Laguiole Jars

De prachtige jars van Laguiole Style de Vie zijn nu helemaal hot! U kunt kiezen uit een watertap met de inhoud van 8 liter of u kunt een leuke giftbox kopen. Deze giftbox bevat vier mason jars, 4 x 2-delige lids, 8 tags, 8 jam jar covers en touw. De jars van Laguiole Style de Vie kunt u gemakkelijk in de vaatwasser doen. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -19%
  Giftbox Mason Jars - Set van 4 - Saveur Pure - Giftbox Mason Jars - Set van 4 - Saveur Pure
  12,21
  14.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Laguiole Style de Vie Categorie: Giftbox Mason Jars - Set van 4 - Saveur Pure Giftbox Mason Jars - Set van 4 - Saveur Pure //cdn.lil.nl/upload/22/products/341604/th2/giftbox-mason-jars---set-van-4---saveur-pure[0].jpg Te koop voor 12,21. in_stock

  Giftbox Mason Jars is perfect om aan iemand cadeau te doen. De giftbox is rijkelijk gevuld. Naast dat het wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking, bevat de giftbox vier mason jars, 4 x 2-delige lids, 8 tags, 8 jam jar covers en touw. Hoe leuk! De mason jars hebben een inhoud van 500 ml. Bekijk nu ook de andere giftbox van Saveur Pure! 

 • Best verkocht
  Watertap - 8l - Glas - Saveur Pure - Watertap - 8L - Glas - Saveur Pure
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Laguiole Style de Vie Categorie: Watertap - 8l - Glas - Saveur Pure Watertap - 8l - Glas - Saveur Pure //cdn.lil.nl/upload/22/products/341606/th2/watertap---8l---glas---saveur-pure[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 3.0

  Helemaal hot en van nu: de watertap. Deze Watertap van Saveur Pure wordt in geschenkverpakking geleverd en inclusief groene ring. De watertap heeft een inhoud van 8000 ml en het glas is vaatwasmachinebestendig. Tip: combineer de watertap samen met één van de giftboxen met jars. Vul de watertap op een hete zomerdag met water en stukjes fruit en je kunt heerlijk genieten! 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up