LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Gehele collectie Present time

Het Nederlandse Present Time is een merk vol met leuke hebbedingen. De collectie van Present Time bestaat uit tijdschriftenrekken, plaids, fotolijstjes, kapstokken en etageres. Allemaal trendy woonaccessoires die ... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur

Het Nederlandse Present Time is een merk vol met leuke hebbedingen. De collectie van Present Time bestaat uit tijdschriftenrekken, plaids, fotolijstjes, kapstokken en etageres. Allemaal trendy woonaccessoires die uw interieur een stuk vrolijker maken. Present Time, gaat met z'n tijd mee, hierdoor hebben de producten een moderne uitstraling maar zijn ze ook makkelijk te combineren binnen diverse woonstijlen. 

Present Time is vooral een heel vrolijk merk. Met veel gebruik van vrolijke kleuren als roze, geel, rood en oranje maakt Present time, elke ruimte fleurig en fris. Met opvallende, trendy producten in de collectie zijn de producten van Present Time, niet alleen leuk om uw huis op te fleuren, de producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Weer eens wat anders dan de standaardcadeautjes en zeker leuk. Present Time is een Nederlands merk met internationale allure. Mede door de producten die steeds met de tijd mee gaan, is Present Time een merk om constant in de gaten te blijven houden. Het merk blijft u verrassen met niet alleen steeds andere kleuren en printjes, maar ook met opvallende, nieuwe producten.