Kitchen Trend Theeglazen

Kitchen Trend theeglazen maken uw servies compleet, voortaan dus niet meer thee drinken uit een koffiemok want een Kitchen Trend theeglas is veel mooier. Kitchen Trend theeglazen zijn handige grote theeglazen, zodat u heerlijk een tijdje kunt genieten van uw kopje kruidenthee of muntthee. Ook op de details zijn gelet, met de prachtige print is de Kitchen Trend theeglas er een om gezien te worden.

Filters
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Theeglas Feuille - Set van 6 - Kitchen Trend - Theeglas Feuille - Set van 6 - Kitchen Trend
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Theeglas Feuille - Set van 6 - Kitchen Trend Theeglas Feuille - Set van 6 - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/674918/th2/theeglas-feuille---set-van-6---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0

  Altijd al op zoek geweest naar een leuk klassiek theeglas? Dan is het theeglas Feuille iets voor u. Het theeglas klassiek Fauille heeft een vrolijke, trendy uitstraling. Gezellig thee drinken met vrienden of vriendinnen, op zondagochtend tijdens het ontbijt of tussen de middag met een gevulde koek erbij, het theeglas klassiek Feuille maakt van elk drinkmoment een genietmoment. Het theeglas klassiek Feuille wordt per 6 verkocht, zodat niet alleen u lekker thee kunt drinken maar ook de mensen om u heen drinken hun thee in stijl.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up