ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

PTMD Fotolijsten

 Fotolijsten zijn één van de meest populaire woonaccessoires. Ze maken herinneringen en leuke gebeurtenissen onvergetelijk. Op deze manier heeft u uw dierbare altijd in de buurt. De fotolijsten van PTMD zijn stoer en hebben een natuurlijke look. De fotolijsten van PTMD maken uw herinneringen puur. Iedereen heeft wel een speciaal momentje om aan terug te denken, met de fotolijsten van PTMD worden ze nog specialer!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -50%
  Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD - Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD
  3,50
  7.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: PTMD Categorie: Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD //cdn.lil.nl/upload/22/products/171313/th2/fotolijst---noor-dark-collection-by-ptmd[0].jpg Te koop voor 3,50. in_stock

  De fotolijst uit de Noor Dark Collection van PTMD is een echt hebbeding. Dankzij de robuuste en landelijke vormgeving, hoort dit trendy fotolijstje thuis in elk landelijk interieur. Dit fotolijstje maakt van uw foto een echt unieke beleving die uw foto's op een bijzondere wijze presenteert. Aan de muur, in de kast of op de vensterbank, fotolijst uit de Noor Dark Collection van PTMD is een echte must have voor iedere fotoliefhebber. Een leuk accessoire om cadeau te doen aan uzelf of iemand anders.

We hebben allemaal momenten die we graag nog eens zouden beleven. Door foto's van deze momenten in de fotolijsten van PTMD te stoppen, beleeft u de herinnering elke dag eventjes opnieuw. Fotolijsten zijn de ideale woonaccessoires voor aan de muur of voor in de kast, op de tafel of voor in de vensterbank. Ze maken die speciale momenten niet alleen herdenkbaar, maar ze kleden de kamer ook nog eens leuk aan. Tevens is een fotolijst ook nog eens leuk herinneringsgeschenk om uw beste vriend of vriendin cadeau te doen. Met de PTMD fotolijsten geeft u mooi momenten een speciaal plekje in huis waardoor u elke dag even wordt herinnert aan die leuke tijden. Laat uw gemaakte foto's niet verstoffen in de kast, maar kleedt uw woning gezellig aan met leuke momenten!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram