ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Nijntje

Nijntje, ooit bedacht door Dick Bruna, is nu wel een merk op zich te noemen dat zich richt op het kind en zijn of haar ontwikkeling. Kenmerkend voor Nijntje is dat deze een simpel uiterlijk heeft waardoor het zowel door jong als oud wordt herkend. Waar het ooit in 1955 is begonnen met boeken waarin Nijntje stond omschreven, gaat het nu verder bij LiL met knuffels, kapstokken en lampen van Nijntje.  

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -10%
  Slaaptrainer - Zilver - Nijntje - Slaaptrainer - Zilver - Nijntje
  31,54
  34.95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Nijntje Categorie: Slaaptrainer - Zilver - Nijntje Slaaptrainer - Zilver - Nijntje //cdn.lil.nl/upload/22/products/262211/th2/slaaptrainer---zilver---nijntje[0].jpg Te koop voor 31,54. in_stock

  Slaaptrainer Nijntje

  Een innovatief product dat kinderen spelenderwijs leert om niet voortijdig uit bed te komen. In wit, zilver en grijstinten. Een Slaaptrainer van nijntje is DE oplossing voor kinderen die te vroeg wakker worden en dan aan je slaapkamerdeur staan. Hoe werkt het? Bij het slapen gaan vertel je aan je kindje dat Nijntje ook gaat slapen. Hou de zilverkleurige balk op de rand van het bed ingedrukt gedurende 5 seconden totdat de ogen van Nijntje sluiten. Zeg dan: Pas als Nijntje haar oogjes opent, mag je uit bed. Mocht je kindje voortijds wakker worden dan ziet hij of zij dat Nijntje haar oogjes nog dicht heeft en weet je kindje dat hij of zijn dan nog niet uit bed mag. Op het door jou ingestelde tijdstip (dit kan dus ook, bijvoorbeeld tijdens het weekend, een later/ander tijdstip zijn) openen de oogjes van Nijntje zich en op dat moment begint ook het muziekje; Nijntje lief klein konijntje, te spelen. Het muziekje blijft een minuut aan. Goedemorgen, tijd om op te staan! Deze slaaptrainer werkt op 3 AA-batterijen (niet bijgeleverd). Ook verkrijgbaar in een leuke gekleurde versie. 

  Bekijk het fimpje voor een duidelijke instructie.

 • Best verkocht
  Slaaptrainer - Gekleurd - Nijntje - Slaaptrainer - Gekleurd - Nijntje
  34,95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Nijntje Categorie: Slaaptrainer - Gekleurd - Nijntje Slaaptrainer - Gekleurd - Nijntje //cdn.lil.nl/upload/22/products/262215/th2/slaaptrainer---gekleurd---nijntje[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Een innovatief product dat kinderen spelenderwijs leert om niet voortijdig uit bed te komen. In de bekende Dick Bruna kleuren. Een Slaaptrainer van nijntje is DE oplossing voor kinderen die te vroeg wakker worden en dan aan je slaapkamerdeur staan. Hoe werkt het? Bij het slapen gaan vertel je aan je kindje dat Nijntje ook gaat slapen. Hou de zilverkleurige balk op de rand van het bed ingedrukt gedurende 5 seconden totdat de ogen van Nijntje sluiten. Zeg dan: Pas als Nijntje haar oogjes opent, mag je uit bed. Mocht je kindje voortijds wakker worden dan ziet hij of zij dat Nijntje haar oogjes nog dicht heeft en weet je kindje dat hij of zijn dan nog niet uit bed mag. Op het door jou ingestelde tijdstip (dit kan dus ook, bijvoorbeeld tijdens het weekend, een later/ander tijdstip zijn) openen de oogjes van Nijntje zich en op dat moment begint ook het muziekje; Nijntje lief klein konijntje, te spelen. Het muziekje blijft een minuut aan. Goedemorgen, tijd om op te staan! Deze slaaptrainer werkt op 3 AA-batterijen (niet bijgeleverd). Ook verkrijgbaar in wit met zilver en grijstinten. 

   

  Bekijk het fimpje voor een duidelijke instructie.

We kennen Nijntje natuurlijk als het schattige konijntje uit de kinderprentenboekenserie van Dick Bruna. Het eerste Nijntje prentenboek kwam uit in 1955. En ondanks dat Nijntje nu al een aardige tijd bekend is, is Nijntje Pluis nog steeds hip en leuk voor kinderen. De populariteit van het konijntje Nijntje heeft niet alleen geleidt tot talloze verhaaltjes, maar leidt ook tot nieuwe en hippe producten die gebaseerd zijn op het figuurtje van Dick Bruna. De producten van Nijntje worden zoveel mogelijk gemaakt van kindvriendelijke materialen en zijn gericht op het spel en de ontwikkeling van een kind. De producten van Nijntje maken van het verhaaltje werkelijkheid en vrolijken de kinderkamer helemaal op. Want tja, wie is nu niet gek van de verhaaltjes van dit schattige konijntje?!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram