Pt, - Present Time drinken

Drinken met pt, doet u uit de meeste vrolijke mokken, glazen en bekers. Een drankje met pt, is dus altijd een groot feest. Drinken met pt, gaat gepaard met vrolijkheidheid, maar ook met functionaliteit. Zo zijn de bekers gemakkelijk stapelbaar en heeft pt, rekken waar u de mokken een mooie plek geeft. Neem ook een kijkje tussen alle thermoskannen en sapkannen die ervoor zorgen dat u overal in stijl drinkt. 

Filters
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -42%
  Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time - Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time
  7,-
  12.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Present Time Categorie: Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/180313/th2/cappuccino-mok-set-enjoy---pt1325---present-time[0].jpg Te koop voor 7,00. in_stock

  Het is tegenwoordig echt een trend! Dan hebben we het natuurlijk over het maken van vormjes in het schuim van een cappuccino! Met de Cappuccino Mox Set Enjoy kunt u nu heel gemakkelijk het schuim van uw koffie omtoveren tot een vrolijk gezichtje! Dit handige en opbeurende setje bestaat uit een vrolijke kop, vormbordje, rasper en een chocolade steeltje! De Cappuccino Mok Set Enjoy van Present Time geeft u of uw geliefde een opbeurende boodschap op een stijlvolle manier! Begin uw dag goed met de Cappuccino Mok Set Enjoy van Present Time!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram