LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Light & Living Lampen

Light & Living beschikt over een groot assortiment aan lampen. Bekijk het aanbod Hanglampen om elke kamer te voorzien van een trendy en stijlvolle aanwinst. Ga voor vintage, modern, landelijke, robuust of industrieel. Li... Lees meer

Filters
Kleur
Prijs
Categorie
Model
Fitting
Aantal Lichtbronnen
Inclusief lichtbron

Light & Living beschikt over een groot assortiment aan lampen. Bekijk het aanbod Hanglampen om elke kamer te voorzien van een trendy en stijlvolle aanwinst. Ga voor vintage, modern, landelijke, robuust of industrieel. Light & Living weet in elke stijl een geschikte lamp te realiseren die schittert in uw woning.