Kokoon Design

kokoon-design
Kokoon Design

Kokoon Design aanbiedingen

Barkruk Cobe - Bruin - Hout - Kokoon Design

De moderne, eenvoudige en stijlvolle stapelbare kruk "COBE" past in elk interieur. Ze bestaat uit een houten zitting die de vorm van het lichaam aanneemt, bevestig..

> Bekijk meer Kokoon Design Barkrukken
Booglamp Bush - Chroom - Kokoon Design

De design staanlamp "BUSH" beschikt over vijf draaibare lampenkappen bevestigd op armen die je naar eigen goeddunken kunt richten. Deze lamp, eigentijds en charism..

> Bekijk meer Kokoon Design Booglampen
Kruk Mitch - Wit -  Hout - Kokoon Design

De veelzijdige lage kruk "MITCH" kan ook als voetbankje of bijzetpoef worden gebruikt. Ze is gemaakt uit geverfd hout, heeft een strakke vormgeving, is robuust en..

> Bekijk meer Kokoon Design Krukjes

Kokoon design is een bedrijf uit Belgie dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne design meubels. De producten van het bedrijf zijn stijlvol vormgegeven en gebaseerd op de wensen en behoeften van de consument. De producten zijn onder te verdelen in de categorieën: Decoratie, Barkrukken, Bureaus, Kantoorstoelen, Stoelen, Fauteuils, Armstoelen, Vloerlampen, Hanglampen, Tafellampen, Koffietafels, Eettafels, Bartafels, Tuinmeubels en Decoratieve items. Kortom een ruim assortiment vol design meubels en accessoires.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up