LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Nautic spots

Het concept achter Nautic is "het bieden van een oplossing in licht zonder er te veel ophef bij te maken". Nautic biedt een stijl die de keuze van materialen en organische vormen combineert met de vereiste functionalite... Lees meer


Het concept achter Nautic is "het bieden van een oplossing in licht zonder er te veel ophef bij te maken". Nautic biedt een stijl die de keuze van materialen en organische vormen combineert met de vereiste functionaliteit.Nautic produceert eenvoudig herkenbare en bescheiden lampen die gewoon zijn wat ze horen te zijn: niet meer dan nodig is. Nautic's voornaamste doel is om er te zijn zonder gezien te worden: Niet opdringerig zijn, maar eerlijk: niet opvallend, maar stijlvol. In het kort, zo puur als de poëzie van het licht zelf. De collectie lampen van Nautic bestaat uit vloerlampenwandlampen en spots. De lampen zijn altijd van goede kwaliteit en vallen vaak op door hun rustige en klassieke uitstraling. Naast verlichting voor binnen, heeft Nautic veel buiten verlichting in het assortiment. Het kleurgebruik is voornamelijk neutraal met veel gebruik van brons.