Pt, - Present Time klokken

De klokken van pt, zijn zowel decoratief als functioneel. Met hun duidelijke cijfers of strepen kijkt u met een klok van pt, in stijl de tijd af. De klokken van pt, zijn net even anders dan de meeste klokken. Opvallen doen de klokken dus zeker! Dit is perfect want zo bent u met een klok van pt, altijd op tijd voor dat zomerse strandfeest, het kerstdiner of die verjaardag bij vrienden. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Muurklok Wok Kooktijd - PT1205RD - Rood - Metaal - Present Time - Wandklok Cooking Time - Rood - Present Time
  33,84
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Present Time Categorie: Muurklok Wok Kooktijd - PT1205RD - Rood - Metaal - Present Time Muurklok Wok Kooktijd - PT1205RD - Rood - Metaal - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/179921/th2/muurklok-wok-kooktijd---pt1205rd---rood---metaal---present-time[0].jpg Te koop voor 33,84. in_stock

  Koken kunt u helaas niet met deze bijzondere klok. Ook echt handig klokkijken is er niet bij, maar daar in tegen hangt deze muurklok wel heel leuk aan uw muur. De trendy rode kleur maakt deze klok een echte blikvanger in uw keuken. Complimentjes verzekerd! U moet nog wel zelf één AA batterij kopen om deze klok aan de praat te krijgen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram