Sebra

Hier vind u de gehele collectie van Sebra die wij hier bij LiL.nl hebben. De gehele collectie van Sebra lekker bij elkaar gezet, speciaal voor uw. Scroll lekker door de gehele collectie van Sebra, ongetwijfeld zit er iets tussen de gehele collectie van Sebra voor u.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra - Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra
  79,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra Vloerkleed Geweven - Pastel Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335082/th2/vloerkleed-geweven---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 79,99. in_stock

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee kleuren.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • Best verkocht
  Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra - Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Pastel Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335084/th2/vloerkleed-gehaakt---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • Best verkocht
  Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra - Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Pastel Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335085/th2/vloerkleed-gehaakt---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra - Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra Vloerkleed Geweven - Lila Pastel - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335083/th2/vloerkleed-geweven---lila-pastel---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee kleuren.

  Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

   

  Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Wit - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - wit - Sebra
  729,95
  Vandaag voor 22:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Wit - Sebra Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335052/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 729,95. in_stock

  Kili Bed Sebra - vintage wit

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

  Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra - Kinderkeuken Speelkeuken - grijs - Sebra
  199,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra Kinderkeuken Speelkeuken - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411978/th2/kinderkeuken-speelkeuken---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock 5.0
  Sebra Matras Voor Sebra Bed - Baby En Junior - Sebra - Sebra matras voor Sebra Bed - baby en junior - Sebra
  159,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Sebra Matras Voor Sebra Bed - Baby En Junior - Sebra Sebra Matras Voor Sebra Bed - Baby En Junior - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475320/th2/sebra-matras-voor-sebra-bed---baby-en-junior---sebra[0].jpg Te koop voor 159,95. in_stock

  Matras voor Sebra bed

  Lekker dik speciaal matras geschikt voor het nieuwe Sebra bed. Het matras heeft afgeronde hoeken zodat het past in het bed en is gemaakt van Oeko-Tex gecertificeerd koude schuim met een linnen laag aan beide zijden, dit helpt het absorberen. De hoes van het matras is gemaakt van 100% katoen en kan verwijderd en uitgewassen worden. Het matras bestaat uit 2 delen, een baby matras en een extra verlengstuk die gebruikt kan worden wanneer het bed wordt verlengd en wordt gebruikt als een junior-bed. 

  • Met verlengstuk zodat het matars ook gebruikt kan worden als het Sebra bedje wordt verlengd
  • Absorberend
  • Voorzien van een wasbare hoes
  Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra (SALE)
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411981/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---grijs---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock 5.0 Deze handgehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur grijs is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
 • -7%
  Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra - Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra (Sale)
  129,-
  139.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra Houten Poppenwagen - Donkerroze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411976/th2/houten-poppenwagen---donkerroze---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 129,00. in_stock

  Houten poppenwagen Roze Sebra

  Een prachtige (van Deens design) poppenwagen voor de favoriete pop van uw kind. De poppenwagen is gemaakt van gelakt triplex en natuurlijk hout. De rubberen wielen zorgen voor een stabiele en rustige beweging van de wagen. 

  Details Poppenwagen Sebra

  • Afmetingen: 

  Lengte 45cm
  Breedte: 25cm
  Hoogte: 44cm

  • Materiaal: Multiplex
  Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra - Babymobiel wolken - vilten - jongen - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra Babymobiel Wolken - Vilten - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412041/th2/babymobiel-wolken---vilten---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
  Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra - Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra (SALE)
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411975/th2/gehaakte-pop-li---30cm---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Maakt u kennis met Li, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Li uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Li is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Li met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Muurkastjes Vierkant - Wit - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Vierkant - Wit - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Vierkant - Wit - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Vierkant - Wit - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335055/th2/muurkastjes-vierkant---wit---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Fleur de kinderkamer op met deze prachtige vierkante kastjes van Sebra. U ontvangt vier formaten in bijpassende kleuren. Dit stukje Deens Design is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook in een ovale variant verkrijgbaar. 

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur wit en zullen prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 43 x 43 x 20 cm
   - 38 x 38 x 20 cm
   - 33 x 33 x 20 cm
   - 28 x 28 x 20 cm

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/turquiose - Sebra - Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/Turquiose - Sebra
  229,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/turquiose - Sebra Kindertafel Flip Top - Met Draaibare Bovenkant - Hout - Grijs/turquiose - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335077/th2/kindertafel-flip-top---met-draaibare-bovenkant---hout---grijs-turquiose---sebra[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock

  Deze Flip Top kindertafel van Sebra is voorzien van een draaibaar tafelblad.  Het tafelblad is gemaakt van melamine met aan de ene zijde een lichtgrijze kleur en aan de andere zijde pastel turquoise. Afhankelijk van de stemming kan deze dus gewoon omgedraaid worden naar de andere kleur. De tafel heeft een afmeting van 50 x 50 x 50 cm en is gemaakt van essenhout en het blad van melamine.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -9%
  Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Donkergrijs - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - donkergrijs - Sebra
  729,95
  799.00
  Vandaag voor 22:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Donkergrijs - Sebra Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Donkergrijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335050/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---donkergrijs---sebra[0].jpg Te koop voor 729,95. in_stock

  Kili Bed Sebra - Donkergrijs

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

 • -14%
  Speelkeukentje - Hout - Sebra - Speelkeukentje - Hout - Sebra
  189,05
  219.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Speelkeukentje - Hout - Sebra Speelkeukentje - Hout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335111/th2/speelkeukentje---hout---sebra[0].jpg Te koop voor 189,05. in_stock

  Spelen in stijl, dit schattige speelgoedkeukentje van het Deense merk Sebra maakt dit helemaal mogelijk! Door zijn compacte verschijning past hij in elke kinder- of speelkamer. Met onder andere een oven, twee gaspitten en een goodsteen. 

   

  Voor meer Sebra, klik hier.

  Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Vintage Roze - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - vintage roze - Sebra
  729,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Vintage Roze - Sebra Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335049/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 729,95. in_stock

  Kili Bed Sebra - vintage roze

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
  is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  + Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  + Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.


   

  Muurkastjes Ovaal - Wit - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Ovaal - Wit - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Ovaal - Wit - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Ovaal - Wit - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335054/th2/muurkastjes-ovaal---wit---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Fleur de kinderkamer op met deze prachtige ovale kastjes van Sebra. U ontvangt vier formaten in bijpassende kleuren. Dit stukje Deens Design is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook in een vierkante versie verkrijgbaar. 

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra - Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra
  119,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra Kinderkruk Flip Top - Met Draaibare Zitting - Hout - Grijs/Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335078/th2/kinderkruk-flip-top---met-draaibare-zitting---hout---grijs-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Deze Flip Top kinderstoel van Sebra is voorzien van een draaibaar zitvlak.  Het zitvlak is gemaakt van melamine met aan de ene zijde een grijze kleur en aan de andere zijde pastel roze. Afhankelijk van de stemming kan deze dus gewoon omgedraaid worden naar de andere kleur. De tafel heeft een afmeting van 25 x 25 x 25 cm en is gemaakt van essenhout en het blad van melamine.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra - Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra (SALE)
  139,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra Houten Poppenwagen - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411977/th2/houten-poppenwagen---grijs---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock

  Houten poppenwagen Grijs Sebra

  Een prachtige (van Deens design) poppenwagen voor de favoriete pop van uw kind. De poppenwagen is gemaakt van gelakt triplex en natuurlijk hout. De rubberen wielen zorgen voor een stabiele en rustige beweging van de wagen. 

  Details Poppenwagen Sebra

  • Afmetingen: 

  Lengte 45cm
  Breedte: 25cm
  Hoogte: 44cm

  • Materiaal: Multiplex
 • -10%
  Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/lichtblauw - Sebra - Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/Lichtblauw - Sebra (SALE)
  134,45
  148.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/lichtblauw - Sebra Speeltent Tipi - Dubbelzijdig Gedrukt - Rose/lichtblauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411998/th2/speeltent-tipi---dubbelzijdig-gedrukt---rose-lichtblauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 134,45. in_stock

  Speeltent Tipi Sebra
  Een mooie, stijlvolle speeltent die perfect in de kinderkamer, speelhoek of een andere kamer in het huis past. De tent is dubbelzijdig gedrukt en gemaakt van 100% katoen. Wordt geleverd met houten stokken! Voor urenlang speel plezier voor de kleinen! 

  Afmetingen:
  L: 110cm 
  W:120cm
  H: 140cm

 • -9%
  Houten Gereeedschap Set - 6-delig - Sebra - Houten gereeedschap set - 6-delig - Sebra
  29,95
  32.90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Gereeedschap Set - 6-delig - Sebra Houten Gereeedschap Set - 6-delig - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486181/th2/houten-gereeedschap-set---6-delig---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Speel architect-je of bouwvakker met de kleine! met deze mooie houten gereedschap set van Sebra. Het gereedschap moedigt creativiteit en fantasie aan terwijl het bijdraagt aan het verbeteren van vaardigheden en hand-oog coördinatie van uw zoon of dochter. De set is gemaakt van mooi natuurlijk en geverfd beukenhout en bestaat uit een liniaal, hamer, moersleutel, handzaag en twee schroevendraaiers - de perfecte accessoires voor een kleine klusjesman.. of vrouw. Combineer de set met de houten constructie speel set van Sebra of Sebra's houten werkbank.

  Materiaal: beukenhout

  Afmetingen: 23,8 x 2,2 x 9,9cm 

   

  Vloerkleed Gehaakt - Blauw/grijs - Sebra - Vloerkleed gehaakt - blauw/grijs - Sebra
  67,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Blauw/grijs - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412034/th2/vloerkleed-gehaakt---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 67,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Speel Werkbank - Blauw/grijs - Sebra - Speel werkbank - blauw/grijs - Sebra
  249,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speel Werkbank - Blauw/grijs - Sebra Speel Werkbank - Blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486193/th2/speel-werkbank---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 249,00. in_stock

  Speel werkbank - Sebra
  De werkbank van Sebra is een doorontwikkeling van de bekende en populaire speelkeuken van Sebra. De handige jongens en meisjes krijgen een niet te missen kan om zichzelf te uiten en de wereld van houtbewerking te ontdekken. Greedschap, schroevendraaiers en bouten gemaakt van hout maken ook deel uit van de werkbank en kunnen apart besteld worden! Bekijk de bundel aanbieding en profiteer door de twee producten tegelijk te bestellen. 
   

  Materiaal: Multiplex

  Afmetingen: 58 x 38 x 81,5cm

   

  Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - olifant - Sebra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411985/th2/gehaakte-muziekdoosje---olifant---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale olifant van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de olifant te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
  Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Zwart/witte Kleurovergang - Sebra - Vloerkleed gehaakt - jongen - zwart/witte kleurovergang - Sebra
  119,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Zwart/witte Kleurovergang - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Zwart/witte Kleurovergang - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412037/th2/vloerkleed-gehaakt---jongen---zwart-witte-kleurovergang---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Babymobiel Wolken - Vilten - Meisje - Sebra - Babymobiel wolken - vilten - meisje - Sebra
  54,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Babymobiel Wolken - Vilten - Meisje - Sebra Babymobiel Wolken - Vilten - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412043/th2/babymobiel-wolken---vilten---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock
  Hout Constructie Speelset - 21 Pcs - Sebra - Hout constructie speelset - 21 pcs - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hout Constructie Speelset - 21 Pcs - Sebra Hout Constructie Speelset - 21 Pcs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486184/th2/hout-constructie-speelset---21-pcs---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  21-Delig constructie speelset Sebra 
  Dit 21-delige constructie speel-set van Sebra is ideaal voor de kleine architect of klusjesman of vrouw. De speel-set biedt uren speelplezier en tegelijkertijd helpt het de handvaardigheden en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Creëer, maak, demonteren en weer opnieuw beginnen terwijl het kind's creativiteit en fantasie wordt uitgedaagd. De schroeven en bouten zijn gemaakt van natuurlijk en geverfd beukenhout, de balken zijn gemaakt van multiplex. De totale set bestaat uit 6 schroeven, 6 bouten en 9 balken in drie verschillende formaten. Dit product kan (moet eigenlijk) worden gebruikt met Sebra's houten gereedschap speel-set en Sebra's houten werkbank.

   

 • -43%
  Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - boy - 140x100 + kussensloop - Sebra
  36,95
  64.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335047/th2/dekbedovertrek-village---boy---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 36,95. in_stock 5.0

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

 • -23%
  Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra - Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra (SALE)
  30,89
  39.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra Pop Gehaakt - Jongen Noah - 30cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335114/th2/pop-gehaakt---jongen-noah---30cm---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 30,89. in_stock

  Mogen wij u voorstellen aan dit leuke mannetje, Noah. Noah heeft heeft altijd een vrolijke glimlach op zijn gezicht, en is nooit uitgespeeld. Kortom, een geweldige vriend voor uw kind. Hij staat garant voor uren speelplezier!

   

  Opzoek naar een bed of een kledingkast voor Noah? Klik hier.

 • -40%
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra (SALE)
  20,93
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412009/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-blauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 20,93. in_stock Lekker spelen met deze pastelblauwe konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -37%
  Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Jongen - Sebra - Mandjes - set van 3 - pastel - Jongen - Sebra
  31,65
  49.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Jongen - Sebra Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412114/th2/mandjes---set-van-3---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 31,65. in_stock
 • -9%
  Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Blauw - Sebra - Sebra Bed meergroeibed - baby en junior - blauw - Sebra
  729,95
  799.00
  Vandaag voor 22:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Blauw - Sebra Kili Bed Sebra - Meergroeibed - Baby En Junior - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335051/th2/sebra-bed-meergroeibed---baby-en-junior---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 729,95. in_stock

  Kili Bed Sebra - blauw

  Het nieuwe Kili Sebra bedje
   is een update van de oorspronkelijke Juno meegroeibed, een Deense design klassieker. Het nieuwe bed ( waarbij zoveel mogelijk het ontwerp en de uitstraling van het oude bedje bewaren zijn gebleven) voldoet beter aan de huidige veiligheidsvereisten voor kinderbedden en is om in de behoeften van de ouders in te spelen gebruiksvriendelijker gemaakt. Het sebra bed is ook behandeld met een anti bacteriële, milieuvriendelijke en niet-giftige houtverf. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is geen plexiglas meer aan de zijkanten gemonteerd, de bedbodem is verstelbaar en de ondrkant van het bed heeft een rechte lijn. Kortom een nieuw en prachtig design.

  Belangrijkste kenmerken:
  Veiligheid Voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften EN 716-1:2008 Meubels – Baby wiegen en kinderbedden voor huishoudelijk gebruik. Getest in Deense laboratoria. 
  Het bed dat met uw kind meegroeit Kan generaties lang door kinderen worden gebruikt – een tijdloos ontwerp dat generatie aan generatie kan worden door gegeven. Uitgerust met een aan te passen (omhoog te stellen) bodem, afneembare balken en een aan te passen lengte. De binnen breedte is 70cm met een lengte van 112,5 cm voor een baby bedje. Het junior bed heeft een heeft een binnen lengte van 155cm. 

  + Sebra bed is verkrijgbaar in de standaard wit en donkergrijze kleuren en hiernaaste in de trendy kleuren blauw en roze.
  + Gemaakt van beukenhout dat is geproduceerd in Europa.

  Het nieuwe Kili Sebra bed.
  Sebra Interior heeft het recht op de exclusieve rechten van het originele Juno bed en komt nu me een “relaunch” en vernieuwde versie van het klassieke ontwerp.

  Sebra, ontwerpt kwaliteit meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun kamers en omgeving. Het bedrijf heeft op 1 September 2016 de ontwerp rechten gekregen voor het beschermde Juno bed ontwerp. Sebra zal het bed opnieuw lanceren onder de naam Sebra bed - het bed dat met u kind meegroeit.

  Deens ontwerp en een culturele schat.
  Het beroemde Juno bed werd ontworpen door de Deense ontwerper Viggo Einfeldt in de jaren 1942-1943. Hij ontwierp het bed met een tijdloos en kostbaar design, gebaseerd op het idee dat het bedje met het kind mee moest kunnen groeien en veilig was. Het ontwerp van het bed is erg uniek en onderscheidend, en was helemaal voor die tijd erg speciaal, omdat het voornamelijk was gericht op de veiligheid voor het kind. Het prachtige bed werd al snel erg populair en is wordt vandaag de dag beschouwd als een icoon in de Deense design wereld.

  Het Juno bed en Viggo Einfeld worden vermeld onder de categorie "Children's Culture' in de Deense "Cultural Canon", die bestaat uit 108 werken die allemaal het Deense erfgoed vertegenwoordigen ( Deense kunstwerken en design iconen). Nanna Ditzel's kinderstoel uit 1955, Kay Bojesen's houten speelgoed uit 1920-1950, en LEGO oprichter Godtfred Kirk Christiansen zijn andere noemenswaardige "culturele schatten" en iconen die tot dit erfgoed behoren.

  In Denemarken is het klassieke Juno bed ontwerp ook bekend van een aantal familie films, waar het bed eigendom was van de hoofdrolspeler. Alle 8 films werden opgenomen in de periode 1953 tot 1961 en maken deel uit van het Deense cultureel erfgoed op het gebied van familie entertainment.

  Het ontwerp van het bed bleef tientallen jaren populair, en het ontwerp is vandaag de dag nog even prachtig en modern als toen het in 1940 werd ontworpen. Wanneer we kijken naar het Juno ontwerp van vandaag, zien we da Viggo Einfeldt's klassieke architectonische training niet ontkend kan worden en dat er een echte professional achter dit product zit.

  Nieuwe impulsen voor het Juno bed.
  Het tijdloze en prachtige ontwerp van het originele Juno bedje dat met uw kind meegroeit is verbeterd en opnieuw ontworpen: de geboorte van The Sebra Bed.

  Hiervoor is het oorspronkelijke ontwerp op een aantal gebieden aangepast om aan de huidige veiligheidsvereisten te voldoen, de Europese veiligheidsnorm DS/EN 716 voor kinderbedden. Om dit te bereiken is het bed naar evenredigheid groter dan het oorspronkelijk ontwerp. Als resultaat, voldoet het nieuwe bed aan de vereiste standaard, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk en de tijdloze lijnen zoveel mogelijk behouden zijn.

  "We moesten bijvoorbeeld de "bochten" boven aan de poten van het bed aanpassen simpelweg om de huidige veiligheids -vereisten te voldoen. Ook is de functionaliteit van het bed iets aangepast om aan de behoeften van de ouders te voldoen. De bedbodem kan worden verhoogd in de eerste maanden en de installatie van de zijkanten van het bed is gebruiksvriendelijke.

   

  Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra - Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra
  45,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra Hanglamp - Metaal - Grijs - L - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335095/th2/hanglamp---metaal---grijs---l---sebra[0].jpg Te koop voor 45,46. in_stock

  Wilt u een trendy kinder- of babykamer? Dan is Sebra hét merk dat u zoekt. Dit prachtige Deense merk heeft de leukste spulletjes, waaronder dit grappige metalen hanglampje met een snoerlengte van 2,5 m. Geschikt voor een E27 lichtbron en max. 40 Watt. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook leuk om twee naast elkaar te hangen.

 • -34%
  Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra - Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra
  39,42
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra Aankleedkussen Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411896/th2/aankleedkussen-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,42. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411972/th2/gehaakte-knuffeldier-roberta---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock Maakt u kennis met Roberta, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Roberta uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Roberta is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Roberta met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra - Blokkendoos spel Farm - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra Blokkendoos Spel Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411992/th2/blokkendoos-spel-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
 • -13%
  Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra - Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra (SALE)
  26,05
  29.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra Blokkendoos Spel Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411993/th2/blokkendoos-spel-farm---meisje---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 26,05. in_stock

  Houten blokkendoor - Farm - Meisje.

  Deze houten blokken doos van Sebra heeft prints die matchen met de Farm serie van het Deense design merk. De blokkendoos wordt geleverd met verschillende gevormde blokken die in de doos passen. Goed voor de hand oog coördinatie van uw kind. Niet alleen garantie voor urenlang leer en speel plezier, ook nog eens een decoratief item in de woonkamer of kinderkamer als er niet mee gespeeld wordt. 

   

  Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra
  47,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412014/th2/gehaakte-pop-lily---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 47,45. in_stock

  Maakt u kennis met Lily, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Lily uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Lily is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Lily met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Vloerkleed Gehaakt - Roze/grijs - Sebra - Vloerkleed gehaakt - roze/grijs - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Roze/grijs - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Roze/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412036/th2/vloerkleed-gehaakt---roze-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Gehaakte Kinderwagenketting - Tractor - Sebra - Gehaakte kinderwagenketting - tractor - Sebra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Kinderwagenketting - Tractor - Sebra Gehaakte Kinderwagenketting - Tractor - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412042/th2/gehaakte-kinderwagenketting---tractor---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Gehaakte kinderwagen ketting Tractor - Lengte: 53 centimet inclusief Clips. 

  Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling, de clips zijn gemaakt van ( BPA-vrij) kunsstof. Ook verkrijgbaar in andere varianten. Alleen schoonmaken met een natte doek! 

  100% katoen met kunststof clips. 

 • -32%
  Opbergmap Voor Tekeningen Forest - Meisje - Sebra - Opbergmap voor tekeningen Forest - Meisje - Sebra
  20,32
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Opbergmap Voor Tekeningen Forest - Meisje - Sebra Opbergmap Voor Tekeningen Forest - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412105/th2/opbergmap-voor-tekeningen-forest---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 20,32. in_stock
  Beddengoed Voor Poppenbed - In The Sky - Sebra - Beddengoed voor poppenbed - In the Sky - Sebra
  18,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Beddengoed Voor Poppenbed - In The Sky - Sebra Beddengoed Voor Poppenbed - In The Sky - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486208/th2/beddengoed-voor-poppenbed---in-the-sky---sebra[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Super leuk en schattig beddengoed voor de poppenbed van Sebra. Bestaand uit een kussen en een dekbed. Wasbaar op 40 graden. 

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling
  Afmetingen: 34 x 28 x 23 en 23 x16 cm

 • -32%
  Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 St. - Sebra - Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 st. - Sebra
  8,14
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 St. - Sebra Kinderkledinghangers Village - Metaal - Pastel Roze - 3 St. - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335087/th2/kinderkledinghangers-village---metaal---pastel-roze---3-st.---sebra[0].jpg Te koop voor 8,14. in_stock

  Set van 3 stoere kledinghangers met een afmeting van 34 x 18 cm van het Deense merk Sebra. Tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Breng stijl in de kledingkast door de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Een aanrader voor elke kinderkast.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -21%
  Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - boy - 100x70 + kussensloop - Sebra
  43,16
  54.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411886/th2/dekbedovertrek-farm---boy---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 43,16. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Roze Kleurovergang - Sebra - Vloerkleed gehaakt - jongen - roze kleurovergang - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Roze Kleurovergang - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Roze Kleurovergang - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412035/th2/vloerkleed-gehaakt---jongen---roze-kleurovergang---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -20%
  Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Jongen - Sebra - Vloerkleed geweven - geometrisch - Jongen - Sebra
  118,75
  149.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Jongen - Sebra Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412065/th2/vloerkleed-geweven---geometrisch---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 118,75. in_stock

  Geweven vloerkleed met geometrische motieven Sebra

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. 

  De geometrische motieven en de mooie blauwe tinten brengen leven op de vloer van de (kinder)kamer!

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.
  • Afmeting: 180 x 80 centimeter
  • Ook verkrijgbaar in het roze
  •  

   

   

  Magnetische Letters - 62-delig - Jongen - Sebra - Magnetische Letters - 62-delig - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Letters - 62-delig - Jongen - Sebra Magnetische Letters - 62-delig - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412095/th2/magnetische-letters---62-delig---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Magnetische letters - 62-delig - Jongen

  Kleurrijke houten magneten in de vorm van letters in blauwe tinten gemixt met geel en grijs. Met de letters creëer je een leuke sfeer op bijvoorbeeld de koelkast of op een magnetisch board. Hiernaast bieden de letters uw kind de mogelijkheid het alfabet te ontdekken en de eerste woordjes te maken.
  •    62-delig
  •    Hout met een magnetische achterkant.
  •    Hoogte: 7,5 centimeter

   

 • -23%
  Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Meisje - Sebra - Mandjes - set van 3 - pastel - Meisje - Sebra
  38,65
  49.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Meisje - Sebra Mandjes - Set Van 3 - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412113/th2/mandjes---set-van-3---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 38,65. in_stock
  Gehaakte Wagenspanner Olifant - Roze - Sebra - Gehaakte wagenspanner Olifant - roze - Sebra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Wagenspanner Olifant - Roze - Sebra Gehaakte Wagenspanner Olifant - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486218/th2/gehaakte-wagenspanner-olifant---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. De gehaakte wagenspanner is voorzien van twee schattige olifantjes en gehaakte bolletjes. De uiteinden zijn voorzien van clips om aan de kinderwagen vast te maken.

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.
  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Vloerkleed Gehaakt - Vintage Roze - 120cm - Sebra - Vloerkleed gehaakt - vintage roze - 120 cm - Sebra
  119,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Vintage Roze - 120cm - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Vintage Roze - 120cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517846/th2/vloerkleed-gehaakt---vintage-roze---120-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -23%
  Hanglamp - Metaal - Roze - Xl - Sebra - Hanglamp - Metaal - Roze - XL - Sebra
  61,33
  79.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hanglamp - Metaal - Roze - Xl - Sebra Hanglamp - Metaal - Roze - Xl - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335096/th2/hanglamp---metaal---roze---xl---sebra[0].jpg Te koop voor 61,33. in_stock

  Wilt u een trendy kinder- of babykamer? Dan is Sebra hét merk dat u zoekt. Dit prachtige Deense merk heeft de leukste spulletjes, waaronder dit grappige metalen hanglampje met een snoerlengte van 2,5 m. Geschikt voor een E27 lichtbron en max. 40 Watt. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor de juiste kleur er altijd voor u bij zit.

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Bumper Babybed Farm - Jongen - Sebra - Bumper babybed Farm - Jongen - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed Farm - Jongen - Sebra Bumper Babybed Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411892/th2/bumper-babybed-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
 • -26%
  Badcape Farm - Jongen - Sebra - Badcape Farm - Jongen - Sebra
  20,56
  27.97
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Farm - Jongen - Sebra Badcape Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411902/th2/badcape-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 20,56. in_stock

  Badcape Farm - Jongen
  Baby handdoek met capuchon (badcape) in een mooie wolk blauwe kleur en motieven uit de bekende Farm serie van Sebra. De handdoek is gemaakt van 100% katoen badstof en is een prachtig cadeau tijdens de baby shower of eerste bezoek aan de kersverse ouders. Afmetingen:85 centimeter.

 • -26%
  Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra
  33,04
  44.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411969/th2/gehaakte-knuffeldier-robert---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 33,04. in_stock Maakt u kennis met Robert, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Robert uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Robert is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Robert met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Poppenbed - Wit - Sebra - Poppenbed - Wit - Sebra
  148,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenbed - Wit - Sebra Poppenbed - Wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411980/th2/poppenbed---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 148,95. in_stock
 • -5%
  Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Licht Blauwe Kleurovergang - Sebra - Vloerkleed gehaakt - jongen - licht blauwe kleurovergang - Sebra
  113,05
  119.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Licht Blauwe Kleurovergang - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Jongen - Licht Blauwe Kleurovergang - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412033/th2/vloerkleed-gehaakt---jongen---licht-blauwe-kleurovergang---sebra[0].jpg Te koop voor 113,05. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Speelmat - Grijs - 122cm - Sebra - Speelmat - Grijs - 122 cm - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelmat - Grijs - 122cm - Sebra Speelmat - Grijs - 122cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412038/th2/speelmat---grijs---122-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Een mooie en decoratieve speelmat in de kleuren "grijs ". Een mat die je zo op vloer van de woonkamer zou achterlaten. Een ideale mat die een dempende werking heeft en dus zeer geschikt is om op te spelen. De speelmat geeft je kind een zacht en comfortabele ondergrond om op te spelen en het isoleert het kind tegen de koude vloer. De mat is gemaakt van 13 afzonderlijke stukken en kan eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde opberg-zak. Het product heeft een zachte, schokbestendige en comfortabele oppervlakte. 

  • Diameter van 122 centimeter
  • 13 afzonderlijke stukken die eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn
  • Ook verkrijgbaar in een cloud blauwe en vintage roze variant. 
  Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra - Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra
  50,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra Speelgoedmand - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412050/th2/speelgoedmand---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 50,99. in_stock
  Poppenkleren - Jurk - Blauw - Voor 40cm Pop - Sebra - Poppenkleren - jurk - blauw - voor 40cm pop - Sebra
  14,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Jurk - Blauw - Voor 40cm Pop - Sebra Poppenkleren - Jurk - Blauw - Voor 40cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475896/th2/poppenkleren---jurk---blauw---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Luiers In The Sky - 3 Stuks - Roze - Sebra - Luiers In The Sky - 3 stuks - roze - Sebra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Luiers In The Sky - 3 Stuks - Roze - Sebra Luiers In The Sky - 3 Stuks - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486168/th2/luiers-in-the-sky---3-stuks---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Luiers 3-stuks Sebra

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75 cm.
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
  Gehaakte Rammelaar Met Konijn - Blauw - Sebra - Gehaakte rammelaar met konijn - blauw - Sebra
  15,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Rammelaar Met Konijn - Blauw - Sebra Gehaakte Rammelaar Met Konijn - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486199/th2/gehaakte-rammelaar-met-konijn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Gebreide rammelaar gemaakt van 100% katoen, heeft een polyester vulling en een houten ring. Verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. Het perfecte cadeau voor de kleine. Omdat de rammelaar gehaakt is voelt die lekker zacht aan. 

  Details van de gehaakte rammelaar blauw
  Lengte: 15cm
  Breedte: 8cm


   

  Vloerkleed Gehaakt - Cloud Blauw - 120cm - Sebra - Vloerkleed gehaakt - cloud blauw - 120 cm - Sebra
  119,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Cloud Blauw - 120cm - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Cloud Blauw - 120cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517843/th2/vloerkleed-gehaakt---cloud-blauw---120-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

  Dekbedovertrek Farm - Boy - 200x140 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - boy - 200x140 + kussensloop - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Boy - 200x140 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Boy - 200x140 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411890/th2/dekbedovertrek-farm---boy---200x140--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Jongen - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - pastel jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Jongen - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411937/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---pastel-jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

 • -10%
  Tafeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra - Tafeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra
  44,16
  48.93
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Tafeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra Tafeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411963/th2/tafeltje-we-play---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 44,16. in_stock

  Het tafeltje We play van Sebra is een prachtig tafeltje voor de kinderkamer of woonkamer. Een leuke plek voor het kind om opdracht, tekeningen of zelfs als huiswerk aan te maken. In de We Play serie van Sebra vind je ook een bijpassend stoeltje. De tafel heeft een metalen frame en een pastel roze kleurig blad gemaakt van mdf.
   

  Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra
  22,91
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411968/th2/gehaakte-knuffeldier-carl---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock Maakt u kennis met Carl, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Carl uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Carl is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Carl met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
 • -19%
  Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra
  28,47
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411982/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje--robert---sebra[0].jpg Te koop voor 28,47. in_stock Lekker spelen met Robert het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Robert ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Robert zijn uitgetuimeld, doet Robert het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Robert met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -16%
  Letterblokken Van Hout - - Sebra - Letterblokken van hout - - Sebra
  37,95
  44.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Letterblokken Van Hout - - Sebra Letterblokken Van Hout - - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411996/th2/letterblokken-van-hout-----sebra[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock
  Gehaakte Kussen - Zwart/wit - Sebra - Gehaakte kussen - zwart/wit - Sebra
  53,96
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Kussen - Zwart/wit - Sebra Gehaakte Kussen - Zwart/wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412032/th2/gehaakte-kussen---zwart-wit---sebra[0].jpg Te koop voor 53,96. in_stock

  Gehaakte kussen Sebra
  Mooi gehaakt kussen in verschillende tinten zwart/wit, het kussen past mooi in de kinderkamer of in een van de andere kamers van het huis. Het kussen is voor perfect als een vloerkussen of als een groot en comfortabel kussen voor op de bank of in bed. Dit ontwerp is mooi te combineren met het bijpassende vloerkleed ( zie ook de bundelaanbieding). 

  • Gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester vulling.
  • 50 centimeter
  Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Meisje - Sebra - Vloerkleed gehaakt - multicolor - meisje - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Meisje - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412063/th2/vloerkleed-gehaakt---multicolor---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -23%
  Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Jongen - Sebra - Vloerkleed gehaakt - multicolor - jongen - Sebra
  92,08
  119.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Jongen - Sebra Vloerkleed Gehaakt - Multicolor - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412064/th2/vloerkleed-gehaakt---multicolor---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 92,08. in_stock

  Gehaakt vloerkleed (speelmat) Sebra
  Hip en leuk, dit ronde vloerkleed van het Deense merk Sebra. Geeft direct een warme uitstraling aan de kinderkamer. Het gehaakte kleed is gemaakt van 100% Katoen en voelt geweldig zacht aan. Daarbij heeft het kleed een diameter van 120 cm.Het kleed is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, kies jouw favoriet! 

   

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.

 • -10%
  Houten Stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra - Houten stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra
  26,96
  29.91
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra Houten Stapelpuzzel Vogel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412084/th2/houten-stapelpuzzel-vogel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock
  Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Jongen - Sebra - Muurstickers - 19 stuks - Farm - Jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Jongen - Sebra Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412090/th2/muurstickers---19-stuks---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
 • -17%
  Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Meisje - Sebra - Muurstickers - 19 stuks - Farm - Meisje - Sebra
  24,95
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Meisje - Sebra Muurstickers - 19 Stuks - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412092/th2/muurstickers---19-stuks---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Magnetische Nummers - 48-delig - Jongen - Sebra - Magnetische Nummers - 48-delig - Jongen - Sebra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Nummers - 48-delig - Jongen - Sebra Magnetische Nummers - 48-delig - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412097/th2/magnetische-nummers---48-delig---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 3.0

  Kleurrijke houten nummers - roze tinten gemixt met geel en grijs - meisje

  Kleurrijke houten magneten met de vorm van nummers, inclusief het plusteken, minteken, vermenigvuldig teken en deel-teken in mooie blauwe tinten gemixt met geel en grijs. De magnetische nummers zorgen voor leuke kleurvolle sfeer bijvoorbeeld aan de voorkant van een koelkast of magnetisch bord. De nummers zien er niet alleen leuk uit ze zorgen ook nog eens dat het kind leert hoe de cijfers er uit zien en hoe ze moeten worden gebruikt, de eerste rekensommetjes!

  • 48-delig
  • Hout met een magnetische achterkant.
  • Hoogte: 7,5 centimeter
 • -23%
  Metalen Lamp - Xl - Pastel - Meisje - Sebra - Metalen lamp - XL - pastel - Meisje - Sebra
  61,33
  79.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Metalen Lamp - Xl - Pastel - Meisje - Sebra Metalen Lamp - Xl - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412101/th2/metalen-lamp---xl---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 61,33. in_stock

  Leuke pastel roze hanglamp voor de kinderkamer! Deze hanglamp van Sebra is gemaakt van metaal heeft een zachte roze/pastel kleur en is een leuke en opwindende toevoeging aan de kamer. Niet alleen ziet de lamp er goed uit, hij is ook nog eens fantastisch te combineren met de andere lampen uit de collectie van Sebra. 

  Materiaal: Metaal met stoffen koord
  Afmetingen: 28cm + 2,5 meter stoffen snoer.

  Metalen Lamp - L - Pastel - Meisje - Sebra - Metalen lamp - L - pastel - Meisje - Sebra
  40,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen Lamp - L - Pastel - Meisje - Sebra Metalen Lamp - L - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412107/th2/metalen-lamp---l---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 40,46. in_stock
 • -5%
  Houten Spaarpot Neushoorn - Blauw - Sebra - Houten spaarpot neushoorn - blauw - Sebra
  42,70
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Spaarpot Neushoorn - Blauw - Sebra Houten Spaarpot Neushoorn - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475569/th2/houten-spaarpot-neushoorn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 42,70. in_stock

  De houten spaarpot Rhino van Sebra is een klassiek product met een stijlvol design - een perfect cadeau voor jongens of meisjes van elke leeftijd. Ook leuk voor babyshowers, verjaarscadeau of elke andere geschenk gelegenheid voor kinderen. De minimalistische vorm en nauwkeurig gekozen kleur maken deze houten Rhino spaarpot een prachtig decoratief product. Help je kleine met het geven van de waardevolle les van het sparen van geld. De neushoorn is gemaakt van multiplex en heeft een unieke vervangbare kurken plug, waardoor het gemakkelijker is om er geld in en uit te doen. Let op: Dit is geen speelgoed.

  Ook verkrijgbaar in een roze "meisjes" variant.

  Houten Spaarpot Neushoorn - Roze - Sebra - Houten spaarpot neushoorn - roze - Sebra
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Spaarpot Neushoorn - Roze - Sebra Houten Spaarpot Neushoorn - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475570/th2/houten-spaarpot-neushoorn---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  De houten spaarpot Rhino van Sebra is een klassiek product met een stijlvol design - een perfect cadeau voor jongens of meisjes van elke leeftijd. Ook leuk voor babyshowers, verjaarscadeau of elke andere geschenk gelegenheid voor kinderen. De minimalistische vorm en nauwkeurig gekozen kleur maken deze houten Rhino spaarpot een prachtig decoratief product. Help je kleine met het geven van de waardevolle les van het sparen van geld. De neushoorn is gemaakt van multiplex en heeft een unieke vervangbare kurken plug, waardoor het gemakkelijker is om er geld in en uit te doen. Let op: Dit is geen speelgoed.

  Ook verkrijgbaar in een blauwe "jongens" variant.

  Houten Grote Puzzel - Neushoorn - Sebra - Houten grote puzzel - Neushoorn - Sebra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Grote Puzzel - Neushoorn - Sebra Houten Grote Puzzel - Neushoorn - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475899/th2/houten-grote-puzzel---neushoorn---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Een klassieke en prachtige houten puzzel van Sebra. De puzzel bestaat uit een frame en 5 stukken hout in de vorm van neushoorns in een minimalistisch en eigentijds design. Gebruik de puzzel met het houten frame om het gevoel van kleur en de hand-oog coördinatie van peuters te stimuleren. De puzzel is perfect voor creatief spelen en de stukken kunnen gebruikt worden op wand planken en bureaus als decoratieve items als ze niet gebruikt worden. Het frame is gemaakt van multiplex. De puzzelstukken zijn gemaakt van geverfd MDF en zijn makkelijk in gebruik voor kinderen.

  Muurkastjes Vierkant - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Vierkant - Mat Vintage Roze - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Vierkant - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Vierkant - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486176/th2/muurkastjes-vierkant---mat-vintage-roze---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur vintage roze vierkant gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur vintage roze met een matte look en zullenl prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 50 x 30 x 20 centimeter
   - 45 x 25 x 20 centimeter
   - 40 x 20 x 20 centimeter
   - 35 x 15 x 20 centimeter
  Klamboe - Vintage Roze - 100% Katoen - Sebra - Klamboe - vintage roze - 100% katoen - Sebra
  119,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Klamboe - Vintage Roze - 100% Katoen - Sebra Klamboe - Vintage Roze - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518136/th2/klamboe---vintage-roze---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  Klamboe - Sebra vintage roze
  Deze prachtige en stijlvolle ledikant luifel of klamboe creëert een perfecte plek om te slapen, relaxen, lezen of spelen. Maak een leuke en gezellige sfeer en omgeving door de luifel boven het bed of op een andere plaats in het huis te plaatsen. De klamboe is voorzien van een metalen hanger aan de bovenkant, die het mogelijk maakt om eenvoudig bijvoorbeeld een baby mobiel aan de binnenkant te hangen. 

  • Gemaakt van 100 % katoen, wat zorgt voor een zachte en mooie textuur aan bijvoorbeeld het bed.
  • 240 x 52 centimeter.
  • Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw

   

  Luiers Forest - 3-stuks - Grijs - Sebra - Luiers Forest - 3-stuks - grijs - Sebra
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Luiers Forest - 3-stuks - Grijs - Sebra Luiers Forest - 3-stuks - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518230/th2/luiers-forest---3-stuks---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Luiers 3-stuks Sebra

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75 cm.
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
  Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - boy - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411888/th2/dekbedovertrek-farm---boy---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,99. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

 • -5%
  Dekbedovertrek Farm - Meisje - 200x140 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - meisje - 200x140 + kussensloop - Sebra
  80,70
  84.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Meisje - 200x140 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Meisje - 200x140 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411891/th2/dekbedovertrek-farm---meisje---200x140--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 80,70. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Bumper Babybed Farm - Meisje - Sebra - Bumper babybed Farm - Meisje - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed Farm - Meisje - Sebra Bumper Babybed Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411893/th2/bumper-babybed-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
 • -30%
  Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Jongen - Sebra - Slaapzak gewatteerd - small - 70cm - Jongen - Sebra
  23,04
  32.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Jongen - Sebra Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411898/th2/slaapzak-gewatteerd---small---70cm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 23,04. in_stock

  Slaapzak Sebra gewatteerd

  Heerlijk zacht en mooie slaapzak van het Deense kinder design merk Sebra. Perfect voor het kind dat het deken s'nachts tijdens het slapen van zich af gooit. In deze slaapzak blijft je kind warm, terwijl er tegelijkertijd nog genoeg ruimte overblijft om te kunnen bewegen. Ook geschikt voor de wandwagen dankzij de gaten, die zijn aangebracht voor een 3-punts veiligheidsgordel. 

  De slaapzak is verkrijgbaar en een kleine (70 centimeter) en grotere variant van 92 centimeter en is ontworpen in een mooie delicate roze of blauwe kleur. Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling.

  Luiers Farm - Set Van 4 - Meisje - Sebra - Luiers Farm - set van 4 - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Luiers Farm - Set Van 4 - Meisje - Sebra Luiers Farm - Set Van 4 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411905/th2/luiers-farm---set-van-4---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Luiers 4-stuks Sebra

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75 cm.
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
 • -30%
  Bedrand Forest - Meisje - Sebra - Bedrand Forest - Meisje - Sebra
  69,80
  99.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Forest - Meisje - Sebra Bedrand Forest - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411915/th2/bedrand-forest---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 69,80. in_stock
  Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - boy - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411924/th2/dekbedovertrek-village---boy---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

 • -40%
  Bedrand Villiage - Meisje - Sebra - Bedrand Villiage - Meisje - Sebra
  59,84
  99.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Bedrand Villiage - Meisje - Sebra Bedrand Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411927/th2/bedrand-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,84. in_stock
  Voedingskussen Villiage - Jongen - Sebra - Voedingskussen Villiage - Jongen - Sebra
  59,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen Villiage - Jongen - Sebra Voedingskussen Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411929/th2/voedingskussen-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Grijs - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - grijs - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Grijs - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411935/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

   

   

  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wit - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - wit - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wit - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411938/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

 • -39%
  Hydrofiel Luiers Villiage - Set Van 4 - Meisje - Sebra - Hydrofiel Luiers Villiage - set van 4 - Meisje - Sebra
  15,24
  24.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Hydrofiel Luiers Villiage - Set Van 4 - Meisje - Sebra Hydrofiel Luiers Villiage - Set Van 4 - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411939/th2/hydrofiel-luiers-villiage---set-van-4---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 15,24. in_stock
  Stoeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra - Stoeltje We Play - pastel - Meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra Stoeltje We Play - Pastel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411965/th2/stoeltje-we-play---pastel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Het kinder stoeltje We play van Sebra is een prachtig stoeltje voor de kinderkamer of woonkamer. De stoel vormt in combinatie met de We PLay tafel leuke plek voor het kind om opdracht, tekeningen of zelfs als huiswerk aan te maken. In de We Play serie van Sebra vind je odan ook een bijpassend tafeltje. De stoel heeft een metalen frame en een pastel roze kleurig zitvlak.

  Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra
  34,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411983/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje---roberta---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met Roberta het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Roberta ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Roberta zijn uitgetuimeld, doet Roberta het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Roberta met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -5%
  Racebaan Van Vilt - Sebra - Racebaan van vilt - Sebra
  49,35
  51.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Racebaan Van Vilt - Sebra Racebaan Van Vilt - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411997/th2/racebaan-van-vilt---sebra[0].jpg Te koop voor 49,35. in_stock
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra
  34,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412006/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---bever---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met de snoezige bever, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is deze schattige bever ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en deze lieve bever zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer hartveroverende bever met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -5%
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra
  33,24
  34.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412010/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 33,24. in_stock Lekker spelen met deze pastelroze konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet zij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -20%
  Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra
  39,95
  49.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412013/th2/gehaakte-pop-daisy---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Maakt u kennis met Daisy, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Daisy uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Daisy is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Daisy met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Katoenen Babydeken - Bedrukt Met Baby - Sebra - Katoenen Babydeken - Bedrukt met Baby - Sebra
  41,36
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Katoenen Babydeken - Bedrukt Met Baby - Sebra Katoenen Babydeken - Bedrukt Met Baby - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412029/th2/katoenen-babydeken---bedrukt-met-baby---sebra[0].jpg Te koop voor 41,36. in_stock

  Heerlijk zacht gebreid baby deken in de kleuren zwart en wit Door de monochrome uitstraling van het deken past deze in bijna iedere interierustijl. Belangrijkers is dat het zachte deken gebruikt kan worden in de wieg, op de commode of als knuffeldeken in de woonkamer. Gemaakt van 100% katoen.

  Gehaakte Kussen - Blauw - Jongen - Sebra - Gehaakte kussen - blauw - Jongen - Sebra
  45,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Kussen - Blauw - Jongen - Sebra Gehaakte Kussen - Blauw - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412030/th2/gehaakte-kussen---blauw---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 45,46. in_stock

  Gehaakte kussen Sebra
  Mooi gehaakt kussen in verschillende tinten blauw, het kussen past mooi in de kinderkamer of in een van de andere kamers van het huis. Het kussen is voor perfect als een vloerkussen of als een groot en comfortabel kussen voor op de bank of in bed. Dit ontwerp is mooi te combineren met het bijpassende vloerkleed ( zie ook de bundelaanbieding). 

  • Gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester vulling.
  • 50 centimeter
 • -8%
  Gehaakte Kinderwagenketting - Vlinder - Sebra - Gehaakte kinderwagenketting - vlinder - Sebra
  33,20
  35.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Kinderwagenketting - Vlinder - Sebra Gehaakte Kinderwagenketting - Vlinder - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412044/th2/gehaakte-kinderwagenketting---vlinder---sebra[0].jpg Te koop voor 33,20. in_stock
  Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra - Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra
  48,44
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra Speelgoedmand - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412048/th2/speelgoedmand---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 48,44. in_stock
  Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra - Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra Tekeningenboek - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412049/th2/tekeningenboek---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Meisje - Sebra - Vloerkleed geweven - geometrisch - Meisje - Sebra
  118,75
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Meisje - Sebra Vloerkleed Geweven - Geometrisch - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412066/th2/vloerkleed-geweven---geometrisch---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 118,75. in_stock

  Geweven vloerkleed met geometrische motieven Sebra

  Met dit gezellige vloerkleed maakt u de kinderkamer helemaal af. Het kleed heeft een warme uitstraling en helpt natuurlijk ook tegen koude voetjes! Het kleed heeft een afmeting van 180 x 80 cm, is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. 

  De geometrische motieven en de mooie roze tinten brengen leven op de vloer van de (kinder)kamer!

  • Wasadvies: Wasbaar op 30 graden.
  • Afmeting: 180 x 80 centimeter
  • Ook verkrijgbaar in het blauw
  Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra - Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra Houten Babymobiel - Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412076/th2/houten-babymobiel---villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Houten baby mobile Village - jongen - Sebra

  Deze baby mobiel is perfect om boven het bed, verschoontafel of gewoon als decoratie in de kinderkamer. Wanneer het kind erg klein is kan het naar de mobiel kijken en deze "bestuderen". Hoe ouder de kleine wordt hoe meer je over bijvoorbeeld over de afbeeldingen van de mobiel kan praten.

  Gemaakt van multiplex met print.

  H:60cm

 • -29%
  Houten Stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra - Houten stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra
  25,38
  36.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Houten Stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra Houten Stapelpuzzel Vogel - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412083/th2/houten-stapelpuzzel-vogel---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 25,38. in_stock
 • -19%
  Poppen-theeservies - Pastel/rose - Sebra - Poppen-theeservies - pastel/rose - Sebra
  36,60
  44.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Poppen-theeservies - Pastel/rose - Sebra Poppen-theeservies - Pastel/rose - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412099/th2/poppen-theeservies---pastel-rose---sebra[0].jpg Te koop voor 36,60. in_stock
  Metalen Lamp - Xl - Pastel - Jongen - Sebra - Metalen lamp - XL - pastel - Jongen - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen Lamp - Xl - Pastel - Jongen - Sebra Metalen Lamp - Xl - Pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412100/th2/metalen-lamp---xl---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock
  Metalen Lamp - L - Pastel - Jongen - Sebra - Metalen lamp - L - pastel - Jongen - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Metalen Lamp - L - Pastel - Jongen - Sebra Metalen Lamp - L - Pastel - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412108/th2/metalen-lamp---l---pastel---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock
  Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475634/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---trekspeelgoed---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze hand gehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur roze is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
   

  Natuurlijk ook een prachtig cadeau tijdens elke kinder-cadeau gelegenheid.

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling en houten wielen
   

  Afmetingen: 24x13x25cm
   

 • -10%
  Stoel Me-sit - Metaal - Small - Grijs - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - grijs - Sebra
  107,40
  119.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Small - Grijs - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Small - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475856/th2/stoel-me-sit---metaal---small---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 107,40. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Poppenkleren - Jurk Met Bloemen Paars - Voor 30cm Pop - Sebra - Poppenkleren - jurk met bloemen paars - voor 30cm pop - Sebra
  14,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Jurk Met Bloemen Paars - Voor 30cm Pop - Sebra Poppenkleren - Jurk Met Bloemen Paars - Voor 30cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475894/th2/poppenkleren---jurk-met-bloemen-paars---voor-30cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Poppenkleren - Jurk - Lila - Voor 40cm Pop - Sebra - Poppenkleren - jurk - lila - voor 40cm pop - Sebra
  14,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Jurk - Lila - Voor 40cm Pop - Sebra Poppenkleren - Jurk - Lila - Voor 40cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475895/th2/poppenkleren---jurk---lila---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 14,50. in_stock
  Gehaakte Olifant Met Muziek - Jongen - Sebra - Gehaakte olifant met muziek - jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Olifant Met Muziek - Jongen - Sebra Gehaakte Olifant Met Muziek - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486169/th2/gehaakte-olifant-met-muziek---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Deze gehaakte olifant met muziek voor de jongens is helemaal hot!

  De olifant is gehaakt en gemaakt van 100% katoen. De olifant is voorzien van klittenband, waardoor de muziek mobiel eenvoudig aan het bed, luiertafel of als decoratie in de kinderkamer vast te maken. En zoals je van Sebra gewend bent uiteraard ook verkrijgbaar in een meisjes variant.

  Materiaal: 100% katoen met/poly vulling en muziek chip.
  Afmetingen: Hoogte = 15cm

  Muurkastjes Ovaal - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Ovaal - Mat Vintage Roze - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Ovaal - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Ovaal - Mat Vintage Roze - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486174/th2/muurkastjes-ovaal---mat-vintage-roze---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur vintage roze ovaal gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur vintage roze met een matte look en zullenl prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 50 x 30 x 20 centimeter
   - 45 x 25 x 20 centimeter
   - 40 x 20 x 20 centimeter
   - 35 x 15 x 20 centimeter
  Bumper Babybed - In The Sky - Blauw - Sebra - Bumper babybed - In the Sky - Blauw - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed - In The Sky - Blauw - Sebra Bumper Babybed - In The Sky - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486191/th2/bumper-babybed---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
  Bumper Babybed - In The Sky - Roze - Sebra - Bumper babybed - In the Sky - Roze - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed - In The Sky - Roze - Sebra Bumper Babybed - In The Sky - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486201/th2/bumper-babybed---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
  Bumper Babybed - Gewatteerd - Roze - Sebra - Bumper babybed - gewatteerd - Roze - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed - Gewatteerd - Roze - Sebra Bumper Babybed - Gewatteerd - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486204/th2/bumper-babybed---gewatteerd---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
  Bumper Babybed - Gewatteerd - Grijs - Sebra - Bumper babybed - gewatteerd - Grijs - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed - Gewatteerd - Grijs - Sebra Bumper Babybed - Gewatteerd - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486207/th2/bumper-babybed---gewatteerd---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
  Gehaakte Wagenspanner Olifant - Blauw - Sebra - Gehaakte wagenspanner Olifant - blauw - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Wagenspanner Olifant - Blauw - Sebra Gehaakte Wagenspanner Olifant - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486216/th2/gehaakte-wagenspanner-olifant---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. 

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.

  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Speelmat - Vintage Roze - 122cm - Sebra - Speelmat - vintage roze - 122 cm - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelmat - Vintage Roze - 122cm - Sebra Speelmat - Vintage Roze - 122cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516506/th2/speelmat---vintage-roze---122-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Een mooie en decoratieve speelmat in de kleuren "vintage roze ". Een mat die je zo op vloer van de woonkamer zou achterlaten. Een ideale mat die een dempende werking heeft en dus zeer geschikt is om op te spelen. De speelmat geeft je kind een zacht en comfortabele ondergrond om op te spelen en het isoleert het kind tegen de koude vloer. De mat is gemaakt van 13 afzonderlijke stukken en kan eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde opberg-zak. Het product heeft een zachte, schokbestendige en comfortabele oppervlakte. 

