ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

One World Interiors

one-world-interiors
One World Interiors

One World Interiors aanbiedingen

Planthanger Macrame - Katoen - 120 cm - One World Interiors

Deze plant hanger van One World Interiors is gemaakt van katoen. De hanger is door middel van de speciale macrame knooptechniek in elkaar gezet. Erg leuk om bijv..

> Bekijk meer One World Interiors Plantenbakken
Hanglamp Maze - Rotan - Naturel - Large - One World Interiors

Deze grote handgemaakte hanglamp van One World Interiors is gemaakt van natural rotan. Door de geweven kap geeft het een mooi motief op de muur en het plaf..

> Bekijk meer One World Interiors Hanglampen
Hanglamp Phos - Shade - Teakhout - One World Interiors

Deze handgemaakte hanglamp van One World Interiors is gemaakt van teak hout en heeft de vorm van een lampenkap. Erg leuk om te combineren met de Geometr..

> Bekijk meer One World Interiors Hanglampen

Het merk One World Interiors werd vele jaren terug opgericht. De liefde voor reizen bracht de oprichters naar verre plaatsen en in aanraking met verschillende culturen. Geïnspireerd door etnische objecten, met inachtneming van het gebruik en het bewonderen van hun vakmanschap, begonnen ze deze te verzamelen. Vandaag de dag importeert het merk een reeks aan meubels en accessoires die anders zijn dan het gewone. Prachtige oude en unieke objecten, meubels en materialen met een robuuste, industriële en vintage karakter worden geïmporteerd en/of hersteld zonder dat het verhaal en verleden achter de meubels verloren gaat. Het resultaat is een prachtige collectie aan gerestaureerde, her ontworpen en gerecyclede stoelen, kasten, krukken, barkrukken, hanglampen, banken en woonaccessoires. 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram