Kokoon Design tuinmeubilair

kokoon-design-tuinmeubilair
Kokoon Design tuinmeubilair
Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  -10%
  Parasol Varjo - Groen - Kokoon Design - Parasol Sombrilla - Groen - Kokoon Design
  85,74
  95.00
  Leverbaar vanaf 20-08-2018
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Varjo - Groen - Kokoon Design Parasol Varjo - Groen - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441680/th2/parasol-sombrilla---groen---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 85,74. in_stock De VARJO is een eenvoudige, elegante en kwalitatief hoogstaande parasol. Hij beschermt u niet alleen tegen de zon, maar zijn hoogwaardige houten structuur en waterdichte stof zorgen ook voor een moderne toets op uw terras of in uw tuin.
 • Best verkocht
  -21%
  Parasol Varjo - Zand - Kokoon Design - Parasol Sombrilla - Zand - Kokoon Design
  95,-
  119.90
  Leverbaar vanaf 20-08-2018
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Varjo - Zand - Kokoon Design Parasol Varjo - Zand - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441681/th2/parasol-sombrilla---zand---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 95,00. in_stock De VARJO is een eenvoudige, elegante en kwalitatief hoogstaande parasol. Hij beschermt u niet alleen tegen de zon, maar zijn hoogwaardige houten structuur en waterdichte stof zorgen ook voor een moderne toets op uw terras of in uw tuin.
 • Best verkocht
  -5%
  Parasol Varjo - Taupe - Kokoon Design - Parasol Varjo - Taupe - Kokoon Design
  90,25
  95.00
  1 - 2 Dag(en)
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Varjo - Taupe - Kokoon Design Parasol Varjo - Taupe - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441682/th2/parasol-varjo---taupe---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 90,25. in_stock

  De VARJO is een eenvoudige, elegante en kwalitatief hoogstaande parasol. Heerlijk van je tuin genieten ook tijdens de extreem warme dagen kunt je beschermt genieten van uw tuin of terras.

  De Varjo parasol beschermt je niet alleen tegen de zon, maar beschermt je ook tegen de eerste regendruppels doordat de stof waterafstotend is.

  De parasol zorgt voor een moderne uitstraling op je terras of in je tuin.

 • -20%
  Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design - Hangmat Descansar - Caramel - Kokoon Design
  323,95
  405.90
  1 - 2 Dag(en)
  Merk: Kokoon Design Categorie: Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441679/th2/hangmat-descansar---caramel---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 323,95. in_stock Er is geen betere manier om te genieten van een zonnige dag dan door te ontspannen in een hangmat in uw tuin. De hangmat SLAPPE en haar elegante, houten structuur biedt het ultieme comfort! Ze nodigt uit om een dutje te doen en is ook een decoratief object zonder weerga dat voor een moderne toets in uw tuin zorgt.
 • -11%
  Parasol Suna - Taupe - Incl. voet - Kokoon Design - Parasol Suna - Taupe - Incl. voet - Kokoon Design
  118,58
  133.90
  1 - 2 Dag(en)
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Suna - Taupe - Incl. voet - Kokoon Design Parasol Suna - Taupe - Incl. voet - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441683/th2/parasol-suna---taupe---incl.-voet---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 118,58. in_stock Wilt u uw tafel beschutten tegen de zon, maar heeft ze geen gat in het midden voor een parasol? Met de SUNA is dit geen probleem! Dankzij de zwevende voet kunt u ook een zone naast, en niet rond, de voet dekken. Deze parasol is voorzien van een zwengel, vouwt vanzelf samen en is een zeer praktisch en design object om uw gasten te beschermen tegen de zonnestralen.
 • -11%
  Parasol Suna - Groen - Incl. voet - Kokoon Design - Parasol Suna - Groen - Incl. voet - Kokoon Design
  119,79
  133.90
  1 - 2 Dag(en)
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Suna - Groen - Incl. voet - Kokoon Design Parasol Suna - Groen - Incl. voet - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441684/th2/parasol-suna---groen---incl.-voet---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 119,79. in_stock Wilt u uw tafel beschutten tegen de zon, maar heeft ze geen gat in het midden voor een parasol? Met de SUNA is dit geen probleem! Dankzij de zwevende voet kunt u ook een zone naast, en niet rond, de voet dekken. Deze parasol is voorzien van een zwengel, vouwt vanzelf samen en is een zeer praktisch en design object om uw gasten te beschermen tegen de zonnestralen.
 • -11%
  Parasol Suna - Blauw - Incl. voet - Kokoon Design - Parasol Verano - Blauw - Incl. voet - Kokoon Design
  119,79
  133.90
  Leverbaar vanaf 20-08-2018
  Merk: Kokoon Design Categorie: Parasol Suna - Blauw - Incl. voet - Kokoon Design Parasol Suna - Blauw - Incl. voet - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/441685/th2/parasol-verano---blauw---incl.-voet---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 119,79. in_stock Wilt u uw tafel beschutten tegen de zon, maar heeft ze geen gat in het midden voor een parasol? Met de SUNA is dit geen probleem! Dankzij de zwevende voet kunt u ook een zone naast, en niet rond, de voet dekken. Deze parasol is voorzien van een zwengel, vouwt vanzelf samen en is een zeer praktisch en design object om uw gasten te beschermen tegen de zonnestralen.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up