Sebra

Hier vind u de gehele collectie van Sebra die wij hier bij LiL.nl hebben. De gehele collectie van Sebra lekker bij elkaar gezet, speciaal voor uw. Scroll lekker door de gehele collectie van Sebra, ongetwijfeld zit er iets tussen de gehele collectie van Sebra voor u.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra - Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335082/th2/vloerkleed-geweven---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee kleuren.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • Best verkocht
  Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra - Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra
  119,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335085/th2/vloerkleed-gehaakt---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Zebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

 • Best verkocht
  Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra - Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335083/th2/vloerkleed-geweven---lila-pastel---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee kleuren.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

   

  Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra - Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335084/th2/vloerkleed-gehaakt---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra - Kinderkeuken Speelkeuken - grijs - Sebra
  146,25
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411978/th2/kinderkeuken-speelkeuken---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 146,25. in_stock 5.0
  Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - wit - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - wit - Sebra
  679,15
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - wit - Sebra Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335052/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 679,15. in_stock

  Kili Bed Sebra - vintage wit

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

  Babygym - 84x55 cm - Sebra - Babygym - 84x55 cm - Sebra
  169,-
  Leverbaar vanaf 17-02-2017
  Merk: Sebra Categorie: Babygym - 84x55 cm - Sebra Babygym - 84x55 cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411999/th2/babygym---84x55-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock

  De Baby Gym van Sebra is bekroond met the Red Dot (onderscheiding voor ontwerpen van hoge kwaliteit). Sebra ontwierp met deze Baby Gym speelgoed voor de allerkleinste met een uniek en stijlvol ontwerp. Alleen producten die zichzelf aanmerkelijk onderscheiden door hun perfecte ontwerp ontvangen een gewilde kwaliteit zegel van de internationale Red Dot jury.

  Veilige omgeving en hand-oog coördinatie
  De stijlvolle en functionele Baby Gym gemaakt van hout is ontworpen als een prachtige boog die het kind omringt en van de speeltijd van het kind een echte ervaring maken - voor zowel het kind als de ouders. De Baby gym creëert een veilige omgeving rond om de baby en de verleidelijke speeltjes ontwikkelen het kind zijn of haar grijp vaardigheden en hand-oog coördinatie.
  In het eerste jaar, leert de baby zich op zich en bereik te focussen. Spelen tijdens deze fase gaat om ontdekken en leren van de dingen om zich heen. De Baby Gym heeft 8 verschillende speeltjes, zoals een spiegeltje, twee leuke vogels met belletjes en een wolk die zakt - speeltjes die de baby uitnodigen om tijd te besteden aan ontdekken en leren. 

  Optimaal speelgenot en veiligheid
  Het idee achter de Baby Gym was om speelgoed te ontwerpen met optimale speelgenot en tegelijkertijd veiligheid die je in je woonkamer wil halen. Daarnaast moest het speelgoed duurzaam zijn een langdurige kwaliteit hebben en doorgegeven kunnen worden aan een volgende generatie. Het team van Sebra is trots op het winnen van deze prestigieuze prijs en onderscheiding. 

  De Baby Gym is unisex en kan door zowel jongens als meisjes worden gebruikt en is getest in overeenstemming met de Europese richtlijnen en voldoet aan de veiligheidsvereisten.

   

   

 • -30%
  Vloerkleed Croche - Gehaakt - Rond - Blauw - Sebra - Vloerkleed Croche - Gehaakt - Rond - Blauw - Sebra (SALE)
  76,30
  109.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Croche - Gehaakt - Rond - Blauw - Sebra Vloerkleed Croche - Gehaakt - Rond - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/337744/th2/vloerkleed-croche---gehaakt---rond---blauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 76,30. in_stock

  Dit heerlijk vloerkleed van Sebra is perfect voor de kinderkamer of woonkamer, gehaakt in de mooiste patronen. Het vloerkleed is gemaakt van polypropyleen "garen", is heerlijk zacht en aangenaam om over heen te lopen. Het kleed is 100% handgemaakt en uniek (het kleed kan hierdoor enigszins in grootte variëren. 

  Wasbaar op 40 graden.
  Diameter 120cm
  Kleur: Blauw

 • -13%
  Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra (SALE)
  39,-
  45.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411981/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---grijs---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 39,00. in_stock Deze handgehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur grijs is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
  Sebra matras voor Sebra Bed - baby en junior - Sebra - Sebra matras voor Sebra Bed - baby en junior - Sebra
  169,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Sebra matras voor Sebra Bed - baby en junior - Sebra Sebra matras voor Sebra Bed - baby en junior - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475320/th2/sebra-matras-voor-sebra-bed---baby-en-junior---sebra[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock
 • -14%
  Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra - Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra (Sale)
  119,18
  139.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411976/th2/houten-poppenwagen---donkerroze---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 119,18. in_stock

  Houten poppenwagen Roze Sebra

  Een prachtige (van Deens design) poppenwagen voor de favoriete pop van uw kind. De poppenwagen is gemaakt van gelakt triplex en natuurlijk hout. De rubberen wielen zorgen voor een stabiele en rustige beweging van de wagen. 

  Details Poppenwagen Sebra

  • Afmetingen: 

  Lengte 45cm
  Breedte: 25cm
  Hoogte: 44cm

  • Materiaal: Multiplex
 • -31%
  Speelkeukentje - Hout - Sebra - Speelkeukentje - Hout - Sebra
  151,05
  219.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Speelkeukentje - Hout - Sebra Speelkeukentje - Hout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335111/th2/speelkeukentje---hout---sebra[0].jpg Te koop voor 151,05. in_stock

  Spelen in stijl, dit schattige speelgoedkeukentje van het Deense merk Sebra maakt dit helemaal mogelijk! Door zijn compacte verschijning past hij in elke kinder- of speelkamer. Met onder andere een oven, twee gaspitten en een goodsteen. 

   

  Voor meer Sebra, klik hier.

 • -30%
  Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/Turquiose - Sebra - Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/Turquiose - Sebra
  159,92
  229.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/Turquiose - Sebra Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/Turquiose - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335077/th2/kindertafel-flip-top---met-draaibare-bovenkant---hout---grijs-turquiose---sebra[0].jpg Te koop voor 159,92. in_stock

  Deze Flip Top kindertafel van Sebra is voorzien van een draaibaar tafelblad.  Het tafelblad is gemaakt van melamine met aan de ene zijde een lichtgrijze kleur en aan de andere zijde pastel turquoise. Afhankelijk van de stemming kan deze dus gewoon omgedraaid worden naar de andere kleur. De tafel heeft een afmeting van 50 x 50 x 50 cm en is gemaakt van essenhout en het blad van melamine.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -26%
  Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra - Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra (SALE)
  29,37
  39.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411975/th2/gehaakte-pop-li---30cm---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 29,37. in_stock

  Maakt u kennis met Li, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Li uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Li is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Li met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - donkergrijs - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - donkergrijs - Sebra
  679,15
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - donkergrijs - Sebra Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - donkergrijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335050/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---donkergrijs---sebra[0].jpg Te koop voor 679,15. in_stock

  Kili Bed Sebra - Donkergrijs

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

  Muurkastjes - Vierkant - Wit - 4 st. - Sebra - Muurkastjes - Vierkant - Wit - 4 st. - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes - Vierkant - Wit - 4 st. - Sebra Muurkastjes - Vierkant - Wit - 4 st. - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335055/th2/muurkastjes---vierkant---wit---4-st.---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Fleur de kinderkamer op met deze prachtige vierkante kastjes van Sebra. U ontvangt vier formaten in bijpassende kleuren. Dit stukje Deens Design is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook in een ovale variant verkrijgbaar. 

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra - Babymobiel wolken - vilten - jongen - Sebra
  54,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412041/th2/babymobiel-wolken---vilten---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
  Muurkastjes - Ovaal - Wit - 4 st. - Sebra - Muurkastjes - Ovaal - Wit - 4 st. - Sebra
  121,36
  Leverbaar vanaf 27-01-2017
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes - Ovaal - Wit - 4 st. - Sebra Muurkastjes - Ovaal - Wit - 4 st. - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335054/th2/muurkastjes---ovaal---wit---4-st.---sebra[0].jpg Te koop voor 121,36. in_stock

  Fleur de kinderkamer op met deze prachtige ovale kastjes van Sebra. U ontvangt vier formaten in bijpassende kleuren. Dit stukje Deens Design is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook in een vierkante versie verkrijgbaar. 

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -30%
  Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra - Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra
  76,12
  109.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335078/th2/kinderkruk-flip-top---met-draaibare-zitting---hout---grijs-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 76,12. in_stock

  Deze Flip Top kinderstoel van Sebra is voorzien van een draaibaar zitvlak.  Het zitvlak is gemaakt van melamine met aan de ene zijde een grijze kleur en aan de andere zijde pastel roze. Afhankelijk van de stemming kan deze dus gewoon omgedraaid worden naar de andere kleur. De tafel heeft een afmeting van 25 x 25 x 25 cm en is gemaakt van essenhout en het blad van melamine.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -21%
  Kinderkledinghangers Village - Metaal - Grijs - 3 st. - Sebra - Kinderkledinghangers Village - Metaal - Grijs - 3 st. - Sebra
  8,53
  10.76
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkledinghangers Village - Metaal - Grijs - 3 st. - Sebra Kinderkledinghangers Village - Metaal - Grijs - 3 st. - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335088/th2/kinderkledinghangers-village---metaal---grijs---3-st.---sebra[0].jpg Te koop voor 8,53. in_stock

  Set van 3 stoere kledinghangers met een afmeting van 34 x 18 cm van het Deense merk Sebra. Tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Breng stijl in de kledingkast door de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Een aanrader voor elke kinderkast.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra - Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra (SALE)
  139,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411977/th2/houten-poppenwagen---grijs---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock

  Houten poppenwagen Grijs Sebra

  Een prachtige (van Deens design) poppenwagen voor de favoriete pop van uw kind. De poppenwagen is gemaakt van gelakt triplex en natuurlijk hout. De rubberen wielen zorgen voor een stabiele en rustige beweging van de wagen. 

  Details Poppenwagen Sebra

  • Afmetingen: 

  Lengte 45cm
  Breedte: 25cm
  Hoogte: 44cm

  • Materiaal: Multiplex
  Gehaakte olifant op wielen - pastel/blauw - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - pastel/blauw - Sebra
  44,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - pastel/blauw - Sebra Gehaakte olifant op wielen - pastel/blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412008/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 44,99. in_stock Deze handgehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur pastel blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
 • -12%
  Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Jongen - Sebra - Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Jongen - Sebra
  21,95
  24.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Jongen - Sebra Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411940/th2/hydrofiel-luiers-villiage---set-van-4---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock
  Geweven tapijt - blauw/grijs - Sebra - Geweven tapijt - blauw/grijs - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - blauw/grijs - Sebra Geweven tapijt - blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412034/th2/geweven-tapijt---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
 • -34%
  Dekbedovertrek Village Junior - Boy - Blauw - Sebra - Dekbedovertrek Village Junior - Boy - Blauw - Sebra
  43,09
  64.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village Junior - Boy - Blauw - Sebra Dekbedovertrek Village Junior - Boy - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335047/th2/dekbedovertrek-village-junior---boy---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 43,09. in_stock 5.0

  Dit super coole Village Junior dekbedovertrek in de kleur blauw van het Deense merk Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen en zul zeker niet misstaan in de kamer van uw kind! Geeft gegarandeerd een geweldige nachtrust voor uw kind. 

