Pt, - Present Time broodtrommels

In de broodtrommels van pt, komen uw boterhammen nog beter uit. De broodtrommel van pt, bewaart uw broodjes in stijl en zorgt er bovendien voor de uw brood langer vers blijft. Ook het pletten in uw tas wordt met de broodtrommels van pt, voorkomen. De broodtrommels van pt, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u uw favoriet kunt kiezen. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Broodtrommel Sandwich - NL017LP - Lichtroze - Present Time - Broodtrommel Sandwich - NL017LP - Lichtroze - Present Time
  14,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Present Time Categorie: Broodtrommel Sandwich - NL017LP - Lichtroze - Present Time Broodtrommel Sandwich - NL017LP - Lichtroze - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/179892/th2/broodtrommel-sandwich---nl017lp---lichtroze---present-time[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Met deze broodtrommel Sandwich van pt, hoeft u nooit meer bang te zijn voor geplet brood. Ook uitgedroogd brood is verleden tijd. Deze broodtrommel Sandwich zorgt ervoor dat uw brood netjes bewaard wordt. Uiteraard in stijl, want deze broodtrommel is ook erg leuk om te zien. De vorm van het brood maakt duidelijk dat deze opberger voor brood bestemd is en de kleur zorgt voor een vrolijke toevoeging.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up