ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Red Dingo


Voor een uiteenlopend assortiment van dierenproducten zit u goed bij Red Dingo. Voor buitenshuis geeft Red Dingo u de keuze uit honden- of kattentuigjes, trainings- of hondenlijnen en halsbandjes voor katten en honden. Vergeet niet de halsband van uw huisdier van een penning te voorzien. Ook binnenshuis kunnen u en uw huisdieren genieten van de producten van Red Dingo met de hondenmanden en -kussens

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -37%
  Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo - Hondenpenning QR code botje - 3,2cm - blauw - Red Dingo
  8,79
  13.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Red Dingo Categorie: Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo //cdn.lil.nl/upload/22/products/358101/th2/hondenpenning-qr-code-botje---32cm---blauw---red-dingo[0].png Te koop voor 8,79. in_stock
  Mooie blauwe penning met aan de voorkant een botje en aan de achterkant een QR code. De diameter van deze blauwe hondenpenning botje is 3,2cm.
   
  De nieuwste trend op het gebied van hondenpenningen is de Red Dingo QR hondenpenning. Iedere Red Dingo QR code hondenpenning heeft een unieke QR code. Aan deze QR code is een persoonlijk profiel op de website van PetHub (www.pethub.com) gelinkt. Door de QR code te scannen wordt er doorgelinkt naar uw persoonlijke profiel op PetHub.
   
  U kunt zelf aangeven welke informatie zichtbaar is in uw persoonlijke profiel. Hierdoor is het mogelijk om veel extra informatie over uw huisdier zichtbaar te maken. Zo is het mogelijk om naast uw contactgegevens ook de contactgegevens van uw dierenarts te registreren. Ook is het mogelijk om een foto van uw huisdier, eventuele medische gegevens, het chipnummer en nog veel meer extra’s te registreren. Gaat u verhuizen? Dan past u de gegevens via de website aan en uw penning is weer up to date.
   
  De Red Dingo hondenpenningen zijn in twee afmetingen met verschillende hippe en vrolijke designs verkrijgbaar.
  • 2,4 cm – roze met een hartje
  • 2,4cm – zwart met een botje
  • 2,4cm – rood met een pootje
  • 3,2cm zwart met een pootje
  • 3,2cm blauw met een botje
  • 3,2cm roze met een hartje

Red Dingo houdt van dieren: kleine en grote, dikke en dunne, kort- en langharig huisdieren. Het huisdierenmerk staat voor producten van goede kwaliteit met een lange levensduur. De halsbanden, tuigjes en dierenmanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat u altijd het product vindt waar u naar op zoek was. Zelfs na een flinke stoeipartij of wandeling door de bossen, vindt Red Dingo het belangrijk dat halsbanden lang meegaan en mooi blijven. Elke halsband, hondenkussen en kattentuigje wordt geïnspecteerd voordat het product wordt verzonden. Niet voor niets geeft Red Dingo de garantie dat alle dierenproducten  foutvrij worden verzonden. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up