« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Mr Maria

‘We don’t make products, we create stars.’ Dat is waar de twee designers, Jannes Hak en Lennart Bosker, van Mr Maria naar streven bij het ontwikkelen van hun producten. Het merk Mr Maria richt zich op kinderen van alle leeftijden met opvallende producten. Het is een speels merk, wat u duidelijk terug ziet komen in de collectie.  

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -5%
  Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) - Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria
  122,55
  129.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) Kinderlamp Nijntje - Klein - Wit - Mr Maria (Sale) //cdn.lil.nl/upload/22/products/167748/th2/kinderlamp-nijntje---klein---wit---mr-maria[0].jpg Te koop voor 122,55. in_stock 5.0

  Dick Bruna heeft ooit het liefste konijntje ter wereld bedacht: Nijntje! Al jarenlang zijn kinderen gek op de verhalen en illustraties. Maar ook de woonaccessoires zijn erg populair. Zo ook deze Nijntje vloerlamp. Erg leuk in combinatie met andere Nijntje producten! De witte lamp geeft zacht licht, is milieuvriendelijk en past in iedere kinderkamer. Daarnaast is de Vloerlamp Mr Maria van Nijntje ook nog eens ideaal voor kinderen, want de lamp gaat niet snel stuk. Daarnaast is Nijntje natuurlijk het konijntje dat ieder kind kent!

   

 • Best verkocht
  Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria - Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria
  129,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria Kinderlamp IJsbeertje Nanuk - Mr Maria //cdn.lil.nl/upload/22/products/167767/th2/kinderlamp-ijsbeertje-nanuk---mr-maria[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock

  IJsbeertje Nanuk van Mr Maria hoort er natuurlijk helemaal bij. Wat een schatje is ijsbeertje Nanuk! Deze vloerlamp is ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker. Hij geeft gedimd licht en waakt ’s nachts graag over slapende kindjes. De lamp is niet alleen praktisch, maar ook decoratief. Laat uw kinderen wegdromen in de avonturen van Nijntje door de kinderkamer om te toveren tot een waar Nijntje paleis! De vloerlamp van IJsbeertje Nanuk mag natuurlijk niet ontbreken.

 • Best verkocht
  -16%
  Kruk Snuffie - Mr Maria - Kruk Snuffie - Mr Maria
  120,-
  143.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Kruk Snuffie - Mr Maria Kruk Snuffie - Mr Maria //cdn.lil.nl/upload/22/products/167744/th2/kruk-snuffie---mr-maria[0].jpg Te koop voor 120,00. in_stock

  Snuffie is een vriendje van Nijntje en die mag natuurlijk niet ontbreken. Met het krukje Snuffie kunnen kinderen even uitrusten als ze moe zijn, of lekker aan de salontafel komen zitten. Het krukje Snuffle zal de fantasie van uw kinderen doen opbloeien en voor ze het weten zitten ze al in een groot Nijntje avontuur. Heeft u de andere Nijntje accessoires al gezien? Ze zijn allemaal even lief! Voor zowel jongetjes- als meisjeskamers biedt het merk Nijntje allerlei mooie producten.

  Lamp Smiley XL - Mr Maria - Lamp Smiley XL - Mr Maria
  169,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Mr Maria Categorie: Lamp Smiley XL - Mr Maria Lamp Smiley XL - Mr Maria //cdn.lil.nl/upload/22/products/248302/th2/lamp-smiley-xl---mr-maria[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock

  Deze lamp Smiley XL van het merk Mr Maria is ook wel de 'happiest lamp ever made'. Met een grote glimlach straalt deze lamp u elke dag weer tegemoet. Om de gele kleur kunt u niet omheen, maar waarom zou u? De lamp Smiley is perfect voor in de kinderkamer. Om vrolijk van te worden en een ware eye-catcher! 

Het merk Mr Maria is opgericht door Jannes Hak en Lennart Bosker en heeft op dit moment een ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam. Het merk staat voor speelsheid en uit dit op een artistieke manier in de producten van Mr Maria. De producten van Mr Maria zijn bedoeld voor kinderen van alle leeftijden. Het konijntje Miffy is opgericht 1955 na de verhalen die Dick Bruna aan zijn zoon vertelde over een klein wit konijntje genaamd Nijntje. Miffy is de vrouwelijke variant van Nijntje. De boekjes over konijntje Miffy bestaan elk uit zestien pagina’s met illustraties en een verhaaltje. Het hang van het verhaal af, maar in het ene verhaaltje is Miffy een baby en in het andere verhaal is Miffy vier jaar oud.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up