ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Red Dingo hondenpenningen


Het is erg gemakkelijk om een hondenpenning te maken. In de online dierenwinkel van LiL.nl kunt u een hondenpenning bestellen en thuis via de computer de gegevens van uw hond aan de QR code op de Red Dingo hondenpenning koppelen. De Red Dingo QR penning is zeer licht en wordt standaard geleverd met een zeer goede sleutelring. Via PetHUB maakt u een gratis account aan waar u alle gegevens van uw huisdier en uw contactgegevens invult.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -37%
  Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo - Hondenpenning QR code botje - 3,2cm - blauw - Red Dingo
  8,79
  13.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Red Dingo Categorie: Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo Hondenpenning Qr Code Botje - 3,2cm - Blauw - Red Dingo //cdn.lil.nl/upload/22/products/194811/th2/hondenpenning-qr-code-botje---32cm---blauw---red-dingo[0].png Te koop voor 8,79. in_stock
  Mooie blauwe penning met aan de voorkant een botje en aan de achterkant een QR code. De diameter van deze blauwe hondenpenning botje is 3,2cm.
   
  De nieuwste trend op het gebied van hondenpenningen is de Red Dingo QR hondenpenning. Iedere Red Dingo QR code hondenpenning heeft een unieke QR code. Aan deze QR code is een persoonlijk profiel op de website van PetHub (www.pethub.com) gelinkt. Door de QR code te scannen wordt er doorgelinkt naar uw persoonlijke profiel op PetHub.
   
  U kunt zelf aangeven welke informatie zichtbaar is in uw persoonlijke profiel. Hierdoor is het mogelijk om veel extra informatie over uw huisdier zichtbaar te maken. Zo is het mogelijk om naast uw contactgegevens ook de contactgegevens van uw dierenarts te registreren. Ook is het mogelijk om een foto van uw huisdier, eventuele medische gegevens, het chipnummer en nog veel meer extra’s te registreren. Gaat u verhuizen? Dan past u de gegevens via de website aan en uw penning is weer up to date.
   
  De Red Dingo hondenpenningen zijn in twee afmetingen met verschillende hippe en vrolijke designs verkrijgbaar.
  • 2,4 cm – roze met een hartje
  • 2,4cm – zwart met een botje
  • 2,4cm – rood met een pootje
  • 3,2cm zwart met een pootje
  • 3,2cm blauw met een botje
  • 3,2cm roze met een hartje

Een Red Dingo QR penning wordt niet gegraveerd maar is voorzien van een persoonlijke QR code welke door een smartphone gescand kan worden. Voor alle Red Dingo hondenpenningen kunt u online een gratis profiel voor uw huisdier aanmaken. Op een standaard hondenpenning is vaak alleen ruimte voor de naam van uw huisdier en uw adres en telefoonnummer. Met behulp van uw persoonlijke PetHUB profiel is het mogelijk om veel meer belangrijke informatie te vermelden. Op deze manier weten mensen altijd van wie de hond is, en kunnen ze deze gemakkelijk en snel terugbrengen naar de eigenaar. Naast het feit dat deze hondenpenningen van Red Dingo zorgen voor de veiligheid van uw hond, hebben ze ook nog eens een leuke uitstraling. Elke penning is voorzien van een kleine animatie, bijvoorbeeld een hart, bot of een poot. Superleuk voor om elke halsband.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up