ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Tuinstoel Tiffany Rob & Ruby

Als het mooi weer wordt wilt u lekker in de tuin kunnen zitten. Dit is mogelijk met de tuinstoel Tiffany van Rob & Ruby. Deze tuinstoelen hebben een frisse uitstraling die uw tuin opvrolijkt. De tuinstoel Tiffany is verkrijgbaar in verschillende kleuren die u leuk kunt combineren om een gezellige sfeer te creëren. Tuinstoel Tiffany kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.

 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -15%
  Tuinstoel - Tiffany - Zwart - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Zwart - Cabin Living
  29,09
  34.22
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Zwart - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Zwart - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448187/th2/tuinstoel-tiffany---zwart---cabin-living[0].jpg Te koop voor 29,09. in_stock 4.5 De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • Best verkocht
  -29%
  Tuinstoel - Tiffany - Wit - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Wit - Cabin Living
  30,62
  43.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Wit - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Wit - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448194/th2/tuinstoel-tiffany---wit---cabin-living[0].jpg Te koop voor 30,62. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • -45%
  Tuinstoel - Tiffany - Bruin - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Bruin - Cabin Living
  23,69
  43.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Bruin - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Bruin - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448188/th2/tuinstoel-tiffany---bruin---cabin-living[0].jpg Te koop voor 23,69. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • -42%
  Tuinstoel - Tiffany - Donkergrijs - Cabin Living - Tuinstoel - Tiffany - Donkergrijs - Cabin Living
  24,92
  43.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Donkergrijs - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Donkergrijs - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448189/th2/tuinstoel---tiffany---donkergrijs---cabin-living[0].jpg Te koop voor 24,92. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • -31%
  Tuinstoel - Tiffany - Lichtblauw - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Lichtblauw - Cabin Living
  33,93
  49.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Lichtblauw - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Lichtblauw - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448191/th2/tuinstoel-tiffany---lichtblauw---cabin-living[0].jpg Te koop voor 33,92. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • -15%
  Tuinstoel - Tiffany - Oranje - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Oranje - Cabin Living
  19,52
  22.96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Oranje - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Oranje - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448193/th2/tuinstoel-tiffany---oranje---cabin-living[0].jpg Te koop voor 19,52. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
 • Best verkocht
  -43%
  Tuinstoel - Tiffany - Zilvergrijs - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Zilvergrijs - Cabin Living (SALE)
  24,46
  43.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Zilvergrijs - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Zilvergrijs - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448190/th2/tuinstoel-tiffany---zilvergrijs---cabin-living-sale[0].jpg Te koop voor 24,46. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
  Tuinstoel - Tiffany - Tropical Groen - Cabin Living - Tuinstoel Tiffany - Tropical groen - Cabin Living
  49,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Cabin Living Categorie: Tuinstoel - Tiffany - Tropical Groen - Cabin Living Tuinstoel - Tiffany - Tropical Groen - Cabin Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/448192/th2/tuinstoel-tiffany---tropical-groen---cabin-living[0].jpg Te koop voor 49,00. in_stock De Tiffany tuinstoel is een multifunctionele en stapelbare stoel, voor 100% vervaardigd uit kunststof. De Tiffany stoel heeft een elegant design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Tiffany eetkamerstoel is gemaakt van 100% propyleen en hierdoor erg stevig, weerbestendig, UV bestendig en onderhoudsarm. De Tiffany stoelen zijn mooie tuinstoelen die extra sfeer creëren in de tuin, maar zijn ook prima geschikt zijn als bijvoorbeeld een vergader- of eetkamerstoel.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up