ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Cocktails

Een hete zomerdag? Of heeft u gewoon trek in een heerlijke cocktail?  Met de cocktailset van Leopold Vienna maakt u gemakkelijk een heerlijke cocktail! Wij hebben in ons assortiment een gin tonic set, een starters barset, een caipirinha barset en een handvruchtenpers om zo de meest frisse smaak aan de cocktail te geven. Uw familie en vrienden zullen onder de indruk zijn van de heerlijke cocktails die u maakt met deze fantastische zet!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Handvruchtenpers Profi - Leopold Vienna - Handvruchtenpers Profi - Leopold Vienna
  101,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Leopold Vienna Categorie: Handvruchtenpers Profi - Leopold Vienna Handvruchtenpers Profi - Leopold Vienna //cdn.lil.nl/upload/22/products/335532/th2/handvruchtenpers-profi---leopold-vienna[0].jpg Te koop voor 101,99. in_stock Professionele citruspers. De zeef en pers zijn van RVS en kunnen in de vaatwasser.
 • Best verkocht
  Caipirinha Barset - Leopold Vienna - Caipirinha Barset - Leopold Vienna
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Leopold Vienna Categorie: Caipirinha Barset - Leopold Vienna Caipirinha Barset - Leopold Vienna //cdn.lil.nl/upload/22/products/335533/th2/caipirinha-barset---leopold-vienna[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Het ideale cadeau voor de Caipirinha liefhebber! In deze geschenkdoos zitten twee Caipirinha glazen, een jigger, rietjes en een houten stamper.
 • Best verkocht
  Starters Barset - Leopold Vienna - Starters Barset - Leopold Vienna
  29,95
  Leverbaar vanaf 07-07-2017
  Merk: Leopold Vienna Categorie: Starters Barset - Leopold Vienna Starters Barset - Leopold Vienna //cdn.lil.nl/upload/22/products/335534/th2/starters-barset---leopold-vienna[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Start met cocktails shaken met deze handige barset! De barset bestaat uit een cocktailshaker, barzeef en barmaat. De cocktailshaker heeft een inhoud van 500ml en een geïntegreerde barzeef.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up