ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

RoyalVKB Keukenaccessoires

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -43%
  Schort Apron - Antraciet - Katoen - RoyalVKB - Schort Apron - Antraciet - Katoen - RoyalVKB
  17,04
  29.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: RoyalVKB Categorie: Schort Apron - Antraciet - Katoen - RoyalVKB Schort Apron - Antraciet - Katoen - RoyalVKB //cdn.lil.nl/upload/22/products/333770/th2/schort-apron---antraciet---katoen---royalvkb[0].jpg Te koop voor 17,04. in_stock Met de Apron van Royal VKB hoef je er nooit meer naar te zoeken, dit schort heeft namelijk geïntegreerde ovenwanten. En aan de handige knopen bevestig je eenvoudig een keukendoek, zo heb je alles binnen handbereik.
 • Best verkocht
  -5%
  Puzzle Dinner Dienblad - Roze - Kunstof - RoyalVKB - Puzzle Dinner Dienblad - Roze - Kunstof - RoyalVKB
  23,88
  25.13
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: RoyalVKB Categorie: Puzzle Dinner Dienblad - Roze - Kunstof - RoyalVKB Puzzle Dinner Dienblad - Roze - Kunstof - RoyalVKB //cdn.lil.nl/upload/22/products/333781/th2/puzzle-dinner-dienblad---roze---kunstof---royalvkb[0].jpg Te koop voor 23,88. in_stock

  De Puzzle Dinner Tray is gerestyled! Naast een aantal leuke details in het design, is de kleur van de Puzzle Dinner Tray volledig vernieuwd. De Puzzle Dinner Tray is uitgevoerd in twee verschillende kleuren, een stoere blauwgroene kleur voor jongens en een mooie zachtroze kleur voor meisjes. Met de Puzzle Dinner Tray worden kinderen spelenderwijs tafelmanieren en tafeldekken bijgebracht. De losse onderdelen mes, lepel, vork, bord en beker vallen als puzzelstukjes in het blad. Zo wordt eten wel heel leuk en leerzaam! De Puzzle Dinner Tray is vervaardigd uit hoogwaardig melamine en staat stevig op tafel dankzij de anti-slip onderkant.

 • Best verkocht
  -37%
  Karaf French Gift Set - Transparant - Glas - RoyalVKB - Karaf French Gift Set - Transparant - Glas - RoyalVKB
  15,75
  24.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: RoyalVKB Categorie: Karaf French Gift Set - Transparant - Glas - RoyalVKB Karaf French Gift Set - Transparant - Glas - RoyalVKB //cdn.lil.nl/upload/22/products/333783/th2/karaf-french-gift-set---transparant---glas---royalvkb[0].jpg Te koop voor 15,75. in_stock

  Het ontwerp van de French Carafe van Royal VKB is geïnspireerd op de oude beroemde Franse Picardie glazen die iedereen kent. De karaf met bijpassende glazen staat schitterend op elke tafel, niet alleen voor water maar ook trendy om wijn in te serveren. De glazen stapel je handig in de nek van de fles, waardoor je alles gemakkelijk in één hand kunt dragen. De glazen French Carafe wordt als set geleverd met vier 16 cl Duralex Picardie glazen, geschikt voor de vaatwasser.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up