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

 • -14%
  Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - olifant - Sebra
  34,25
  39.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411985/th2/gehaakte-muziekdoosje---olifant---sebra[0].jpg Te koop voor 34,25. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale olifant van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de olifant te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
 • -10%
  Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/Lichtblauw - Sebra - Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/Lichtblauw - Sebra (SALE)
  134,45
  148.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/Lichtblauw - Sebra Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/Lichtblauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411998/th2/speeltent-tipi---dubbelzijdig-gedrukt---rose-lichtblauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 134,45. in_stock

  Speeltent Tipi Sebra
  Een mooie, stijlvolle speeltent die perfect in de kinderkamer, speelhoek of een andere kamer in het huis past. De tent is dubbelzijdig gedrukt en gemaakt van 100% katoen. Wordt geleverd met houten stokken! Voor urenlang speel plezier voor de kleinen! 

  Afmetingen:
  L: 110cm 
  W:120cm
  H: 140cm

  Geweven tapijt - zwart/wit - Sebra - Geweven tapijt - zwart/wit - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - zwart/wit - Sebra Geweven tapijt - zwart/wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412037/th2/geweven-tapijt---zwart-wit---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
  Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - vintage roze - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - vintage roze - Sebra
  559,30
  Leverbaar vanaf 15-02-2017
  Merk: Sebra Categorie: Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - vintage roze - Sebra Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - vintage roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335049/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 559,30. in_stock

  Kili Bed Sebra - vintage roze

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
  is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  + Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  + Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.


   

 • -34%
  Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra (SALE)
  23,19
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412009/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-blauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 23,19. in_stock Lekker spelen met deze pastelblauwe konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Babymobiel wolken - vilten - meisje - Sebra - Babymobiel wolken - vilten - meisje - Sebra
  54,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Babymobiel wolken - vilten - meisje - Sebra Babymobiel wolken - vilten - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412043/th2/babymobiel-wolken---vilten---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
 • -26%
  Mandjes - set van 3 - pastel - Jongen - Sebra - Mandjes - set van 3 - pastel - Jongen - Sebra
  36,92
  49.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Mandjes - set van 3 - pastel - Jongen - Sebra Mandjes - set van 3 - pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412114/th2/mandjes---set-van-3---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 36,92. in_stock
  Houten gereeedschap set - 6-delig - Sebra - Houten gereeedschap set - 6-delig - Sebra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten gereeedschap set - 6-delig - Sebra Houten gereeedschap set - 6-delig - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486181/th2/houten-gereeedschap-set---6-delig---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Speel architect-je of bouwvakker met de kleine! met deze mooie houten gereedschap set van Sebra. Het gereedschap moedigt creativiteit en fantasie aan terwijl het bijdraagt aan het verbeteren van vaardigheden en hand-oog coördinatie van uw zoon of dochter. De set is gemaakt van mooi natuurlijk en geverfd beukenhout en bestaat uit een liniaal, hamer, moersleutel, handzaag en twee schroevendraaiers - de perfecte accessoires voor een kleine klusjesman.. of vrouw. Combineer de set met de houten constructie speel set van Sebra of Sebra's houten werkbank.

  Materiaal: beukenhout

  Afmetingen: 23,8 x 2,2 x 9,9cm 

   

  Beddengoed voor poppenbed - In the Sky - Sebra - Beddengoed voor poppenbed - In the Sky - Sebra
  18,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Beddengoed voor poppenbed - In the Sky - Sebra Beddengoed voor poppenbed - In the Sky - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486208/th2/beddengoed-voor-poppenbed---in-the-sky---sebra[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Super leuk en schattig beddengoed voor de poppenbed van Sebra. Bestaand uit een kussen en een dekbed. Wasbaar op 40 graden. 

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling
  Afmetingen: 34 x 28 x 23 en 23 x16 cm

  Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra - Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra
  45,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335095/th2/hanglamp---metaal---grijs---l---sebra[0].jpg Te koop voor 45,46. in_stock

  Wilt u een trendy kinder- of babykamer? Dan is Sebra hét merk dat u zoekt. Dit prachtige Deense merk heeft de leukste spulletjes, waaronder dit grappige metalen hanglampje met een snoerlengte van 2,5 m. Geschikt voor een E27 lichtbron en max. 40 Watt. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook leuk om twee naast elkaar te hangen.

  Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - blauw - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - blauw - Sebra
  679,15
  Leverbaar vanaf 15-02-2017
  Merk: Sebra Categorie: Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - blauw - Sebra Kili bed Sebra - meergroeibed - baby en junior - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335051/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 679,15. in_stock

  Kili Bed Sebra - blauw

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

 • -31%
  Babydekbedovertrek Farm - Jongen - Sebra - Babydekbedovertrek Farm - Jongen - Sebra (SALE)
  37,99
  54.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Farm - Jongen - Sebra Babydekbedovertrek Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411886/th2/babydekbedovertrek-farm---jongen---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 37,99. in_stock
 • -30%
  Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra
  31,39
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411972/th2/gehaakte-knuffeldier-roberta---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 31,39. in_stock Maakt u kennis met Roberta, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Roberta uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Roberta is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Roberta met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Geweven tapijt - roze grijs - Sebra - Geweven tapijt - roze grijs - Sebra
  119,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - roze grijs - Sebra Geweven tapijt - roze grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412036/th2/geweven-tapijt---roze-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
 • -17%
  Opbergmap voor tekeningen Forest - Meisje - Sebra - Opbergmap voor tekeningen Forest - Meisje - Sebra
  24,95
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Opbergmap voor tekeningen Forest - Meisje - Sebra Opbergmap voor tekeningen Forest - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412105/th2/opbergmap-voor-tekeningen-forest---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Hout constructie speelset - 21 pcs - Sebra - Hout constructie speelset - 21 pcs - Sebra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hout constructie speelset - 21 pcs - Sebra Hout constructie speelset - 21 pcs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486184/th2/hout-constructie-speelset---21-pcs---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  21-Delig constructie speelset Sebra 
  Dit 21-delige constructie speel-set van Sebra is ideaal voor de kleine architect of klusjesman of vrouw. De speel-set biedt uren speelplezier en tegelijkertijd helpt het de handvaardigheden en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Creëer, maak, demonteren en weer opnieuw beginnen terwijl het kind's creativiteit en fantasie wordt uitgedaagd. De schroeven en bouten zijn gemaakt van natuurlijk en geverfd beukenhout, de balken zijn gemaakt van multiplex. De totale set bestaat uit 6 schroeven, 6 bouten en 9 balken in drie verschillende formaten. Dit product kan (moet eigenlijk) worden gebruikt met Sebra's houten gereedschap speel-set en Sebra's houten werkbank.

   

  Speel werkbank - blauw/grijs - Sebra - Speel werkbank - blauw/grijs - Sebra
  249,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speel werkbank - blauw/grijs - Sebra Speel werkbank - blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486193/th2/speel-werkbank---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 249,00. in_stock

  Speel werkbank - Sebra
  De werkbank van Sebra is een doorontwikkeling van de bekende en populaire speelkeuken van Sebra. De handige jongens en meisjes krijgen een niet te missen kan om zichzelf te uiten en de wereld van houtbewerking te ontdekken. Greedschap, schroevendraaiers en bouten gemaakt van hout maken ook deel uit van de werkbank en kunnen apart besteld worden! Bekijk de bundel aanbieding en profiteer door de twee producten tegelijk te bestellen. 
   

  Materiaal: Multiplex

  Afmetingen: 58 x 38 x 81,5cm

   

 • -49%
  Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 st. - Sebra - Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 st. - Sebra
  6,14
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 st. - Sebra Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 st. - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335087/th2/kinderkledinghangers-village---metaal---pastel-roze---3-st.---sebra[0].jpg Te koop voor 6,13. in_stock

  Set van 3 stoere kledinghangers met een afmeting van 34 x 18 cm van het Deense merk Sebra. Tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Breng stijl in de kledingkast door de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Een aanrader voor elke kinderkast.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra - Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra
  36,72
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411896/th2/aankleedkussen-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 36,72. in_stock
  Gehaakte olifant op wielen - pastel/lila - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - pastel/lila - Sebra
  33,41
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - pastel/lila - Sebra Gehaakte olifant op wielen - pastel/lila - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412007/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---pastel-lila---sebra[0].jpg Te koop voor 33,41. in_stock Deze handgehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur pastel lila is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
  Geweven tapijt - meisje - Sebra - Geweven tapijt - meisje - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - meisje - Sebra Geweven tapijt - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412035/th2/geweven-tapijt---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
 • -19%
  Gehaakte kinderwagenketting - tractor - Sebra - Gehaakte kinderwagenketting - tractor - Sebra
  28,47
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte kinderwagenketting - tractor - Sebra Gehaakte kinderwagenketting - tractor - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412042/th2/gehaakte-kinderwagenketting---tractor---sebra[0].jpg Te koop voor 28,47. in_stock

  Gehaakte kinderwagen ketting Tractor - Lengte: 53 centimet inclusief Clips. 

  Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling, de clips zijn gemaakt van ( BPA-vrij) kunsstof. Ook verkrijgbaar in andere varianten. Alleen schoonmaken met een natte doek! 

  100% katoen met kunststof clips. 

  Mandjes - set van 3 - pastel - Meisje - Sebra - Mandjes - set van 3 - pastel - Meisje - Sebra
  49,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Mandjes - set van 3 - pastel - Meisje - Sebra Mandjes - set van 3 - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412113/th2/mandjes---set-van-3---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock
  Houten grote puzzel - Neushoorn - Sebra - Houten grote puzzel - Neushoorn - Sebra
  31,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten grote puzzel - Neushoorn - Sebra Houten grote puzzel - Neushoorn - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475899/th2/houten-grote-puzzel---neushoorn---sebra[0].jpg Te koop voor 31,90. in_stock

  Een klassieke en prachtige houten puzzel van Sebra. De puzzel bestaat uit een frame en 5 stukken hout in de vorm van neushoorns in een minimalistisch en eigentijds design. Gebruik de puzzel met het houten frame om het gevoel van kleur en de hand-oog coördinatie van peuters te stimuleren. De puzzel is perfect voor creatief spelen en de stukken kunnen gebruikt worden op wand planken en bureaus als decoratieve items als ze niet gebruikt worden. Het frame is gemaakt van multiplex. De puzzelstukken zijn gemaakt van geverfd MDF en zijn makkelijk in gebruik voor kinderen.

 • -51%
  Hanglamp - Metaal - Roze - XL - Sebra - Hanglamp - Metaal - Roze - XL - Sebra
  38,99
  79.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hanglamp - Metaal - Roze - XL - Sebra Hanglamp - Metaal - Roze - XL - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335096/th2/hanglamp---metaal---roze---xl---sebra[0].jpg Te koop voor 38,99. in_stock

  Wilt u een trendy kinder- of babykamer? Dan is Sebra hét merk dat u zoekt. Dit prachtige Deense merk heeft de leukste spulletjes, waaronder dit grappige metalen hanglampje met een snoerlengte van 2,5 m. Geschikt voor een E27 lichtbron en max. 40 Watt. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor de juiste kleur er altijd voor u bij zit.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - jongen - Sebra - Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - jongen - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - jongen - Sebra Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411890/th2/eenpersoonsdekbedovertrek-farm---incl.-sloop---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock
  Bedrand Farm - Jongen - Sebra - Bedrand Farm - Jongen - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Farm - Jongen - Sebra Bedrand Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411892/th2/bedrand-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock
 • -19%
  Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra
  36,61
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411969/th2/gehaakte-knuffeldier-robert---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 36,61. in_stock Maakt u kennis met Robert, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Robert uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Robert is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Robert met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
 • -19%
  Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra - Blokkendoos spel Farm - Jongen - Sebra
  24,40
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411992/th2/blokkendoos-spel-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,39. in_stock
 • -10%
  Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra - Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra (SALE)
  27,05
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411993/th2/blokkendoos-spel-farm---meisje---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 27,05. in_stock

  Houten blokkendoor - Farm - Meisje.

  Deze houten blokken doos van Sebra heeft prints die matchen met de Farm serie van het Deense design merk. De blokkendoos wordt geleverd met verschillende gevormde blokken die in de doos passen. Goed voor de hand oog coördinatie van uw kind. Niet alleen garantie voor urenlang leer en speel plezier, ook nog eens een decoratief item in de woonkamer of kinderkamer als er niet mee gespeeld wordt. 

   

  Letterblokken Van Hout - - Sebra - Letterblokken van hout - - Sebra
  44,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Letterblokken Van Hout - - Sebra Letterblokken Van Hout - - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411996/th2/letterblokken-van-hout-----sebra[0].jpg Te koop voor 44,99. in_stock
 • -5%
  Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra
  47,45
  49.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412014/th2/gehaakte-pop-lily---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 47,45. in_stock

  Maakt u kennis met Lily, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Lily uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Lily is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Lily met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Geweven tapijt - jongen - Sebra - Geweven tapijt - jongen - Sebra
  83,30
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - jongen - Sebra Geweven tapijt - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412033/th2/geweven-tapijt---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 83,30. in_stock
  Speelmat - Grijs - Sebra - Speelmat - grijs - Sebra
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Speelmat - Grijs - Sebra Speelmat - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412038/th2/speelmat---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock
  Gehaakte tapijt - multicolor - meisje - Sebra - Gehaakte tapijt - multicolor - meisje - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte tapijt - multicolor - meisje - Sebra Gehaakte tapijt - multicolor - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412063/th2/gehaakte-tapijt---multicolor---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
  Gehaakte tapijt - multicolor - jongen - Sebra - Gehaakte tapijt - multicolor - jongen - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte tapijt - multicolor - jongen - Sebra Gehaakte tapijt - multicolor - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412064/th2/gehaakte-tapijt---multicolor---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock
 • -23%
  Geweven tapijt - geometrisch - Jongen - Sebra - Geweven tapijt - geometrisch - Jongen - Sebra
  115,29
  149.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - geometrisch - Jongen - Sebra Geweven tapijt - geometrisch - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412065/th2/geweven-tapijt---geometrisch---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 115,29. in_stock
  Houten stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra - Houten stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra
  29,91
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra Houten stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412084/th2/houten-stapelpuzzel-vogel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,91. in_stock
  Muurstickers - 19 stuks - Farm - Jongen - Sebra - Muurstickers - 19 stuks - Farm - Jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 19 stuks - Farm - Jongen - Sebra Muurstickers - 19 stuks - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412090/th2/muurstickers---19-stuks---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
 • -24%
  Muurstickers - 19 stuks - Farm - Meisje - Sebra - Muurstickers - 19 stuks - Farm - Meisje - Sebra
  22,91
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 19 stuks - Farm - Meisje - Sebra Muurstickers - 19 stuks - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412092/th2/muurstickers---19-stuks---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock
  Magnetische Letters - Jongen - Sebra - Magnetische letters - Jongen - Sebra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Letters - Jongen - Sebra Magnetische Letters - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412095/th2/magnetische-letters---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Magnetische Nummers - Jongen - Sebra - Magnetische Nummers - Jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Nummers - Jongen - Sebra Magnetische Nummers - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412097/th2/magnetische-nummers---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 3.0

  Magnetisch nummer - gemixt - jongen 

  Kleurrijke houten magneten van Sebra die bijdragen aan een leuke en leervolle situatie aan de voorkant van de koelkast of op een magneetbord op de kinderkamer. De nummers hebben een hoogte van 7,5cm en zijn gemaakt van hout met een magnetische achterzijde. De nummers zijn ook verkrijgbaar in een meisjes variant! 

 • -23%
  Metalen lamp - XL - pastel - Meisje - Sebra - Metalen lamp - XL - pastel - Meisje - Sebra
  61,86
  79.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Metalen lamp - XL - pastel - Meisje - Sebra Metalen lamp - XL - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412101/th2/metalen-lamp---xl---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 61,86. in_stock

  Leuke pastel roze hanglamp voor de kinderkamer! Deze hanglamp van Sebra is gemaakt van metaal heeft een zachte roze/pastel kleur en is een leuke en opwindende toevoeging aan de kamer. Niet alleen ziet de lamp er goed uit, hij is ook nog eens fantastisch te combineren met de andere lampen uit de collectie van Sebra. 

  Materiaal: Metaal met stoffen koord
  Afmetingen: 28cm + 2,5 meter stoffen snoer.

 • -5%
  Luiers In The Sky - 3 stuks - roze - Sebra - Luiers In The Sky - 3 stuks - roze - Sebra
  18,95
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Luiers In The Sky - 3 stuks - roze - Sebra Luiers In The Sky - 3 stuks - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486168/th2/luiers-in-the-sky---3-stuks---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Luiers - 3 stuks - In the Sky - roze

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  Details "Nappies"

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75cm.
  Gehaakte rammelaar met konijn - blauw - Sebra - Gehaakte rammelaar met konijn - blauw - Sebra
  15,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte rammelaar met konijn - blauw - Sebra Gehaakte rammelaar met konijn - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486199/th2/gehaakte-rammelaar-met-konijn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Gebreide rammelaar gemaakt van 100% katoen, heeft een polyester vulling en een houten ring. Verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. Het perfecte cadeau voor de kleine. Omdat de rammelaar gehaakt is voelt die lekker zacht aan. 

  Details van de gehaakte rammelaar blauw
  Lengte: 15cm
  Breedte: 8cm


   

  Dekbedovertrek Junior Farm - Jongen - Sebra - Dekbedovertrek Junior Farm - Jongen - Sebra
  49,42
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Farm - Jongen - Sebra Dekbedovertrek Junior Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411888/th2/dekbedovertrek-junior-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 49,42. in_stock
 • -5%
  Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - meisje - Sebra - Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - meisje - Sebra
  80,70
  84.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - meisje - Sebra Eenpersoonsdekbedovertrek Farm - incl. sloop - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411891/th2/eenpersoonsdekbedovertrek-farm---incl.-sloop---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 80,70. in_stock
  Bedrand Farm - Meisje - Sebra - Bedrand Farm - Meisje - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Farm - Meisje - Sebra Bedrand Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411893/th2/bedrand-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock
  Slaapzak Farm 70cm - Jongen - Sebra - Slaapzak Farm 70cm - Jongen - Sebra
  32,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Farm 70cm - Jongen - Sebra Slaapzak Farm 70cm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411898/th2/slaapzak-farm-70cm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 32,99. in_stock
  Badcape Farm - Jongen - Sebra - Badcape Farm - Jongen - Sebra
  27,97
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Farm - Jongen - Sebra Badcape Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411902/th2/badcape-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 27,97. in_stock
  Bedrand Forest - Meisje - Sebra - Bedrand Forest - Meisje - Sebra
  99,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Forest - Meisje - Sebra Bedrand Forest - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411915/th2/bedrand-forest---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock
  Dekbedovertrek Junior Villiage - Meisje - Sebra - Dekbedovertrek Junior Villiage - Meisje - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Villiage - Meisje - Sebra Dekbedovertrek Junior Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411924/th2/dekbedovertrek-junior-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock
 • -14%
  Bedrand Villiage - Meisje - Sebra - Bedrand Villiage - Meisje - Sebra
  85,70
  99.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Villiage - Meisje - Sebra Bedrand Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411927/th2/bedrand-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 85,69. in_stock
  Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Jongen - Sebra - Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Jongen - Sebra Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411937/th2/jersey-hoeslaken---junior---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Meisje - Sebra - Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Meisje - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Meisje - Sebra Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411939/th2/hydrofiel-luiers-villiage---set-van-4---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra
  22,91
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411968/th2/gehaakte-knuffeldier-carl---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock Maakt u kennis met Carl, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Carl uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Carl is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Carl met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
 • -10%
  Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra
  31,54
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411982/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje--robert---sebra[0].jpg Te koop voor 31,54. in_stock Lekker spelen met Robert het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Robert ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Robert zijn uitgetuimeld, doet Robert het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Robert met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra
  34,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411983/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje---roberta---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met Roberta het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Roberta ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Roberta zijn uitgetuimeld, doet Roberta het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Roberta met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Racebaan van vilt - Sebra - Racebaan van vilt - Sebra
  51,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Racebaan van vilt - Sebra Racebaan van vilt - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411997/th2/racebaan-van-vilt---sebra[0].jpg Te koop voor 51,95. in_stock
  Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra
  34,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412010/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met deze pastelroze konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet zij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte kussen - blauw - Jongen - Sebra - Gehaakte kussen - blauw - Jongen - Sebra
  49,41
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte kussen - blauw - Jongen - Sebra Gehaakte kussen - blauw - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412030/th2/gehaakte-kussen---blauw---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 49,41. in_stock
  Gehaakte kussen - zwart/wit - Sebra - Gehaakte kussen - zwart/wit - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte kussen - zwart/wit - Sebra Gehaakte kussen - zwart/wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412032/th2/gehaakte-kussen---zwart-wit---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra - Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra
  36,92
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412048/th2/speelgoedmand---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 36,92. in_stock
  Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra - Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra
  30,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412049/th2/tekeningenboek---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Geweven tapijt - geometrisch - Meisje - Sebra - Geweven tapijt - geometrisch - Meisje - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Geweven tapijt - geometrisch - Meisje - Sebra Geweven tapijt - geometrisch - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412066/th2/geweven-tapijt---geometrisch---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock
 • -5%
  Speelmat - Pastel - Meisje - Sebra - Speelmat - pastel - meisje - Sebra
  75,95
  79.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Speelmat - Pastel - Meisje - Sebra Speelmat - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412068/th2/speelmat---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 75,95. in_stock
 • -5%
  Houten stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra - Houten stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra
  34,20
  36.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra Houten stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412083/th2/houten-stapelpuzzel-vogel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 34,20. in_stock
  Poppen-Theeservies - Pastel/Rose - Sebra - Poppen-theeservies - pastel/rose - Sebra
  40,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Poppen-Theeservies - Pastel/Rose - Sebra Poppen-Theeservies - Pastel/Rose - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412099/th2/poppen-theeservies---pastel-rose---sebra[0].jpg Te koop voor 40,50. in_stock
  Metalen lamp - XL - pastel - Jongen - Sebra - Metalen lamp - XL - pastel - Jongen - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen lamp - XL - pastel - Jongen - Sebra Metalen lamp - XL - pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412100/th2/metalen-lamp---xl---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock
 • -14%
  Kofferset Villiage - Set Van 3 - Meisje  - Sebra - Kofferset Villiage - Set van 3 - Meisje  - Sebra
  24,-
  27.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kofferset Villiage - Set Van 3 - Meisje - Sebra Kofferset Villiage - Set Van 3 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412103/th2/kofferset-villiage---set-van-3---meisje----sebra[0].jpg Te koop voor 24,00. in_stock
  Metalen lamp - L - pastel - Jongen - Sebra - Metalen lamp - L - pastel - Jongen - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen lamp - L - pastel - Jongen - Sebra Metalen lamp - L - pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412108/th2/metalen-lamp---l---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock
 • -10%
  Houten spaarpot neushoorn - blauw - Sebra - Houten spaarpot neushoorn - blauw - Sebra
  40,57
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten spaarpot neushoorn - blauw - Sebra Houten spaarpot neushoorn - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475569/th2/houten-spaarpot-neushoorn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 40,57. in_stock

  De houten spaarpot Rhino van Sebra is een klassiek product met een stijlvol design - een perfect cadeau voor jongens of meisjes van elke leeftijd. Ook leuk voor babyshowers, verjaarscadeau of elke andere geschenk gelegenheid voor kinderen. De minimalistische vorm en nauwkeurig gekozen kleur maken deze houten Rhino spaarpot een prachtig decoratief product. Help je kleine met het geven van de waardevolle les van het sparen van geld. De neushoorn is gemaakt van multiplex en heeft een unieke vervangbare kurken plug, waardoor het gemakkelijker is om er geld in en uit te doen. Let op: Dit is geen speelgoed.

  Ook verkrijgbaar in een roze "meisjes" variant.

 • -5%
  Houten spaarpot neushoorn - roze - Sebra - Houten spaarpot neushoorn - roze - Sebra
  42,70
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten spaarpot neushoorn - roze - Sebra Houten spaarpot neushoorn - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475570/th2/houten-spaarpot-neushoorn---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 42,70. in_stock

  De houten spaarpot Rhino van Sebra is een klassiek product met een stijlvol design - een perfect cadeau voor jongens of meisjes van elke leeftijd. Ook leuk voor babyshowers, verjaarscadeau of elke andere geschenk gelegenheid voor kinderen. De minimalistische vorm en nauwkeurig gekozen kleur maken deze houten Rhino spaarpot een prachtig decoratief product. Help je kleine met het geven van de waardevolle les van het sparen van geld. De neushoorn is gemaakt van multiplex en heeft een unieke vervangbare kurken plug, waardoor het gemakkelijker is om er geld in en uit te doen. Let op: Dit is geen speelgoed.

  Ook verkrijgbaar in een blauwe "jongens" variant.

  Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475634/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---trekspeelgoed---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze hand gehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur roze is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
   

  Natuurlijk ook een prachtig cadeau tijdens elke kinder-cadeau gelegenheid.

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling en houten wielen
   

  Afmetingen: 24x13x25cm
   

  Stoel Me-Sit - metaal - Small - grijs - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - grijs - Sebra
  109,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Small - grijs - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Small - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475856/th2/stoel-me-sit---metaal---small---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 109,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat roze- Sebra - Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat roze- Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat roze- Sebra Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat roze- Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486176/th2/wandkastjes-vierkant---4-stuks---mat-roze--sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

  Afmetingen:

  43 x 43 x 20

  38 x 38 x 20

  33 x 33 x 20

  28 x 28 x 20

  Bedrand babybed - In the Sky - blauw - Sebra - Bedrand babybed - In the Sky - blauw - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand babybed - In the Sky - blauw - Sebra Bedrand babybed - In the Sky - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486191/th2/bedrand-babybed---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Baby Bumper – In the Sky – Vintage blauw Sebra
  Praktische bedrand gemaakt van stevig schuim. De bumper pad rand is gemaakt van 100% katoen. Heeft dezelfde kleur en patronen met de rest van de producten uit de In the Sky serie van Sebra. Mooie match met onder andere het voedingskussen, beddengoed, slaapzak, aankleedkussen en accessoires voor de kinderkamer.

  Details Baby Bumper Sebra
  Afmetingen/Materiaal:

  • Lengte 345 centimeter
  • Diepte: 4 centimeter 
  • Hoogte: 30 centimeter
  • 100% katoen met polyester vulling
  Bedrand babybed - gewatteerd - Roze - Sebra - Bedrand babybed - gewatteerd - Roze - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand babybed - gewatteerd - Roze - Sebra Bedrand babybed - gewatteerd - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486204/th2/bedrand-babybed---gewatteerd---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Creëer een veilige en charmante baby en kinderbed met deze effen gekleurde, gewatteerde baby bedrand / stootkussen. Gemaakt met een prachtige/exclusieve structuur en kwaliteit van vezelvlas stof. Deze bedrand of stootkussen is zeer robuust (gemaakt van massief schuim), waardoor die los te gebruiken is. De baby bumper is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Materialen: 100% katoen. Met polyfoam vulling
  Afmetingen: 345cm x 3,5cm x 30cm

  Bedrand babybed - gewatteerd - grijs - Sebra - Bedrand babybed - gewatteerd - grijs - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand babybed - gewatteerd - grijs - Sebra Bedrand babybed - gewatteerd - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486207/th2/bedrand-babybed---gewatteerd---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Creëer een veilige en charmante baby en kinderbed met deze effen gekleurde, gewatteerde baby bedrand / stootkussen. Gemaakt met een prachtige/exclusieve structuur en kwaliteit van vezelvlas stof. Deze bedrand of stootkussen is zeer robuust (gemaakt van massief schuim), waardoor die los te gebruiken is. De baby bumper is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Materialen: 100% katoen. Met polyfoam vulling
  Afmetingen: 345cm x 3,5cm x 30cm

  Babydekbedovertrek Farm - Meisje - Sebra - Babydekbedovertrek Farm - Meisje - Sebra
  38,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Farm - Meisje - Sebra Babydekbedovertrek Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411887/th2/babydekbedovertrek-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 38,50. in_stock
  Dekbedovertrek Junior Farm - Meisje - Sebra - Dekbedovertrek Junior Farm - Meisje - Sebra
  49,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Farm - Meisje - Sebra Dekbedovertrek Junior Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411889/th2/dekbedovertrek-junior-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 49,45. in_stock
  Voedingkussen Farm - Jongen - Sebra - Voedingkussen Farm - Jongen - Sebra
  44,07
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingkussen Farm - Jongen - Sebra Voedingkussen Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411894/th2/voedingkussen-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 44,07. in_stock
  Voedingkussen Farm - Meisje - Sebra - Voedingkussen Farm - Meisje - Sebra
  44,07
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingkussen Farm - Meisje - Sebra Voedingkussen Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411895/th2/voedingkussen-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 44,07. in_stock
  Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra - Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra
  41,97
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411897/th2/aankleedkussen-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 41,97. in_stock
  Slaapzak Farm 92cm - Jongen - Sebra - Slaapzak Farm 92cm - Jongen - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Farm 92cm - Jongen - Sebra Slaapzak Farm 92cm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411899/th2/slaapzak-farm-92cm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock
  Slaapzak Farm 70cm - Meisje - Sebra - Slaapzak Farm 70cm - Meisje - Sebra
  44,89
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Farm 70cm - Meisje - Sebra Slaapzak Farm 70cm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411900/th2/slaapzak-farm-70cm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 44,89. in_stock
  Slaapzak Farm 92cm - Meisje - Sebra - Slaapzak Farm 92cm - Meisje - Sebra
  44,09
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Farm 92cm - Meisje - Sebra Slaapzak Farm 92cm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411901/th2/slaapzak-farm-92cm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 44,09. in_stock
  Badcape Farm - Jongen - Sebra - Badcape Farm - Jongen - Sebra
  40,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Farm - Jongen - Sebra Badcape Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411903/th2/badcape-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 40,95. in_stock
  Hydrofiel Luiers Farm - set van 4 - Meisje - Sebra - Hydrofiel Luiers Farm - set van 4 - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hydrofiel Luiers Farm - set van 4 - Meisje - Sebra Hydrofiel Luiers Farm - set van 4 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411905/th2/hydrofiel-luiers-farm---set-van-4---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Jongen - Sebra - Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Jongen - Sebra
  54,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Jongen - Sebra Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411906/th2/babydekbedovertrek-farm---alt.---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 54,99. in_stock
  Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Meisje - Sebra - Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Meisje - Sebra
  50,17
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Meisje - Sebra Babydekbedovertrek Farm - Alt. - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411907/th2/babydekbedovertrek-farm---alt.---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 50,17. in_stock
  Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Jongen - Sebra - Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Jongen - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Jongen - Sebra Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411908/th2/dekbedovertrek-junior-farm---alt.---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock
  Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Meisje - Sebra - Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Meisje - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Meisje - Sebra Dekbedovertrek Junior Farm - Alt. - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411909/th2/dekbedovertrek-junior-farm---alt.---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock
  Babydekbedovertrek Villiage - Jongen - Sebra - Babydekbedovertrek Villiage - Jongen - Sebra
  40,42
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Villiage - Jongen - Sebra Babydekbedovertrek Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411921/th2/babydekbedovertrek-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 40,42. in_stock
  Dekbedovertrek Junior Villiage - Jongen - Sebra - Dekbedovertrek Junior Villiage - Jongen - Sebra
  47,41
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Junior Villiage - Jongen - Sebra Dekbedovertrek Junior Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411923/th2/dekbedovertrek-junior-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 47,41. in_stock
  Voedingkussen Villiage - Jongen - Sebra - Voedingkussen Villiage - Jongen - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingkussen Villiage - Jongen - Sebra Voedingkussen Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411929/th2/voedingkussen-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock
  Voedingkussen Villiage - Meisje - Sebra - Voedingkussen Villiage - Meisje - Sebra
  54,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingkussen Villiage - Meisje - Sebra Voedingkussen Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411930/th2/voedingkussen-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,90. in_stock
  Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra - Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra
  43,91
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411931/th2/aankleedkussen-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 43,91. in_stock
  Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra - Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra
  41,96
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411932/th2/aankleedkussen-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 41,96. in_stock
  Jersey hoeslaken - Junior - grijs - Sebra - Jersey hoeslaken - Junior - grijs - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Jersey hoeslaken - Junior - grijs - Sebra Jersey hoeslaken - Junior - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411935/th2/jersey-hoeslaken---junior---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Meisje - Sebra - Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Meisje - Sebra Jersey hoeslaken - Junior - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411936/th2/jersey-hoeslaken---junior---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Jersey hoeslaken - Junior - wit - Sebra - Jersey hoeslaken - Junior - wit - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Jersey hoeslaken - Junior - wit - Sebra Jersey hoeslaken - Junior - wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411938/th2/jersey-hoeslaken---junior---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Badcape Village - 1-2 - Jongen - Sebra - Badcape Village - 1-2 - Jongen - Sebra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 1-2 - Jongen - Sebra Badcape Village - 1-2 - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411945/th2/badcape-village---1-2---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Badcape Village - 3-4 - Jongen - Sebra - Badcape Village - 3-4 - Jongen - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 3-4 - Jongen - Sebra Badcape Village - 3-4 - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411946/th2/badcape-village---3-4---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Badcape Village - 5-6 - Jongen - Sebra - Badcape Village - 5-6 - Jongen - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 5-6 - Jongen - Sebra Badcape Village - 5-6 - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411947/th2/badcape-village---5-6---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Badcape Village - 1-2 - Meisje - Sebra - Badcape Village - 1-2 - Meisje - Sebra
  52,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 1-2 - Meisje - Sebra Badcape Village - 1-2 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411948/th2/badcape-village---1-2---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 52,99. in_stock
  Badcape Village - 3-4 - Meisje - Sebra - Badcape Village - 3-4 - Meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 3-4 - Meisje - Sebra Badcape Village - 3-4 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411949/th2/badcape-village---3-4---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Badcape Village - 5-6 - Meisje - Sebra - Badcape Village - 5-6 - Meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Village - 5-6 - Meisje - Sebra Badcape Village - 5-6 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411950/th2/badcape-village---5-6---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Jongen - Sebra - Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Jongen - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Jongen - Sebra Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411953/th2/babydekbedovertrek-villiage--alt.---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Meisje - Sebra - Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Meisje - Sebra
  54,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Meisje - Sebra Babydekbedovertrek Villiage- Alt. - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411954/th2/babydekbedovertrek-villiage--alt.---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,99. in_stock
  Tafeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra - Tafeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra
  62,97
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Tafeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra Tafeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411963/th2/tafeltje-we-play---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 62,97. in_stock
  Stoeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra - Stoeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra Stoeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411965/th2/stoeltje-we-play---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411967/th2/gehaakte-knuffeldier-bob---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Maakt u kennis met Bob, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bob uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bob is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bob met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra
  29,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411970/th2/gehaakte-knuffeldier-bella---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 29,90. in_stock Maakt u kennis met Bella, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bella uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bella is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bella met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra
  22,91
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411971/th2/gehaakte-knuffeldier-clara---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock Maakt u kennis met Clara, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Clara uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Clara is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Clara met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra
  44,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411973/th2/gehaakte-pop-farm---jack---sebra[0].jpg Te koop voor 44,99. in_stock Maakt u kennis met Jack, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Jack uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jack is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jack met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra
  44,94
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411974/th2/gehaakte-pop-farm---jenny---sebra[0].jpg Te koop voor 44,94. in_stock Maakt u kennis met Jenny, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Jenny uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jenny is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jenny met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - hond - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411984/th2/gehaakte-muziekdoosje---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale hond van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de hond te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
  Houten puzzel Farm - Jongen - Sebra - Houten puzzel Farm - Jongen - Sebra
  25,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten puzzel Farm - Jongen - Sebra Houten puzzel Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411988/th2/houten-puzzel-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 25,90. in_stock
  ABC puzzelspel - hout - Jongen - Sebra - ABC puzzelspel - hout - Jongen - Sebra
  35,41
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: ABC puzzelspel - hout - Jongen - Sebra ABC puzzelspel - hout - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411989/th2/abc-puzzelspel---hout---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 35,41. in_stock
  Houten puzzel Farm - Meisje - Sebra - Houten puzzel Farm - Meisje - Sebra
  23,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten puzzel Farm - Meisje - Sebra Houten puzzel Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411990/th2/houten-puzzel-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 23,95. in_stock
  ABC puzzelspel - hout - Meisje - Sebra - ABC puzzelspel - hout - Meisje - Sebra
  35,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: ABC puzzelspel - hout - Meisje - Sebra ABC puzzelspel - hout - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411991/th2/abc-puzzelspel---hout---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 35,45. in_stock
  Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra - Stapelblokken Farm - 10 stuks - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411994/th2/stapelblokken-farm---10-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Houten stapelpuzzel Farm - 3stks  - Sebra - Houten stapelpuzzel Farm - 3stks  - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten stapelpuzzel Farm - 3stks - Sebra Houten stapelpuzzel Farm - 3stks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411995/th2/houten-stapelpuzzel-farm---3stks----sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412006/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---bever---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Lekker spelen met de snoezige bever, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is deze schattige bever ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en deze lieve bever zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer hartveroverende bever met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra - Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra
  36,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412011/th2/gehaakte-wegsleepwagen-op-houten-wielen---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 36,00. in_stock Deze handgehaakte wegsleepwagen op wielen van Sebra in de kleur blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze stoere wegsleepwagen ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:18 x B:9 x H:14,5 cm is deze wegsleepwagen niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de trekknuffels voor eindeloos speelplezier.
  Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412013/th2/gehaakte-pop-daisy---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Maakt u kennis met Daisy, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Daisy uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Daisy is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Daisy met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra
  49,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412015/th2/gehaakte-pop-ling---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 49,99. in_stock

  Maakt u kennis met Ling, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Ling uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Ling is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Ling met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Stoffen babydoekjes - Villiage - Jongen - Sebra - Stoffen babydoekjes - Villiage - Jongen - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoffen babydoekjes - Villiage - Jongen - Sebra Stoffen babydoekjes - Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412023/th2/stoffen-babydoekjes---villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Stoffen babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra - Stoffen babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoffen babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra Stoffen babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412024/th2/stoffen-babydoekjes---villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Katoenen deken Farm - Jongen - Sebra - Katoenen deken Farm - Jongen - Sebra
  33,03
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Katoenen deken Farm - Jongen - Sebra Katoenen deken Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412027/th2/katoenen-deken-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 33,03. in_stock
  Katoenen deken Farm - Meisje - Sebra - Katoenen deken Farm - Meisje - Sebra
  33,03
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Katoenen deken Farm - Meisje - Sebra Katoenen deken Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412028/th2/katoenen-deken-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 33,03. in_stock
  Katoenen Babydeken - Bedrukt met Baby - Sebra - Katoenen Babydeken - Bedrukt met Baby - Sebra
  45,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Katoenen Babydeken - Bedrukt met Baby - Sebra Katoenen Babydeken - Bedrukt met Baby - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412029/th2/katoenen-babydeken---bedrukt-met-baby---sebra[0].jpg Te koop voor 45,95. in_stock
  Gehaakte kussen - roze - Meisje - Sebra - Gehaakte kussen - roze - Meisje - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte kussen - roze - Meisje - Sebra Gehaakte kussen - roze - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412031/th2/gehaakte-kussen---roze---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock
  Regenhoes met insectennet - Farm - meisje - Sebra - Regenhoes met insectennet - Farm - meisje - Sebra
  54,78
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes met insectennet - Farm - meisje - Sebra Regenhoes met insectennet - Farm - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412039/th2/regenhoes-met-insectennet---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,78. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Regenhoes met insectennet - Farm - jongen - Sebra - Regenhoes met insectennet - Farm - jongen - Sebra
  51,10
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes met insectennet - Farm - jongen - Sebra Regenhoes met insectennet - Farm - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412040/th2/regenhoes-met-insectennet---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 51,10. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Gehaakte kinderwagenketting - vlinder - Sebra - Gehaakte kinderwagenketting - vlinder - Sebra
  35,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte kinderwagenketting - vlinder - Sebra Gehaakte kinderwagenketting - vlinder - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412044/th2/gehaakte-kinderwagenketting---vlinder---sebra[0].jpg Te koop voor 35,99. in_stock
  Babyboekje - Farm - Jongen - Sebra - Babyboekje - Farm - Jongen - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babyboekje - Farm - Jongen - Sebra Babyboekje - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412045/th2/babyboekje---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra - Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412046/th2/babyboekje---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra - Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412047/th2/tekeningenboek---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra - Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra
  32,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412050/th2/speelgoedmand---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 32,00. in_stock
  Kofferset - set van 3 - Farm - Jongen - Sebra - Kofferset - set van 3 - Farm - Jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kofferset - set van 3 - Farm - Jongen - Sebra Kofferset - set van 3 - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412051/th2/kofferset---set-van-3---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Kofferset - set van 3 - Farm - Meisje - Sebra - Kofferset - set van 3 - Farm - Meisje - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kofferset - set van 3 - Farm - Meisje - Sebra Kofferset - set van 3 - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412052/th2/kofferset---set-van-3---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Jersey Babydeken Village - Jongen - Sebra - Jersey Babydeken Village - Jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Jersey Babydeken Village - Jongen - Sebra Jersey Babydeken Village - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412055/th2/jersey-babydeken-village---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Jersey Babydeken Village - Meisje - Sebra - Jersey Babydeken Village - Meisje - Sebra
  40,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Jersey Babydeken Village - Meisje - Sebra Jersey Babydeken Village - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412056/th2/jersey-babydeken-village---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 40,99. in_stock
  Gehaakte babydeken - pastel/lila - Sebra - Gehaakte babydeken - pastel/lila - Sebra
  58,79
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte babydeken - pastel/lila - Sebra Gehaakte babydeken - pastel/lila - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412069/th2/gehaakte-babydeken---pastel-lila---sebra[0].jpg Te koop voor 58,79. in_stock
  Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra - Houten babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra
  34,94
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412075/th2/houten-babymobiel---villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 34,94. in_stock
  Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra - Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra
  29,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412076/th2/houten-babymobiel---villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,99. in_stock

  Houten baby mobile Village - jongen - Sebra

  Deze baby mobiel is perfect om boven het bed, verschoontafel of gewoon als decoratie in de kinderkamer. Wanneer het kind erg klein is kan het naar de mobiel kijken en deze "bestuderen". Hoe ouder de kleine wordt hoe meer je over bijvoorbeeld over de afbeeldingen van de mobiel kan praten.

  Gemaakt van multiplex met print.

  H:60cm

  Puzzels in een mooie doos My Family - 4stks - Sebra - Puzzels in een mooie doos My Family - 4stks - Sebra
  24,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Puzzels in een mooie doos My Family - 4stks - Sebra Puzzels in een mooie doos My Family - 4stks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412077/th2/puzzels-in-een-mooie-doos-my-family---4stks---sebra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock
  Houten puzzel Vogel - geometrisch - Meisje - Sebra - Houten puzzel Vogel - geometrisch - Meisje - Sebra
  28,19
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten puzzel Vogel - geometrisch - Meisje - Sebra Houten puzzel Vogel - geometrisch - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412081/th2/houten-puzzel-vogel---geometrisch---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 28,19. in_stock
  Houten puzzel Vogel - geometrisch - Jongen - Sebra - Houten puzzel Vogel - geometrisch - Jongen - Sebra
  27,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten puzzel Vogel - geometrisch - Jongen - Sebra Houten puzzel Vogel - geometrisch - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412082/th2/houten-puzzel-vogel---geometrisch---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 27,95. in_stock
  3delig servies Farm - bamboe - jongen - Sebra - 3delig servies Farm - bamboe - jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: 3delig servies Farm - bamboe - jongen - Sebra 3delig servies Farm - bamboe - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412088/th2/3delig-servies-farm---bamboe---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  3delig servies Farm - bamboe - meisje - Sebra - 3delig servies Farm - bamboe - meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: 3delig servies Farm - bamboe - meisje - Sebra 3delig servies Farm - bamboe - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412089/th2/3delig-servies-farm---bamboe---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra - Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412091/th2/muurstickers---0-139cm---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra - Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412093/th2/muurstickers---0-139cm---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Wandstickers Letters - 158 stuks - grijs - Sebra - Wandstickers Letters - 158 stuks - grijs - Sebra
  27,26
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandstickers Letters - 158 stuks - grijs - Sebra Wandstickers Letters - 158 stuks - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412094/th2/wandstickers-letters---158-stuks---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 27,26. in_stock
  Magnetische Letters - Meisje - Sebra - Magnetische letters - Meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Letters - Meisje - Sebra Magnetische Letters - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412096/th2/magnetische-letters---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Magnetische Nummers - Meisje - Sebra - Magnetische nummers - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Nummers - Meisje - Sebra Magnetische Nummers - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412098/th2/magnetische-nummers---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Metalen lamp - L - pastel - Meisje - Sebra - Metalen lamp - L - pastel - Meisje - Sebra
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen lamp - L - pastel - Meisje - Sebra Metalen lamp - L - pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412107/th2/metalen-lamp---l---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock
  Houten Auto - grijs/blauw - beukenhout - Sebra - Houten Auto - grijs/blauw - beukenhout - Sebra
  16,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Auto - grijs/blauw - beukenhout - Sebra Houten Auto - grijs/blauw - beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412117/th2/houten-auto---grijs-blauw---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,99. in_stock

  Prachtige beukenhouten tractor, geinspireerd op de tractors uit de 1950's. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke tractor. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de tractor is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Tip: Combineer de tractor met de andere houten speelgoed auto's van Sebra en laat uw kinderen er mee spelen op de racebaan van vilt van Sebra! 

  Houten Raceauto - Geel - beukenhout - Sebra - Houten Raceauto - Geel - beukenhout - Sebra
  16,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Raceauto - Geel - beukenhout - Sebra Houten Raceauto - Geel - beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412118/th2/houten-raceauto---geel---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Prachtige beukenhouten auto. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke racewagen is. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de auto is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Tip: Combineer de auto met de andere houten speelgoed auto's van Sebra en laat uw kinderen er mee spelen op de racebaan van vilt van Sebra! 

  Houten Tractor - Groen - beukenhout - Sebra - Houten Tractor - Groen - beukenhout - Sebra
  16,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Tractor - Groen - beukenhout - Sebra Houten Tractor - Groen - beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412119/th2/houten-tractor---groen---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Prachtige beukenhouten tractor, waarvan het ontwerp is geïnspireerd om de tractors uit de 1950’s. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke tractor is. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de tractor is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Babynest - In the Sky - blauw - Sebra - Babynest - In the Sky - blauw - Sebra
  99,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babynest - In the Sky - blauw - Sebra Babynest - In the Sky - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475571/th2/babynest---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Een comfortabele en zachte "babynest"  met "In the Sky" print. Zal uw helpen om een zachte en vertrouwde omgeving te creëren die de baby kent uit de moeders baarmoeder. Kan gebruik worden om de wieg of kinderwagen te verlagen of als een veilige basis op de bank, vloer, etc..

  materiaal: 100% katoen met poly. vulling.

  Afmetingen: 86 x 49 x 10cm 

  Ook verkrijgbaar in een roze "meisjes variant.

  Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - blauw - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - blauw - Sebra
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - blauw - Sebra Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475633/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---trekspeelgoed---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze hand gehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
   

  Natuurlijk ook een prachtig cadeau tijdens elke kinder-cadeau gelegenheid.

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling en houten wielen
   

  Afmetingen: 24x13x25cm
   

   

  Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm - Baby - In the Sky - lichtblauw - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm - Baby - In the Sky - lichtblauw - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm - Baby - In the Sky - lichtblauw - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm - Baby - In the Sky - lichtblauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475635/th2/dekbedovertrek--kussensloop-100x70cm--45x40cm---baby---in-the-sky---lichtblauw---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" lichtblauw is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 100 x 70cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - In the Sky - roze - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - In the Sky - roze - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - In the Sky - roze - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475636/th2/dekbedovertrek--kussensloop-100x70cm--45x40cm-baby---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" roze is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 100 x 70cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - Forest - grijs - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - Forest - grijs - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - Forest - grijs - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 100x70cm + 45x40cm Baby - Forest - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475637/th2/dekbedovertrek--kussensloop-100x70cm--45x40cm-baby---forest---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" grijs is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 100 x 70cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - lichtblauw - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - lichtblauw - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - lichtblauw - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - lichtblauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475638/th2/dekbedovertrek--kussensloop-140x100cm--45x40cm-junior---in-the-sky---lichtblauw---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" lichtblauw is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 140 x 100cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - roze - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - roze - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - roze - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475639/th2/dekbedovertrek--kussensloop-140x100cm--45x40cm-junior---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" roze is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 140 x 100cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - Forest - grijs - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - Forest - grijs - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - Forest - grijs - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 140x100cm + 45x40cm Junior - Forest - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475640/th2/dekbedovertrek--kussensloop-140x100cm--45x40cm-junior---forest---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" grijs is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 140 x 100cm + 45 x 40cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm - Large - In the Sky - lichtblauw - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm - Large - In the Sky - lichtblauw - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm - Large - In the Sky - lichtblauw - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm - Large - In the Sky - lichtblauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475641/th2/dekbedovertrek--kussensloop-200x140cm--60x45cm---large---in-the-sky---lichtblauw---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" lichtblauw is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 200 x 140cm + 60 x 45cm 

  Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm Large - In the Sky - roze - Sebra - Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm Large - In the Sky - roze - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm Large - In the Sky - roze - Sebra Dekbedovertrek + kussensloop 200x140cm + 60x45cm Large - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475642/th2/dekbedovertrek--kussensloop-200x140cm--60x45cm-large---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Met de dekbedovertrekken van Sebra wordt het naar bed gaan iets gemakkelijker voor de kleinen. Prachtig beddengoed, geschikt voor elke kinderkamer. Het beddengoed van Sebra is GOTS gecertificeerd (een standaard voor biologisch textiel, de grondstoffen zijn biologisch en het proces om de textiel te maken is duurzaam en milieuvriendelijk). Het dekbedovertrek en kussensloop "In the sky" roze is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en heeft dezelfde print als de overige kinder- en kinderkamer accessoires uit deze serie.

  Materialen: 100% katoen GOTS-gecertificeerd 
  Afmetingen: 200 x 140cm + 60 x 45cm 

  Aankleedkussen - In the Sky - blauw - Sebra - Aankleedkussen - In the Sky - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - In the Sky - blauw - Sebra Aankleedkussen - In the Sky - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475692/th2/aankleedkussen---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit geweldige aankleedkussen van Sebra is gemaakt van zacht biologisch katoen. De prachtige kleuren en leuk ontwerp matchen met de rest van de Sebra collectie. Het omkleedkussen is een goede keus voor nieuwe ouders, die hoge kwaliteit en Deens design waarderen.

  materialen: 100% katoen met polyfoam vulling
  afmetingen: 64 x 52 x 8,5cm

  Aankleedkussen - In the Sky - roze - Sebra - Aankleedkussen - In the Sky - roze - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - In the Sky - roze - Sebra Aankleedkussen - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475693/th2/aankleedkussen---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit geweldige aankleedkussen van Sebra is gemaakt van zacht biologisch katoen. De prachtige kleuren en leuk ontwerp matchen met de rest van de Sebra collectie. Het omkleedkussen is een goede keus voor nieuwe ouders, die hoge kwaliteit en Deens design waarderen.

  materialen: 100% katoen met polyfoam vulling
  afmetingen: 64 x 52 x 8,5cm

  Aankleedkussen - In the Sky - grijs - Sebra - Aankleedkussen - In the Sky - grijs - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - In the Sky - grijs - Sebra Aankleedkussen - In the Sky - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475694/th2/aankleedkussen---in-the-sky---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit geweldige aankleedkussen van Sebra is gemaakt van zacht biologisch katoen. De prachtige kleuren en leuk ontwerp matchen met de rest van de Sebra collectie. Het omkleedkussen is een goede keus voor nieuwe ouders, die hoge kwaliteit en Deens design waarderen.

  materialen: 100% katoen met polyfoam vulling
  afmetingen: 64 x 52 x 8,5cm

  Stoel Me-Sit - metaal - Large - blauw - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - blauw - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Large - blauw - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Large - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475849/th2/stoel-me-sit---metaal---large---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-Sit - metaal - Large - roze - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - roze - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Large - roze - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Large - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475851/th2/stoel-me-sit---metaal---large---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-Sit - metaal - Large - grijs - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - grijs - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Large - grijs - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Large - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475853/th2/stoel-me-sit---metaal---large---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-Sit - metaal - Small - blauw - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - blauw - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Small - blauw - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Small - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475854/th2/stoel-me-sit---metaal---small---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Stoel Me-Sit - metaal - Small - roze - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - roze - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-Sit - metaal - Small - roze - Sebra Stoel Me-Sit - metaal - Small - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475855/th2/stoel-me-sit---metaal---small---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Gehaakte pop - roze - 40cm - Sebra - Gehaakte pop - roze - 40cm - Sebra
  49,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte pop - roze - 40cm - Sebra Gehaakte pop - roze - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475893/th2/gehaakte-pop---roze---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Schattige gehaakte pop van Sebra, met een onweerstaanbare zachte uitdrukking. Deze pop is 40 cm hoog en is gehaakt van 10% zacht katoen met lange armen en benen. De pop is wasbaar op 30 graden. De kleding en accessoires voor de gehaakte Sebra poppen zijn apart verkrijgbaar. Een leuk kraamcadeau of verjaarscadeau van uw kind!  

  Poppenkleren - jurk met bloemen paars - voor 30cm pop - Sebra - Poppenkleren - jurk met bloemen paars - voor 30cm pop - Sebra
  14,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - jurk met bloemen paars - voor 30cm pop - Sebra Poppenkleren - jurk met bloemen paars - voor 30cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475894/th2/poppenkleren---jurk-met-bloemen-paars---voor-30cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Poppenkleren - jurk - lila - voor 40cm pop - Sebra - Poppenkleren - jurk - lila - voor 40cm pop - Sebra
  14,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - jurk - lila - voor 40cm pop - Sebra Poppenkleren - jurk - lila - voor 40cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475895/th2/poppenkleren---jurk---lila---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Poppenkleren - jurk - blauw - voor 40cm pop - Sebra - Poppenkleren - jurk - blauw - voor 40cm pop - Sebra
  14,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - jurk - blauw - voor 40cm pop - Sebra Poppenkleren - jurk - blauw - voor 40cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475896/th2/poppenkleren---jurk---blauw---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Poppenkleren - roze jasje- voor 40cm pop - Sebra - Poppenkleren - roze jasje- voor 40cm pop - Sebra
  15,49
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - roze jasje- voor 40cm pop - Sebra Poppenkleren - roze jasje- voor 40cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475898/th2/poppenkleren---roze-jasje--voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 15,49. in_stock
  Bureau wandplank - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra - Bureau wandplank - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra
  169,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bureau wandplank - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra Bureau wandplank - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/480357/th2/bureau-wandplank---large---grijs---90x55cm---sebra[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock

  Creëer een unieke en moderne werkomgeving voor schoolactiviteiten of het speelkwartiertje van uw kind. Als u zoekt voor een oplossing voor ruimtebesparing en extra opbergruimte is het aan de muur te monteren houten bureau van Sebra een praktische en prachtige oplossing. Het minimalistisch design draagt bij aan een moderne look, die perfect zal passen in elke werkruimte. Het bureau is gemaakt van multiplex en kan aan de muur worden gemonteerd met de metalen beugels. Houd er rekening mee dat: het donkergrijze oppervlakte moet naar beneden worden gericht.

