterdam vindt u de meest originele muurdecoratie. Het Amsterdamse merk wordt gerund door twee broers en één zus en samen zijn ze verantwoordelijk voor de razende populariteit van het merk. Bij K... Lees meer


Bij KEK Amsterdam vindt u de meest originele muurdecoratie. Het Amsterdamse merk wordt gerund door twee broers en één zus en samen zijn ze verantwoordelijk voor de razende populariteit van het merk. Bij KEK Amsterdam vindt u een uitgebreide collectie muurstickers voor in de kinderkamer, behang voor door het hele huis, behangranden en houten schilderijen. De ontwerpen van KEK Amsterdam zijn altijd net even anders en worden gemaakt met ontzettend veel liefde voor designs. Hierdoor zijn de producten altijd verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. Met een ontwerp van KEK Amsterdam weet u zeker dat u product in huis haalt van hoogwaardige kwaliteit dat uw huis zal opfleuren!