Mars & More Knuffels

Knuffels zijn super zacht en super schattig. Al helemaal de knuffels van het eigentijdse merk Mars & More. De knuffels van Mars & More zijn leuk voor jong en oud. Voor kinderen heerlijk om mee te spelen en te knuffelen en voor u misschien wel super leuk om te verzamelen. Deze knuffelbeestjes zijn namelijk echte hebbedingen. De schattigste en liefste knuffels vindt u bij het merk Mars & More, verkrijgbaar bij LiL.nl.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -59%
  Geitenkop medium - Mars & More - Geitenkop medium - Mars & More
  7,70
  18.90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Mars & More Categorie: Geitenkop medium - Mars & More Geitenkop medium - Mars & More //cdn.lil.nl/upload/22/products/332849/th2/geitenkop-medium---mars-and-more[0].jpg Te koop voor 7,70. in_stock

De geschiedenis van de knuffel is eigenlijk terug te vinden in de traditionele teddybeer. De Teddybeer is ontstaan uit de cartoon van Clifford Berryman. Geïnspireerd op deze cartoon werden er in 1902 gevulde beren voor kinderen gemaakt die hij Teddy noemde. En zo ontstond de allereerste knuffel. Vandaag de dag worden niet alleen maar teddyberen als knuffels gebruikt, maar ziet u ze in talloze verschillende vormen en maten. De knuffels van Mars & More hebben dan ook niet de traditionele looks van de teddybeer, maar ze knuffelen zeker net zo lekker en zijn misschien nog wel veel schattiger! De knuffels van Mars & More hebben het uiterlijk van allemaal verschillende dieren wat goed past bij het thema van de collectie “Back2Nature”. De knuffelbeesten van Mars & More zijn ideaal voor kinderen, maar ook voor echte verzamelaars!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram