Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Massive

Massive lampen passen bij elk interieur, mede door het design is het de Massive lamp die jarenlang meegaat. Massive lampen kenmerken zich niet alleen door de kwaliteit, maar ook door de betaalbaarheid. Met Massive lampen kunt u het hele huis vullen. Een Massive lamp is zowel praktisch als decoratief tegelijk. Tip! Geef de keuken of de slaapkamer een stijlvolle uitstraling met een Massive lamp. 


Massive is het merk op het gebied van verlichting ter decoratie in ieder eigentijds interieur. Dit unieke merk is opgericht in 1926 en is inmiddels gegroeid tot de nummer één op het gebied van stijlvolle verlichting in Europa. De kern van dit merk wordt gevormd door de goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wat vroeger alleen maar gebruikt werd om te kunnen overleven, is nu één van de belangrijkste elementen in een woning. De verlichting van Massive zorgt namelijk voor een warme en sfeervolle uitstraling en maakt uw huis tot een echt paleisje. Daarnaast zijn de lampen tijdloos waardoor ze zowel in modern als landelijk interieur goed tot hun recht komen. Massive helpt u bij het besparen van geld in deze crisistijden, want de lampen van dit stijlvolle merk hebben niet alleen een betaalbare prijs, maar gaan ook nog eens jarenlang mee.