Koziol collectie

koziol-collectie
Koziol collectie

Koziol collectie aanbiedingen

Wijnrek Set-up - Wit - Koziol

Set up Wijnrek Koziol - Wit Met SET-UP modules krijgen muren een moderne honigraatstructuur. Het modulaire systeem biedt talloze mogelijkheden: er kunnen halfh..

> Bekijk meer Koziol Wijnrekken
Tijdschriftenbak Milano - Zwart - Koziol

Tijdschriftenbak Milano Zwart Heeft een tijdloos design en bewaart tijdschriften en kranten op een stijlvolle manier. Milano is verkrijgbaar in verschillende kleuren, b..

> Bekijk meer Koziol Tijdschriftenrekken
Hanglamp Josephine Royal - Wit - Koziol

Dubbel gefascineerd van Josephine Royal. Een kleinere lampenkap ligt in een grotere, waardoor de lamp op een bloemkelk lijkt. Als de lamp aan is, fonkelen beide op elk..

> Bekijk meer Koziol Hanglampen

Koziol maakt praktische producten met veel toewijding voor detail. Het in-house team van Koziol werkt samen met de beste ontwerpers en universiteiten in de wereld. Zoals de tas Tasche die ontworpen is door topdesigner Alessandro Mendini. Koziol doet alles zelf, van het eerste idee tot het verpakte product; u vindt het allemaal in Erbach, in het hart van Duitsland. Koziol is een ecologisch en sociaal duurzaam bedrijf. De onderneming inspireert wereldwijd met 100% recyclebare collecties, gemaakt van uitsluitend thermoplastic. Koziol is te vinden in niet minder dan 50 landen over de hele wereld, van Nieuw-Zeeland tot Peru: mensen vertrouwen in de kracht van het origineel. 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up