Muurstickers Vlinders

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Muurstickers Butterfly Set 1 - Kek Amsterdam - Muurstickers Butterfly set 1 - Kek Amsterdam
  33,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Kek Amsterdam Categorie: Muurstickers Butterfly Set 1 - Kek Amsterdam Muurstickers Butterfly Set 1 - Kek Amsterdam //cdn.lil.nl/upload/22/products/342671/th2/muurstickers-butterfly-set-1---kek-amsterdam[0].jpg Te koop voor 33,90. in_stock Helemaal KEK! Deze stickerset met 4 prachtige vlinderstickers van het merk KEK Amsterdam. KEK Amsterdam staat bekent om haar levensechte dierenstickers die de show stelen in menig kinderkamer of kinderdagverblijf. Trouwens, deze stickers niet zijn niet alleen leuk voor kids, iedere dierenliefhebber is er stiekem dol op! De muurstickers zijn gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, hierdoor zijn ze bestand tegen water en kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt. Let op! De stickers kunnen allen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden. Denk hierbij aan deuren, ramen en glad gestucte muren.
 • Best verkocht
  -30%
  Muurstickers Butterfly Set 2 - Kek Amsterdam - Muurstickers Butterfly set 2 - Kek Amsterdam
  23,73
  33.90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kek Amsterdam Categorie: Muurstickers Butterfly Set 2 - Kek Amsterdam Muurstickers Butterfly Set 2 - Kek Amsterdam //cdn.lil.nl/upload/22/products/342672/th2/muurstickers-butterfly-set-2---kek-amsterdam[0].jpg Te koop voor 23,73. in_stock Helemaal KEK! Deze stickerset met 4 prachtige vlinderstickers van het merk KEK Amsterdam. KEK Amsterdam staat bekent om haar levensechte dierenstickers die de show stelen in menig kinderkamer of kinderdagverblijf. Trouwens, deze stickers niet zijn niet alleen leuk voor kids, iedere dierenliefhebber is er stiekem dol op! De muurstickers zijn gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, hierdoor zijn ze bestand tegen water en kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt. Let op! De stickers kunnen allen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden. Denk hierbij aan deuren, ramen en glad gestucte muren.
 • Best verkocht
  Muurstickers Butterfly Set 3 - Kek Amsterdam - Muurstickers Butterfly set 3 - Kek Amsterdam
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Kek Amsterdam Categorie: Muurstickers Butterfly Set 3 - Kek Amsterdam Muurstickers Butterfly Set 3 - Kek Amsterdam //cdn.lil.nl/upload/22/products/342673/th2/muurstickers-butterfly-set-3---kek-amsterdam[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Helemaal KEK! Deze stickerset met 4 prachtige vlinderstickers van het merk KEK Amsterdam. KEK Amsterdam staat bekent om haar levensechte dierenstickers die de show stelen in menig kinderkamer of kinderdagverblijf. Trouwens, deze stickers niet zijn niet alleen leuk voor kids, iedere dierenliefhebber is er stiekem dol op! De muurstickers zijn gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, hierdoor zijn ze bestand tegen water en kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt. Let op! De stickers kunnen allen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden. Denk hierbij aan deuren, ramen en glad gestucte muren.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up