LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiLbasic

LiliansHouse Interiors Living Home & Garden heeft op LiL.nl een heel ruim assortiment aan alles voor in en om uw huis! U kunt hier al terecht voor een hele hoop stoelen, lampen in alle soorten, kleuren en maten en allerlei verschillende soorten woonaccessoires. Bent u op zoek naar een cadeau voor voor een vriend of vriendin, ook dan zit u bij LiliansHouse helemaal goed!


LiliansHouse Interiors Living Home & Garden, de naam zegt al genoeg. U kunt bij LiliansHouse op LiL.nl terecht voor echt alles dat te maken heeft met interieur en uw tuin, maar ook voor dierenartikelen zit u hier helemaal goed. LiliansHouse heeft allerlei verschillende soorten hondenkussens in diverse kleuren en formaten, kattenbakken én voerbakken voor zowel honden als katten in de meest vrolijke kleuren! Maar natuurlijk kunt u hier ook gewoon terecht voor een ruim assortiment aan stoelen, lampen, woonaccessoires, kasten en keukenartikelen. Of u nu op zoek bent naar een fluitketel of juist een broodplank of ander keukengerei dat u helpt tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd, LiliansHouse heeft het allemaal!