Kitchen Trend trapjes

De houten keukentrapjes van Kitchen Trend zijn handig, klein en makkelijk op te bergen. Een handig houten trapje voor de kinderen en te gebruiken als opstaptrap. Of het nou een trap van hout is, een trapje of zelf trapjes zijn, deze (keuken) trap is een handige hulp in en om het huis. De (Keuken) Trapjes zijn er in het wit, zwart, grijs en bruin.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Keukentrap - Groot - Steigerhout - Kitchen Trend - Keukentrap - Groot - Steigerhout - Kitchen Trend
  38,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Keukentrap - Groot - Steigerhout - Kitchen Trend Keukentrap - Groot - Steigerhout - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/334731/th2/keukentrap---groot---steigerhout---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 38,99. in_stock 5.0

  Een keukentrap komt in ieder huishouden wel van pas. De ene gebruikt het voor de kinderen tijdens het tandenpoetsen en de ander gebruikt het om bij de bovenste plank te komen in de keukenkastjes. Kortom een onmisbaar product. Maar buiten dat deze keukentrap heel erg handig is, ziet deze keukentrap van Kitchen Trend er ook nog eens heel erg leuk uit. Deze trap is gemaakt van steigerhout en hoeft niet in een hoekje verstopt te worden. Deze keukentrap mag gezien worden!

 • Best verkocht
  Keukentrapje - Wit - Kitchen Trend - Keukentrapje - Wit - Kitchen Trend
  34,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Keukentrapje - Wit - Kitchen Trend Keukentrapje - Wit - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/10830/th2/keukentrapje---wit---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock 4.8

  Een wit keukentrapje om bij die hoge keukenkastjes te komen, altijd handig natuurlijk. Normaliter bent u dan aangewezen op aluminium kolossen maar nu niet meer. Dit mooie trappetje van hout zal een stuk beter staan. Niet alleen in uw keuken, maar ook in de tuin, woonkamer en slaapkamer is het handig om dit keukentrapje bij de hand te hebben. Even iets van op de kast pakken of de heg snoeien, met dit witte keukentrapje van het merk Kitchen Trend is het zo gepiept.

   

  Productinformatie:

  • De hoogste trede is 30 cm, de laagste trede is 18 cm.
 • Best verkocht
  Keukentrap - Klein - Steigerhout - Kitchen Trend - Keukentrap - Klein - Steigerhout - Kitchen Trend
  33,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Keukentrap - Klein - Steigerhout - Kitchen Trend Keukentrap - Klein - Steigerhout - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/334730/th2/keukentrap---klein---steigerhout---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 33,99. in_stock 4.5

  In iedere keuken is een keukentrapje onmisbaar. Ook u komt het vast bekend voor dat u juist net iets nodig heeft van de bovenste plank in uw keukenkastje. Om een hoop rommel te voorkomen, omdat u ergens net niet goed bij kunt, heeft Kitchen Trend deze hippe Keukentrap Klein van steigerhout. Want wie zegt dat een keukentrapje niet handig én hip en trendy kan zijn?!

  Keukentrapje - Grijs - Kitchen Trend - Keukentrapje - Grijs - Kitchen Trend
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Keukentrapje - Grijs - Kitchen Trend Keukentrapje - Grijs - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/10826/th2/keukentrapje---grijs---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock 5.0

  Dit keukentrapje grijs van Kitchen Trend maakt het allemaal veel gemakkelijker in huis. Een grijs keukentrapje om bij die hoge keukenkastjes te komen, altijd handig natuurlijk. Zo kunt moeiteloos bij de bovenste plank of op de kast. Normaliter bent u dan aangewezen op aluminium kolossen maar nu niet meer. Dit mooie trappetje van hout zal een stuk beter staan en combineert met elk interieur.

   

  Productinformatie:

  • De hoogste trede is 30 cm, de laagste trede is 18 cm.

Trapjes zijn er in soorten en maten. De trapjes die u hier kunt vinden van het merk Kitchen Trend zijn naast erg handige trapjes, vooral trendy en leuke trapjes voor in huis. Een Kitchen Trend trapje is ideaal voor gebruik in en rond het hele huis. Kitchen Trend trapjes maken u net wat langer, zodat u gemakkelijker ergens bij kunt. Bij de suikerpot op de bovenste plank, de plafondlamp aan het plafond en om die schaal bovenop de kast te pakken. Kitchen Trend trapjes zijn daarnaast een mooi woonaccessoire. Bij geen gebruik kunt u op een Kitchen Trend trapje een mooie plant of vaas zetten, zo is dit Kitchen Trend trapje multifunctioneel.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram