« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Mr Maria

‘We don’t make products, we create stars.’ Dat is waar de twee designers, Jannes Hak en Lennart Bosker, van Mr Maria naar streven bij het ontwikkelen van hun producten. Het merk Mr Maria richt zich op kinderen van alle leeftijden met opvallende producten. Het is een speels merk, wat u duidelijk terug ziet komen in de collectie.  

Filters
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Lamp Smiley Xl - Mr Maria - Lamp Smiley XL - Mr Maria
  169,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Lamp Smiley Xl - Mr Maria Lamp Smiley Xl - Mr Maria //cdn.lil.nl/upload/22/products/248302/th2/lamp-smiley-xl---mr-maria[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock

  Deze lamp Smiley XL van het merk Mr Maria is ook wel de 'happiest lamp ever made'. Met een grote glimlach straalt deze lamp u elke dag weer tegemoet. Om de gele kleur kunt u niet omheen, maar waarom zou u? De lamp Smiley is perfect voor in de kinderkamer. Om vrolijk van te worden en een ware eye-catcher! 

Het merk Mr Maria is opgericht door Jannes Hak en Lennart Bosker en heeft op dit moment een ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam. Het merk staat voor speelsheid en uit dit op een artistieke manier in de producten van Mr Maria. De producten van Mr Maria zijn bedoeld voor kinderen van alle leeftijden. Het konijntje Miffy is opgericht 1955 na de verhalen die Dick Bruna aan zijn zoon vertelde over een klein wit konijntje genaamd Nijntje. Miffy is de vrouwelijke variant van Nijntje. De boekjes over konijntje Miffy bestaan elk uit zestien pagina’s met illustraties en een verhaaltje. Het hang van het verhaal af, maar in het ene verhaaltje is Miffy een baby en in het andere verhaal is Miffy vier jaar oud.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up