  Maximale belasting: 30KG

  Luiers In The Sky - 3 stuks - blauw - Sebra - Luiers In The Sky - 3 stuks - blauw - Sebra
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Luiers In The Sky - 3 stuks - blauw - Sebra Luiers In The Sky - 3 stuks - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486165/th2/luiers-in-the-sky---3-stuks---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Luiers - 3 stuks - In the Sky - blauw

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  Details "Nappies"

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75cm.
  Gehaakte rammelaar met konijn - roze - Sebra - Gehaakte rammelaar met konijn - roze - Sebra
  15,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte rammelaar met konijn - roze - Sebra Gehaakte rammelaar met konijn - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486166/th2/gehaakte-rammelaar-met-konijn---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Gebreide rammelaar gemaakt van 100% katoen, heeft een polyester vulling en een houten ring. Verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. Het perfecte cadeau voor de kleine. Omdat de rammelaar gehaakt is voelt die lekker zacht aan. 

  Details van de gehaakte rammelaar roze
  Lengte: 15cm
  Breedte: 8cm
   

  Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat blauw - Sebra - Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat blauw - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat blauw - Sebra Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486167/th2/wandkastjes-ovaal---4-stuks---mat-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

  Afmetingen:

  43 x 43 x 20

  38 x 38 x 20

  33 x 33 x 20

  28 x 28 x 20

  Gehaakte olifant met muziek - jongen - Sebra - Gehaakte olifant met muziek - jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant met muziek - jongen - Sebra Gehaakte olifant met muziek - jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486169/th2/gehaakte-olifant-met-muziek---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Deze gehaakte olifant met muziek voor de jongens is helemaal hot!

  De olifant is gehaakt en gemaakt van 100% katoen. De olifant is voorzien van klittenband, waardoor de muziek mobiel eenvoudig aan het bed, luiertafel of als decoratie in de kinderkamer vast te maken. En zoals je van Sebra gewend bent uiteraard ook verkrijgbaar in een meisjes variant.

  Materiaal: 100% katoen met/poly vulling en muziek chip.
  Afmetingen: Hoogte = 15cm

  Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat blauw - Sebra - Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat blauw - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat blauw - Sebra Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486170/th2/wandkastjes-vierkant---4-stuks---mat-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

  Afmetingen:

  43 x 43 x 20

  38 x 38 x 20

  33 x 33 x 20

  28 x 28 x 20

  Wandplannk hout Small - grijs - 60x42cm - Sebra - Wandplannk hout Small - grijs - 60x42cm - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandplannk hout Small - grijs - 60x42cm - Sebra Wandplannk hout Small - grijs - 60x42cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486172/th2/wandplannk-hout-small---grijs---60x42cm---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Deze houten wandplank van Sebra is een prachtige opvulling voor de lege muren, en creëert een design-volle opbergruimte voor uw of uw kinds favoriete spulletjes. Geschikt voor lichtgewicht opslag zoals kinderboeken, decoratieve items, speelgoed enzovoort. De windplank is gemaakt van multiplex en is eenvoudig aan de muur te bevestigen met metalen beugels. Houd er rekening mee dat: de donkergrijze kant van de plank naar beneden wordt gericht. Maximale belasting is ongeveer 10KG.

  Gehaakte olifant met muziek - meisje - Sebra - Gehaakte olifant met muziek - meisje - Sebra
  41,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant met muziek - meisje - Sebra Gehaakte olifant met muziek - meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486173/th2/gehaakte-olifant-met-muziek---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 41,90. in_stock

  Deze gehaakte olifant met muziek voor de meisjes is helemaal hot!

  De olifant is gehaakt en gemaakt van 100% katoen. De olifant is voorzien van klittenband, waardoor de muziek mobiel eenvoudig aan het bed, luiertafel of als decoratie in de kinderkamer vast te maken. En zoals je van Sebra gewend bent uiteraard ook verkrijgbaar in een jongens variant1

  Materiaal: 100% katoen met/poly vulling en muziek chip.
  Afmetingen: Hoogte = 15cm

  Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat roze- Sebra - Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat roze- Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat roze- Sebra Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat roze- Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486174/th2/wandkastjes-ovaal---4-stuks---mat-roze--sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

   

  Afmetingen:

  50 x 30 x 20

  45 x 25 x 20

  40 x 20 x 20

  35 x 15 x 20

  Houten trekspeelgoed Neushoorn - blauw - Sebra - Houten trekspeelgoed Neushoorn - blauw - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten trekspeelgoed Neushoorn - blauw - Sebra Houten trekspeelgoed Neushoorn - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486175/th2/houten-trekspeelgoed-neushoorn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Trekspeelgoed Neushoorn Blauw Sebra
  De houten neushoorn is een leuke trek-speelgoed item voor de kleine uit de collectie van Sebra. De neushoorn volgt uw peuter rond en moedigt de eerste stapjes aan en zorgt voor een balans. De neushoorn is ontworpen met een minimalistisch design en heeft een eigentijdse vorm, hierdoor is het een mooi decoratief item als er niet mee gespeeld wordt. De trek-neushoorn van Sebra is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

  Matetriaal:
  Neushoorn: MDF
  Wielen: Beukenhout 

  Afmetingen:
  Lengte: 24cm
  Breedte: 8cm
  Hoogte: 15cm 

  Houten boekenplank Large - grijs - 85x8x16cm - Sebra - Houten boekenplank Large - grijs - 85x8x16cm - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten boekenplank Large - grijs - 85x8x16cm - Sebra Houten boekenplank Large - grijs - 85x8x16cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486178/th2/houten-boekenplank-large---grijs---85x8x16cm---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Deze minimalistische boekenplank van Sebra biedt een prachtige en functionele ruimte voor display en opbergen, ideaal voor de kinderkamer! De vloeiende lijnen van de beugels en gladde oppervlakte zorgen voor een elegant effect op de muur. De plank is gemaakt van multiplex en is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de metalen beugels. Houd er rekening mee dat de donkergrijze oppervlakte van de plank naar beneden is gericht. Maximale belasting is ongeveer 10 KG.

  Houten trekspeelgoed Neushoorn - roze - Sebra - Houten trekspeelgoed Neushoorn - roze - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten trekspeelgoed Neushoorn - roze - Sebra Houten trekspeelgoed Neushoorn - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486179/th2/houten-trekspeelgoed-neushoorn---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Trekspeelgoed Neushoorn Blauw Sebra
  De houten neushoorn is een leuke trek-speelgoed item voor de kleine uit de collectie van Sebra. De neushoorn volgt uw peuter rond en moedigt de eerste stapjes aan en zorgt voor een balans. De neushoorn is ontworpen met een minimalistisch design en heeft een eigentijdse vorm, hierdoor is het een mooi decoratief item als er niet mee gespeeld wordt. De trek-neushoorn van Sebra is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

  Matetriaal:
  Neushoorn: MDF
  Wielen: Beukenhout 

  Afmetingen:
  Lengte: 24cm
  Breedte: 8cm
  Hoogte: 15cm 

  Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat grijs - Sebra - Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat grijs - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat grijs - Sebra Wandkastjes ovaal - 4-stuks - mat grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486180/th2/wandkastjes-ovaal---4-stuks---mat-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

  Afmetingen:

  50 x 30 x 20

  45 x 25 x 20

  40 x 20 x 20

  35 x 15 x 20

  Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat grijs - Sebra - Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat grijs - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat grijs - Sebra Wandkastjes vierkant - 4-stuks - mat grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486182/th2/wandkastjes-vierkant---4-stuks---mat-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Prachtige wandkastjes gemaakt van geverfd MDF. De kastjes zijn zowel functioneel als decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de meegeleverde beugels aan de achterzijde van de kast, of je stapelt ze op een leuke, creatieve en decoratieve manier! Verkrijgbaar in de kleuren mat roze, blauw en mat grijs! 

  Afmetingen:

  43 x 43 x 20

  38 x 38 x 20

  33 x 33 x 20

  28 x 28 x 20

  Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra - Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra
  21,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486183/th2/gehaakte-knuffel-konijn---blauw--sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Dit schattige gehaakte Konijn is het perfecte gezelschap voor uw kinderen tijdens een lange autorit of op bezoek bij familie en vrienden. De katoenen stof, gevuld met polyester, zorgt voor extra knuffelcomfort en de kans is groot dat de kinderen het konijn niet meer los willen laten. Met een gewicht van 0.5 kg en een hoogte van 34 cm kan het konijn zonder problemen overal mee naar toe gesleept worden. Wanneer het konijn zich toch wat eenzaam voelt dan zijn er nog genoeg andere knuffel vrienden van Sebra te vinden. En mocht de tijd zijn aangebroken dat het konijn wat minder geliefd is, dan staat deze ook leuk als accessoire in de kinderkamer. 

  Houten schommelpaard I Rock - blauw/grijs - Sebra - Houten schommelpaard I Rock - blauw/grijs - Sebra
  159,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten schommelpaard I Rock - blauw/grijs - Sebra Houten schommelpaard I Rock - blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486185/th2/houten-schommelpaard-i-rock---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock

  De "I Rock" is een klassiek en esthetische Hobbelpaard van Sebra met een mooie en herkenbare vorm van een neushoorn. I Rock zal uw kinderen voor uren vermaken en ze helpen hun motorische vaardigheden en gevoel voor evenwicht te ontwikkelen. Een leuke extraatje aan deze hobbelneushoorn zijn de omkeerbare zijden met 2 verschillende kleuren, die u de mogelijkheid geven om voor een meer kleurrijke of neutrale expressie te kiezen. Elke kleur is nauwkeurig gekozen als aanvulling op de ruwe houten randen en om een unieke look te realiseren. I rock heeft een minimalistisch en eigentijds design, die perfect in de kinderkamer, woonkamer of andere woonruimtes past. Alleen geschikt voor binnenhuis gebruik.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 72 x 36 x 40cm 
  Ook verkrijgbaar in een roze "meisjes" variant.

