Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Nautic collectie

Het concept achter Nautic is "het bieden van een oplossing in licht zonder er te veel ophef bij te maken". Nautic biedt een stijl die de keuze van materialen en organische vormen combineert met de v... Lees meer


Het concept achter Nautic is "het bieden van een oplossing in licht zonder er te veel ophef bij te maken". Nautic biedt een stijl die de keuze van materialen en organische vormen combineert met de vereiste functionaliteit.Nautic produceert eenvoudig herkenbare en bescheiden lampen die gewoon zijn wat ze horen te zijn: niet meer dan nodig is. Nautic's voornaamste doel is om er te zijn zonder gezien te worden: Niet opdringerig zijn, maar eerlijk: niet opvallend, maar stijlvol. In het kort, zo puur als de poëzie van het licht zelf. De collectie lampen van Nautic bestaat uit vloerlampenwandlampen en spots. De lampen zijn altijd van goede kwaliteit en vallen vaak op door hun rustige en klassieke uitstraling. Naast verlichting voor binnen, heeft Nautic veel buiten verlichting in het assortiment. Het kleurgebruik is voornamelijk neutraal met veel gebruik van brons.

Bekijk de Nautic verlichting spots, wandlampen en de gehele collectie op LiL.nl