ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Mr Maria witte lampen

Het merk Mr Maria is ideaal om de kinderkamer mee op te fleuren. Met deze witte designlampen creëert u de ideale verlichting. De vormgeving van de lampen doen denken aan het bekende figuurtje Nijntje van Dick Bruna. Dankzij het speelse en artistieke karakter van de lampen zijn dit echte eyecatchers waarmee u de kinderkamer tot de leukste kamer van het huis maakt. Echte hebbedingen waarmee u ieder kind blij maakt!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -5%
  Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) - Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria
  122,55
  129.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) //cdn.lil.nl/upload/22/products/179459/th2/kinderlamp-nijntje---klein---wit---mr-maria[0].jpg Te koop voor 122,55. in_stock 5.0

  Dick Bruna heeft ooit het liefste konijntje ter wereld bedacht: Nijntje! Al jarenlang zijn kinderen gek op de verhalen en illustraties. Maar ook de woonaccessoires zijn erg populair. Zo ook deze Nijntje vloerlamp. Erg leuk in combinatie met andere Nijntje producten! De witte lamp geeft zacht licht, is milieuvriendelijk en past in iedere kinderkamer. Daarnaast is de Vloerlamp Mr Maria van Nijntje ook nog eens ideaal voor kinderen, want de lamp gaat niet snel stuk. Daarnaast is Nijntje natuurlijk het konijntje dat ieder kind kent!

   

 • Best verkocht
  Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria - Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria
  129,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria //cdn.lil.nl/upload/22/products/179606/th2/kinderlamp-ijsbeertje-nanuk---mr-maria[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock

  IJsbeertje Nanuk van Mr Maria hoort er natuurlijk helemaal bij. Wat een schatje is ijsbeertje Nanuk! Deze vloerlamp is ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker. Hij geeft gedimd licht en waakt ’s nachts graag over slapende kindjes. De lamp is niet alleen praktisch, maar ook decoratief. Laat uw kinderen wegdromen in de avonturen van Nijntje door de kinderkamer om te toveren tot een waar Nijntje paleis! De vloerlamp van IJsbeertje Nanuk mag natuurlijk niet ontbreken.

Deze super leuke lampen voor in de kinderkamer behoren tot het woonaccessoires merk Mr Maria. Deze eyecatchers worden bedacht en ontworpen door de oprichters Jannes Hak en Lennart Bosker in de ontwerpstudio in Amsterdam. Met de speelse en artistieke uitstraling van de producten kleedt u de kinderkamer gezellig aan. Deze producten zijn dan ook speciaal bedoeld voor kinderen. De lampen zijn gebaseerd op de avonturen van Nijntje en zijn beste vriendjes, het bekende figuurtje bedacht door Dick Bruna. Met deze trendy kinderlampen van Mr Maria haalt u de avonturen van Nijntje en zijn beste vriendjes in de kinderkamer. Mr Maria tovert de kinderkamer om in de leukste plek van het huis!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up