ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

PTMD Fotolijsten

 Fotolijsten zijn één van de meest populaire woonaccessoires. Ze maken herinneringen en leuke gebeurtenissen onvergetelijk. Op deze manier heeft u uw dierbare altijd in de buurt. De fotolijsten van PTMD zijn stoer en hebben een natuurlijke look. De fotolijsten van PTMD maken uw herinneringen puur. Iedereen heeft wel een speciaal momentje om aan terug te denken, met de fotolijsten van PTMD worden ze nog specialer!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -26%
  Fotolijst Hart - Large - Lead Collection by PTMD - Fotolijst Hart - Large - Lead Collection by PTMD (SALE)
  11,72
  15.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: PTMD Categorie: Fotolijst Hart - Large - Lead Collection by PTMD Fotolijst Hart - Large - Lead Collection by PTMD //cdn.lil.nl/upload/22/products/171312/th2/fotolijst-hart---large---lead-collection-by-ptmd-sale[0].jpg Te koop voor 11,72. in_stock

  Met de fotolijst Hart van PTMD bewaart u uw mooiste herinneringen en foto's voor altijd in uw hart. De kern van dit industriële en robuuste lijstje is namelijk in de vorm van een hart wat een leuk effect heeft op de foto die u erin plaatst. Fotolijst Hart van PTMD is dan ook echt een super leuk accessoires voor het bewaren en presenteren van foto's. Dit design fotolijstje van PTMD staat prachtig in iedere kamer van het huis. Aan de muur, op of in de kast, op de vensterbank noem het maar op. Het fotolijstje Hart uit de Lead Collection van PTMD maakt uw foto's overal bijzonder.

 • Best verkocht
  -34%
  Fotolijst Round - Vida Collection by PTMD - Fotolijst Round - Vida Collection by PTMD
  11,91
  17.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: PTMD Categorie: Fotolijst Round - Vida Collection by PTMD Fotolijst Round - Vida Collection by PTMD //cdn.lil.nl/upload/22/products/171315/th2/fotolijst-round---vida-collection-by-ptmd[0].jpg Te koop voor 11,91. in_stock

  De Fotolijst Round uit de Vida Collection van PTMD maakt iedere herinnering klassiek. Het fotolijstje is voorzien van bijzondere details waardoor de foto een bijzonder plekje krijgt aan de muur. Het lijstje doet denken aan vroegere tijden door de nostalgische en robuuste uitstraling, tevens ideaal voor in landelijke interieurstijlen. Het maakt niet uit in elke kamer van het huis u deze design fotolijst uit de Vida Collection van PTMD ophangt, hij maakt iedere muur minder saai en iedere herinnering bijzonder en onvergetelijk!

 • Best verkocht
  -5%
  Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD - Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD
  9,36
  9.86
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: PTMD Categorie: Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD Fotolijst - Noor Dark Collection by PTMD //cdn.lil.nl/upload/22/products/171313/th2/fotolijst---noor-dark-collection-by-ptmd[0].jpg Te koop voor 9,36. in_stock

  De fotolijst uit de Noor Dark Collection van PTMD is een echt hebbeding. Dankzij de robuuste en landelijke vormgeving, hoort dit trendy fotolijstje thuis in elk landelijk interieur. Dit fotolijstje maakt van uw foto een echt unieke beleving die uw foto's op een bijzondere wijze presenteert. Aan de muur, in de kast of op de vensterbank, fotolijst uit de Noor Dark Collection van PTMD is een echte must have voor iedere fotoliefhebber. Een leuk accessoire om cadeau te doen aan uzelf of iemand anders.

We hebben allemaal momenten die we graag nog eens zouden beleven. Door foto's van deze momenten in de fotolijsten van PTMD te stoppen, beleeft u de herinnering elke dag eventjes opnieuw. Fotolijsten zijn de ideale woonaccessoires voor aan de muur of voor in de kast, op de tafel of voor in de vensterbank. Ze maken die speciale momenten niet alleen herdenkbaar, maar ze kleden de kamer ook nog eens leuk aan. Tevens is een fotolijst ook nog eens leuk herinneringsgeschenk om uw beste vriend of vriendin cadeau te doen. Met de PTMD fotolijsten geeft u mooi momenten een speciaal plekje in huis waardoor u elke dag even wordt herinnert aan die leuke tijden. Laat uw gemaakte foto's niet verstoffen in de kast, maar kleedt uw woning gezellig aan met leuke momenten!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up