LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


PTMD Collectie

Met PTMD richt u met gemak uw hele woning in. Van lampen en klokken tot de leukste accessoires en zelfs verf om uw woning helemaal compleet te maken. De producten van PTMD zijn echte must haves voor in ieder eigentijds int... Lees meer


Met PTMD richt u met gemak uw hele woning in. Van lampen en klokken tot de leukste accessoires en zelfs verf om uw woning helemaal compleet te maken. De producten van PTMD zijn echte must haves voor in ieder eigentijds interieur. Met het totaalconcept van PTMD heeft u altijd een stoer, sober en sfeervol ingericht huis. Van een kaal naar een sfeer- en stijlvol huis met slechts één merk; dat kan met PTMD!

Twintig jaar geleden was PTMD nog slechts een leverancier van potten en manden. Maar vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een internationaal woonmerk. Een merk dat een totaalconcept ontwikkelt voor iedere woning. Elk product van PTMD wordt met een bepaalde uitstraling ontwikkelt, zo is de design filosofie van PTMD stoer, sober en sfeervol. Een huis kan voor 100% met alleen maar PTMD producten worden ingericht. PTMD ontwerpt namelijk alles wat in de inrichting van een huis thuishoort. Van verf en lampen tot de leukste woonaccessoires als fotolijstjes en wandpanelen. PTMD reist veel naar het Verre Oosten voor inspiratie en ideeën, maar daarnaast worden ze in deze landen ook vaak geconfronteerd met kinderen in slechte leefomstandigheden. Daarom richtte PTMD het KIDS HOUSE op. Hier worden kinderen met een slechte leefomgeving gehuisvest. PTMD is daarom een merk dat voor iedereen wat te bieden heeft, een merk met een sterk karakter dat van ieder interieur een thuis maakt.