« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Koziol collectie

koziol-collectie
Koziol collectie

Koziol collectie aanbiedingen

Wasmand Bottichelli Xl - Zwart - Koziol

Multifunctioneel, elegant en mooi. De grootste Bottichelli is geschikt voor binnen en buiten. Binnenshuis is de mand een echt plaatswonder voor bijv. dekens..

> Bekijk meer Koziol Wasmanden
Tijdschriftenbak Milano - Zwart - Koziol

Tijdschriftenbak Milano Zwart Heeft een tijdloos design en bewaart tijdschriften en kranten op een stijlvolle manier. Milano is verkrijgbaar in verschillende kleuren, b..

> Bekijk meer Koziol Tijdschriftenrekken
Etagere Babell L -  Wit  -  Koziol

Toq behoudt altijd het overzicht en garandeert voldoende reserves aan toiletpapier.

> Bekijk meer Koziol Etageres

Koziol maakt praktische producten met veel toewijding voor detail. Het in-house team van Koziol werkt samen met de beste ontwerpers en universiteiten in de wereld. Zoals de tas Tasche die ontworpen is door topdesigner Alessandro Mendini. Koziol doet alles zelf, van het eerste idee tot het verpakte product; u vindt het allemaal in Erbach, in het hart van Duitsland. Koziol is een ecologisch en sociaal duurzaam bedrijf. De onderneming inspireert wereldwijd met 100% recyclebare collecties, gemaakt van uitsluitend thermoplastic. Koziol is te vinden in niet minder dan 50 landen over de hele wereld, van Nieuw-Zeeland tot Peru: mensen vertrouwen in de kracht van het origineel. 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up