  Houten schommelpaard I Rock - roze/grijs - Sebra - Houten schommelpaard I Rock - roze/grijs - Sebra
  159,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten schommelpaard I Rock - roze/grijs - Sebra Houten schommelpaard I Rock - roze/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486187/th2/houten-schommelpaard-i-rock---roze-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock

  De "I Rock" is een klassiek en esthetische Hobbelpaard van Sebra met een mooie en herkenbare vorm van een neushoorn. I Rock zal uw kinderen voor uren vermaken en ze helpen hun motorische vaardigheden en gevoel voor evenwicht te ontwikkelen. Een leuke extraatje aan deze hobbelneushoorn zijn de omkeerbare zijden met 2 verschillende kleuren, die u de mogelijkheid geven om voor een meer kleurrijke of neutrale expressie te kiezen. Elke kleur is nauwkeurig gekozen als aanvulling op de ruwe houten randen en om een unieke look te realiseren. I rock heeft een minimalistisch en eigentijds design, die perfect in de kinderkamer, woonkamer of andere woonruimtes past. Alleen geschikt voor binnenhuis gebruik.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 72 x 36 x 40cm 
  Ook verkrijgbaar in een blauwe "jongens" variant.

  Speelkeuken - vintage roze - Sebra - Speelkeuken - vintage roze - Sebra
  199,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelkeuken - vintage roze - Sebra Speelkeuken - vintage roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486189/th2/speelkeuken---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock

  Speelkeuken - vintage roze - Sebra 
  De speelkeuken is gemaakt van natuurlijk en geschilderd multiplex, kindervriendelijk!  De heldere kleuren en het gerond design verzekeren dat het product er goed uit ziet in elke ruimte van het huis. De speelkeuken heeft een oven, 2 kookplaten en een uitneembare gootsteen, waardoor de keuken eenvoudig schoon te maken is. Sebra's speelkeuken is een perfect cadeau! gegarandeerd urenlang speelplezier voor de kinderen.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 58 x 38 x 50cm

  Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra - Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra
  23,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486192/th2/gehaakte-knuffel-konijn---roze--sebra[0].jpg Te koop voor 23,90. in_stock
  Gebreide deken - In the Sky - blauw - Sebra - Gebreide deken - In the Sky - blauw - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide deken - In the Sky - blauw - Sebra Gebreide deken - In the Sky - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486195/th2/gebreide-deken---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
  Bedrand babybed - gewatteerd - blauw - Sebra - Bedrand babybed - gewatteerd - blauw - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand babybed - gewatteerd - blauw - Sebra Bedrand babybed - gewatteerd - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486196/th2/bedrand-babybed---gewatteerd---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Creëer een veilige en charmante baby en kinderbed met deze effen gekleurde, gewatteerde baby bedrand / stootkussen. Gemaakt met een prachtige/exclusieve structuur en kwaliteit van vezelvlas stof. Deze bedrand of stootkussen is zeer robuust (gemaakt van massief schuim), waardoor die los te gebruiken is. De baby bumper is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Materialen: 100% katoen. Met polyfoam vulling
  Afmetingen: 345cm x 3,5cm x 30cm

  Gebreid kussen Sleepy Croc - grijs - Sebra - Gebreid kussen Sleepy Croc - grijs - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreid kussen Sleepy Croc - grijs - Sebra Gebreid kussen Sleepy Croc - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486197/th2/gebreid-kussen-sleepy-croc---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  De krokodil Sleepy Croc is gemaakt van een "knusse" zacht katoenen stof en kan voor de allerkleinsten gebruikt worden als stootrand in de wieg. Wat jaartjes later, komt Sleepy Croc tot leven en is het een charmant speelkameraadje of en/of slaapmaatje voor uw zoon of dochter. 

  Materiaal: 100% katoen met poly. Vulling
  Afmetingen: 190cm

   

  Bedrand babybed - In the Sky - roze - Sebra - Bedrand babybed - In the Sky - roze - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand babybed - In the Sky - roze - Sebra Bedrand babybed - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486201/th2/bedrand-babybed---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Baby Bumper – In the Sky – Vintage roze Sebra
  Praktische bedrand gemaakt van stevig schuim. De bumper pad rand is gemaakt van 100% katoen. Heeft dezelfde kleur en patronen met de rest van de producten uit de In the Sky serie van Sebra. Mooie match met onder andere het voedingskussen, beddengoed, slaapzak, aankleedkussen en accessoires voor de kinderkamer.

  Details Baby Bumper Sebra
  Afmetingen/Materiaal:

  • Lengte 345 centimeter
  • Diepte: 4 centimeter 
  • Hoogte: 30 centimeter
  • 100% katoen met polyester vulling


  Poppenbed Sebra - vintage roze - Sebra - Poppenbed Sebra - vintage roze - Sebra
  139,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenbed Sebra - vintage roze - Sebra Poppenbed Sebra - vintage roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486202/th2/poppenbed-sebra---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock

  Het poppenbed van Sebra is de Deense design klassieker in miniatuur, match met het meegroeibedje Kili van Sebra. Een stijlvol stuk speelgoed dat op elke kinderdagverblijf of kinderkamer past. Sebra's poppen bed heeft afneembare zijpanelen, net als het Kili bed van Sebra. Het bed heeft de klassieke ronde hoeken en staven, de voor een erg speciale en stijlvolle look zorgen. Een prachtig kraamcadeau of bijzonder cadeau voor je eigen kind. Door het prachtige ontwerp en de strakke afwerking staat het bedje ook nog eens mooi in de woonkamer.

  Babynest - In the Sky - roze - Sebra - Babynest - In the Sky - roze - Sebra
  99,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babynest - In the Sky - roze - Sebra Babynest - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486203/th2/babynest---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Een comfortabele en zachte "babynest"  met "In the Sky" print. Zal uw helpen om een zachte en vertrouwde omgeving te creëren die de baby kent uit de moeders baarmoeder. Kan gebruik worden om de wieg of kinderwagen te verlagen of als een veilige basis op de bank, vloer, etc..

  materiaal: 100% katoen met poly. vulling.

  Afmetingen: 86 x 49 x 10cm 

  Ook verkrijgbaar in een blauwe "jongens variant.

  Gewatteerde deken - blauw - Sebra - Gewatteerde deken - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gewatteerde deken - blauw - Sebra Gewatteerde deken - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486206/th2/gewatteerde-deken---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Gebreide deken - In the Sky - roze - Sebra - Gebreide deken - In the Sky - roze - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide deken - In the Sky - roze - Sebra Gebreide deken - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486209/th2/gebreide-deken---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
  Voedingskussen - In the Sky - blauw - Sebra - Voedingskussen - In the Sky - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen - In the Sky - blauw - Sebra Voedingskussen - In the Sky - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486210/th2/voedingskussen---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is aantrekkelijk, gemaakt van biologisch katoen en past mooi bij de overige producten van de "In The Sky" serie van Sebra.

  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de oh zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  Materialen: 100% katoen. Met poly vulling
  Afmetingen: 88cm x 50cm x 20cm

  Gewatteerde deken - roze - Sebra - Gewatteerde deken - roze - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gewatteerde deken - roze - Sebra Gewatteerde deken - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486212/th2/gewatteerde-deken---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
  Voedingskussen - In the Sky - roze - Sebra - Voedingskussen - In the Sky - roze - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen - In the Sky - roze - Sebra Voedingskussen - In the Sky - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486213/th2/voedingskussen---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is aantrekkelijk, gemaakt van biologisch katoen en past mooi bij de overige producten van de "In The Sky" serie van Sebra.

  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de oh zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  Materialen: 100% katoen. Met poly vulling
  Afmetingen: 88cm x 50cm x 20cm

  Regenhoes met insectennet - In the Sky - Sebra - Regenhoes met insectennet - In the Sky - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes met insectennet - In the Sky - Sebra Regenhoes met insectennet - In the Sky - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486215/th2/regenhoes-met-insectennet---in-the-sky---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Gehaakte wagenspanner Olifant - blauw - Sebra - Gehaakte wagenspanner Olifant - blauw - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte wagenspanner Olifant - blauw - Sebra Gehaakte wagenspanner Olifant - blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486216/th2/gehaakte-wagenspanner-olifant---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. 

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.

  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Voedingskussen - In the Sky - grijs - Sebra - Voedingskussen - In the Sky - grijs - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen - In the Sky - grijs - Sebra Voedingskussen - In the Sky - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486217/th2/voedingskussen---in-the-sky---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is aantrekkelijk, gemaakt van biologisch katoen en past mooi bij de overige producten van de "In The Sky" serie van Sebra.

  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de oh zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  Materialen: 100% katoen. Met poly vulling
  Afmetingen: 88cm x 50cm x 20cm

  Gehaakte wagenspanner Olifant - roze - Sebra - Gehaakte wagenspanner Olifant - roze - Sebra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte wagenspanner Olifant - roze - Sebra Gehaakte wagenspanner Olifant - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486218/th2/gehaakte-wagenspanner-olifant---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. De gehaakte wagenspanner is voorzien van twee schattige olifantjes en gehaakte bolletjes. De uiteinden zijn voorzien van clips om aan de kinderwagen vast te maken.

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.
  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Gehaakte wagenspanner ketting Olifant - grijs - Sebra - Gehaakte wagenspanner ketting Olifant - grijs - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte wagenspanner ketting Olifant - grijs - Sebra Gehaakte wagenspanner ketting Olifant - grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486219/th2/gehaakte-wagenspanner-ketting-olifant---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. De gehaakte wagenspanner is voorzien van twee schattige olifantjes en gehaakte bolletjes. De uiteinden zijn voorzien van clips om aan de kinderwagen vast te maken.

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.
  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Poppenkleren - Jurk roze - voor 30cm pop - Sebra - Poppenjurk Gehaakt - Pastel Roze - Sebra
  14,98
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Jurk roze - voor 30cm pop - Sebra Poppenkleren - Jurk roze - voor 30cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335116/th2/poppenjurk-gehaakt---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 14,98. in_stock

  Kent u pop Iris al? Zij houdt erg van mode en vindt het leuk om verschillende jurkjes te passen. Gelukkig vindt u hier verschillende schattige jurkjes die speciaal gemaatk zijn voor pop Iris.

   

  Voor Iris, maar ook haar vriendje Noah, klik hier.

  Dekbedovertrek Village Junior - Roze - Sebra - Dekbedovertrek Village Junior - Roze - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village Junior - Roze - Sebra Dekbedovertrek Village Junior - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335048/th2/dekbedovertrek-village-junior---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Dit super coole Village Junior dekbedovertrek in de kleur roze van het Deense merk Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen en zul zeker niet misstaan in de kamer van uw kind! Voor een heerlijke nachtrust voor uw kind, en een frisse uitstraling voor de kinderkamer!

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -43%
  Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra - Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra (SALE)
  22,72
  39.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Sebra Categorie: Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335114/th2/pop-gehaakt---jongen-noah---30cm---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 22,72. in_stock

  Mogen wij u voorstellen aan dit leuke mannetje, Noah. Noah heeft heeft altijd een vrolijke glimlach op zijn gezicht, en is nooit uitgespeeld. Kortom, een geweldige vriend voor uw kind. Hij staat garant voor uren speelplezier!

   

  Opzoek naar een bed of een kledingkast voor Noah? Klik hier.

  Poppenkleren - gestreepte jurk - voor 40cm pop - Sebra - Poppenkleren - gestreepte jurk - voor 40cm pop - Sebra
  13,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - gestreepte jurk - voor 40cm pop - Sebra Poppenkleren - gestreepte jurk - voor 40cm pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475897/th2/poppenkleren---gestreepte-jurk---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 13,50. in_stock
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up