  • Diameter van 122 centimeter
  • 13 afzonderlijke stukken die eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn
  • Ook verkrijgbaar in een cloud blauwe variant
  Gehaakte Rammelaar Trusty - Olifant - Op Ring - Sebra - Gehaakte rammelaar Trusty - Olifant - op ring - Sebra
  15,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Rammelaar Trusty - Olifant - Op Ring - Sebra Gehaakte Rammelaar Trusty - Olifant - Op Ring - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516544/th2/gehaakte-rammelaar-trusty---olifant---op-ring---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Sebra heeft een ruimte collectie aan gehaakte zachte rammelaars gemaakt van 100% katoen (met houten ring). De olifant Trusty rammelaar heeft een kleine verborgen bel aan de binnenkant die het gehoor stimuleert. Een perfect cadeau op bijvoorbeeld de baby shower of bezoek aan de kersverse ouders.

   

  Gehaakte Rammelaar Hert - Op Ring - Sebra - Gehaakte rammelaar Hert - op ring - Sebra
  15,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Rammelaar Hert - Op Ring - Sebra Gehaakte Rammelaar Hert - Op Ring - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516545/th2/gehaakte-rammelaar-hert---op-ring---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Sebra heeft een ruimte collectie aan gehaakte zachte rammelaars gemaakt van 100% katoen (met houten ring).  Een perfect cadeau op bijvoorbeeld de baby shower of bezoek aan de kersverse ouders. De vorlijke kleuren combinaties en het zachte materiaal maken het een aangename babyaccessoire. 
   

  Klamboe - Blauw - 100% Katoen - Sebra - Klamboe - blauw - 100% katoen - Sebra
  119,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Klamboe - Blauw - 100% Katoen - Sebra Klamboe - Blauw - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518140/th2/klamboe---blauw---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  Klamboe - Sebra blauw
  Deze prachtige en stijlvolle ledikant luifel of klamboe creëert een perfecte plek om te slapen, relaxen, lezen of spelen. Maak een leuke en gezellige sfeer en omgeving door de luifel boven het bed of op een andere plaats in het huis te plaatsen. De klamboe is voorzien van een metalen hanger aan de bovenkant, die het mogelijk maakt om eenvoudig bijvoorbeeld een baby mobiel aan de binnenkant te hangen. 

  • Gemaakt van 100 % katoen, wat zorgt voor een zachte en mooie textuur aan bijvoorbeeld het bed.
  • 240 x 52 centimeter.
  • Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw

   

   

   

  Baby Deken Gehaakt - Blauw - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra - Baby Deken gehaakt - blauw - 85x85 cm - 100% katoen - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken Gehaakt - Blauw - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra Baby Deken Gehaakt - Blauw - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518275/th2/baby-deken-gehaakt---blauw---85x85-cm---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Prachtig gehaakte baby deken uit de collectie van Sebra met consistente blauw kleuren. Het deken zal prachtig staan in de verzorgkamer of op bijvoorbeeld de armleuning van de bank.Het prachtige zeshoekige patroon van het deken maakt van het deken ook nog eens een mooie woonaccessoire. Gemaakt van 100% katoen en heerlijk om de baby in te wikkelen.

  Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - meisje - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335048/th2/dekbedovertrek-village---meisje---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Wandplank Bureau - Metaal - Pastel Blauw - Sebra - Wandplank bureau - metaal - pastel blauw - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandplank Bureau - Metaal - Pastel Blauw - Sebra Wandplank Bureau - Metaal - Pastel Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335065/th2/wandplank-bureau---metaal---pastel-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Handig! Dit bureau wat je aan de muur kunt bevestigen van het Deense merk Sebra. Zo creëer je in een hand omdraai een zwevend bureaublad aan de muur van de slaapkamer van kind of de kinderkamer. Het bureau is gemaakt van kwalitatief en duurzaam materiaal en gaat jarenlang mee. Het bureau heeft een afmeting van L: 90 x D: 55 cm en is verkrijgbaar in diverse kleuren. 

   

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier.
   

  Poppenkleren - Jurk Roze - Voor 30cm Pop - Sebra - Poppenjurk Gehaakt - Pastel Roze - Sebra
  12,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Jurk Roze - Voor 30cm Pop - Sebra Poppenkleren - Jurk Roze - Voor 30cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/335116/th2/poppenjurk-gehaakt---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 12,99. in_stock

  Kent u pop Iris al? Zij houdt erg van mode en vindt het leuk om verschillende jurkjes te passen. Gelukkig vindt u hier verschillende schattige jurkjes die speciaal gemaatk zijn voor pop Iris.

   

  Voor Iris, maar ook haar vriendje Noah, klik hier.

  Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - meisje - 100x70 + kussensloop - Sebra
  37,84
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411887/th2/dekbedovertrek-farm---meisje---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 37,84. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - meisje - 140x100 + kussensloop - Sebra
  45,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411889/th2/dekbedovertrek-farm---meisje---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 45,46. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Voedingskussen Farm - Jongen - Sebra - Voedingskussen Farm - Jongen - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen Farm - Jongen - Sebra Voedingskussen Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411894/th2/voedingskussen-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Voedingskussen Farm - Meisje - Sebra - Voedingskussen Farm - Meisje - Sebra
  41,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen Farm - Meisje - Sebra Voedingskussen Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411895/th2/voedingskussen-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 41,95. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra - Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra Aankleedkussen Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411897/th2/aankleedkussen-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Jongen - Sebra - Slaapzak gewatteerd - large - 92cm - Jongen - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Jongen - Sebra Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411899/th2/slaapzak-gewatteerd---large---92cm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Slaapzak Sebra gewatteerd

  Heerlijk zacht en mooie slaapzak van het Deense kinder design merk Sebra. Perfect voor het kind dat het deken s'nachts tijdens het slapen van zich af gooit. In deze slaapzak blijft je kind warm, terwijl er tegelijkertijd nog genoeg ruimte overblijft om te kunnen bewegen. Ook geschikt voor de wandwagen dankzij de gaten, die zijn aangebracht voor een 3-punts veiligheidsgordel. 

  De slaapzak is verkrijgbaar en een kleine (70 centimeter) en grotere variant van 92 centimeter en is ontworpen in een mooie delicate roze of blauwe kleur. Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling.

  Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Meisje - Sebra - Slaapzak gewatteerd - small - 70cm - Meisje - Sebra
  43,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Meisje - Sebra Slaapzak Gewatteerd - Small - 70cm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411900/th2/slaapzak-gewatteerd---small---70cm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 43,99. in_stock

  Slaapzak Sebra gewatteerd

  Heerlijk zacht en mooie slaapzak van het Deense kinder design merk Sebra. Perfect voor het kind dat het deken s'nachts tijdens het slapen van zich af gooit. In deze slaapzak blijft je kind warm, terwijl er tegelijkertijd nog genoeg ruimte overblijft om te kunnen bewegen. Ook geschikt voor de wandwagen dankzij de gaten, die zijn aangebracht voor een 3-punts veiligheidsgordel. 

  De slaapzak is verkrijgbaar en een kleine (70 centimeter) en grotere variant van 92 centimeter en is ontworpen in een mooie delicate roze of blauwe kleur. Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling.

  Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Meisje - Sebra - Slaapzak gewatteerd - large - 92cm - Meisje - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Meisje - Sebra Slaapzak Gewatteerd - Large - 92cm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411901/th2/slaapzak-gewatteerd---large---92cm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Slaapzak Sebra gewatteerd

  Heerlijk zacht en mooie slaapzak van het Deense kinder design merk Sebra. Perfect voor het kind dat het deken s'nachts tijdens het slapen van zich af gooit. In deze slaapzak blijft je kind warm, terwijl er tegelijkertijd nog genoeg ruimte overblijft om te kunnen bewegen. Ook geschikt voor de wandwagen dankzij de gaten, die zijn aangebracht voor een 3-punts veiligheidsgordel. 

  De slaapzak is verkrijgbaar en een kleine (70 centimeter) en grotere variant van 92 centimeter en is ontworpen in een mooie delicate roze of blauwe kleur. Gemaakt van 100% katoen met polyester vulling.
   

  Badcape Farm - Meisje - Sebra - Badcape Farm - Meisje - Sebra
  39,94
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape Farm - Meisje - Sebra Badcape Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411903/th2/badcape-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 39,94. in_stock

  Badcape Farm - Meisje
  Baby handdoek met capuchon (badcape) in een mooie wolk blauwe kleur en motieven uit de bekende Farm serie van Sebra. De handdoek is gemaakt van 100% katoen badstof en is een prachtig cadeau tijdens de baby shower of eerste bezoek aan de kersverse ouders. Afmetingen:85 centimeter.

  Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - boy - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411906/th2/dekbedovertrek-farm---boy---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,99. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - meisje - 100x80 + kussensloop - Sebra
  48,56
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411907/th2/dekbedovertrek-farm---meisje---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 48,56. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - boy - 140x100 + kussensloop - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Boy - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411908/th2/dekbedovertrek-farm---boy---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Farm - meisje - 140x100 + kussensloop - Sebra
  59,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Farm - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411909/th2/dekbedovertrek-farm---meisje---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - meisje - 100x70 + kussensloop - Sebra
  37,84
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411921/th2/dekbedovertrek-village---meisje---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 37,84. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - meisje - 140x100 + kussensloop - Sebra
  45,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Meisje - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411923/th2/dekbedovertrek-village---meisje---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 45,46. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Voedingskussen Villiage - Meisje - Sebra - Voedingskussen Villiage - Meisje - Sebra
  54,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen Villiage - Meisje - Sebra Voedingskussen Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411930/th2/voedingskussen-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 54,90. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra - Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra
  41,96
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra Aankleedkussen Villiage - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411931/th2/aankleedkussen-villiage---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 41,96. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra - Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra
  39,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra Aankleedkussen Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411932/th2/aankleedkussen-villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 39,99. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Meisje - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - pastel meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Meisje - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Pastel Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411936/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---pastel-meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

 • -14%
  Badjas - Village - 1-2 jaar - Jongen - Sebra - Badjas - Village - 1-2 jaar - Jongen - Sebra
  51,40
  59.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 1-2 jaar - Jongen - Sebra Badjas - Village - 1-2 jaar - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411945/th2/badjas---village---1-2-jaar---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 51,40. in_stock

  Badjas of badcape Sebra

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Badjas - Village - 3-4 Jaar - Jongen - Sebra - Badjas - Village - 3-4 jaar - Jongen - Sebra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 3-4 Jaar - Jongen - Sebra Badjas - Village - 3-4 Jaar - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411946/th2/badjas---village---3-4-jaar---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Badjas of badcape Sebra

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Badjas - Village - 5-6 Jaar - Jongen - Sebra - Badjas - Village - 5-6 jaar - Jongen - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 5-6 Jaar - Jongen - Sebra Badjas - Village - 5-6 Jaar - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411947/th2/badjas---village---5-6-jaar---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Badjas of badcape Sebra
  �

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Badjas - Village - 1-2 Jaar - Meisje - Sebra - Badjas - Village - 1-2 jaar - meisje - Sebra
  52,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 1-2 Jaar - Meisje - Sebra Badjas - Village - 1-2 Jaar - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411948/th2/badjas---village---1-2-jaar---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 52,99. in_stock

  Badjas of badcape Sebra

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Badjas - Village - 3-4 Jaar - Meisje - Sebra - Badjas - Village - 3-4 jaar - meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 3-4 Jaar - Meisje - Sebra Badjas - Village - 3-4 Jaar - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411949/th2/badjas---village---3-4-jaar---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Badjas of badcape Sebra
  �

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Badjas - Village - 5-6 Jaar - Meisje - Sebra - Badjas - Village - 5-6 jaar - meisje - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badjas - Village - 5-6 Jaar - Meisje - Sebra Badjas - Village - 5-6 Jaar - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411950/th2/badjas---village---5-6-jaar---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Badjas of badcape Sebra

  Een mooie en zachte badjas uit de Village serie van Sebra met mooie stad-motieven. Ideaal na een lekker warm bad, gezellige weekend ochtenden, uitstapjes naar het strand of dagje zwemmen. De badcape is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie verschillende maten

  • 1-2 jaar
  • 2-3 jaar
  • 5-6 jaar
    

  Daarnaast is de jas verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant.
  Wasbaar op 60 graden.

  Dekbedovertrek Village - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - boy - 100x80 + kussensloop - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Boy - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411953/th2/dekbedovertrek-village---boy---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Village - meisje - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Village - Meisje - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411954/th2/dekbedovertrek-village---meisje---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,99. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411967/th2/gehaakte-knuffeldier-bob---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Maakt u kennis met Bob, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bob uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bob is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bob met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra
  38,20
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411970/th2/gehaakte-knuffeldier-bella---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 38,20. in_stock Maakt u kennis met Bella, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bella uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bella is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bella met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra
  22,91
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411971/th2/gehaakte-knuffeldier-clara---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock Maakt u kennis met Clara, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Clara uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Clara is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Clara met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra
  31,79
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411973/th2/gehaakte-pop-farm---jack---sebra[0].jpg Te koop voor 31,79. in_stock Maakt u kennis met Jack, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Jack uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jack is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jack met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra
  33,19
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411974/th2/gehaakte-pop-farm---jenny---sebra[0].jpg Te koop voor 33,19. in_stock Maakt u kennis met Jenny, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Jenny uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jenny is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jenny met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - hond - Sebra
  26,49
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411984/th2/gehaakte-muziekdoosje---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 26,49. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale hond van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de hond te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
  Houten Puzzel Farm - Jongen - Sebra - Houten puzzel Farm - Jongen - Sebra
  25,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Puzzel Farm - Jongen - Sebra Houten Puzzel Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411988/th2/houten-puzzel-farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 25,90. in_stock
  Abc Puzzelspel - Hout - Jongen - Sebra - ABC puzzelspel - hout - Jongen - Sebra
  31,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Abc Puzzelspel - Hout - Jongen - Sebra Abc Puzzelspel - Hout - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411989/th2/abc-puzzelspel---hout---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 31,50. in_stock
  Houten Puzzel Farm - Meisje - Sebra - Houten puzzel Farm - Meisje - Sebra
  23,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Puzzel Farm - Meisje - Sebra Houten Puzzel Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411990/th2/houten-puzzel-farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 23,95. in_stock
  Abc Puzzelspel - Hout - Meisje - Sebra - ABC puzzelspel - hout - Meisje - Sebra
  35,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Abc Puzzelspel - Hout - Meisje - Sebra Abc Puzzelspel - Hout - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411991/th2/abc-puzzelspel---hout---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 35,45. in_stock
  Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra - Stapelblokken Farm - 10 stuks - Sebra
  22,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra Stapelblokken Farm - 10 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411994/th2/stapelblokken-farm---10-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 22,46. in_stock
  Houten Stapelpuzzel Farm - 3stks  - Sebra - Houten stapelpuzzel Farm - 3stks  - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Stapelpuzzel Farm - 3stks - Sebra Houten Stapelpuzzel Farm - 3stks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411995/th2/houten-stapelpuzzel-farm---3stks----sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra - Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra
  36,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412011/th2/gehaakte-wegsleepwagen-op-houten-wielen---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 36,00. in_stock Deze handgehaakte wegsleepwagen op wielen van Sebra in de kleur blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze stoere wegsleepwagen ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:18 x B:9 x H:14,5 cm is deze wegsleepwagen niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de trekknuffels voor eindeloos speelplezier.
  Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra
  49,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412015/th2/gehaakte-pop-ling---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 49,99. in_stock

  Maakt u kennis met Ling, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Ling uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Ling is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Ling met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Stoffen Babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra - Stoffen babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra
  27,44
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoffen Babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra Stoffen Babydoekjes - Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412024/th2/stoffen-babydoekjes---villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 27,44. in_stock
  Baby Deken - Katoen - Farm - Jongen - Sebra - Baby deken - Katoen - Farm - Jongen - Sebra
  40,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Katoen - Farm - Jongen - Sebra Baby Deken - Katoen - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412027/th2/baby-deken---katoen---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 40,95. in_stock

  Heerlijk zacht babydeken voor in de wieg, op de commode of wanneer de baby lekker in de woonkamer wil liggen. Het deken heeft lichtblauwe en donkerblauwe zijde met motieven uit de bekende Farm serie met jack's tractor en werktuig. Het deken is gemaakt van 100% katoen en is 85 bij 85 centimeter groot.

  Baby Deken - Katoen - Farm - Meisje - Sebra - Baby deken - Katoen - Farm - Meisje - Sebra
  40,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Katoen - Farm - Meisje - Sebra Baby Deken - Katoen - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412028/th2/baby-deken---katoen---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 40,95. in_stock

  Heerlijk zacht babydeken voor in de wieg, op de commode of wanneer de baby lekker in de woonkamer wil liggen. Het deken heeft lichtroze en donkerroze zijde met motieven uit de bekende Farm serie met jack's tractor en werktuig. Het deken is gemaakt van 100% katoen en is 85 bij 85 centimeter groot.

  Gehaakte Kussen - Roze - Meisje - Sebra - Gehaakte kussen - roze - Meisje - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Kussen - Roze - Meisje - Sebra Gehaakte Kussen - Roze - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412031/th2/gehaakte-kussen---roze---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Gehaakte kussen Sebra
  Mooi gehaakt kussen in verschillende tinten roze, het kussen past mooi in de kinderkamer of in een van de andere kamers van het huis. Het kussen is voor perfect als een vloerkussen of als een groot en comfortabel kussen voor op de bank of in bed. Dit ontwerp is mooi te combineren met het bijpassende vloerkleed ( zie ook de bundelaanbieding). 

  • Gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester vulling.
  • 50 centimeter
  Regenhoes Met Insectennet - Farm - Meisje - Sebra - Regenhoes met insectennet - Farm - meisje - Sebra
  53,01
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes Met Insectennet - Farm - Meisje - Sebra Regenhoes Met Insectennet - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412039/th2/regenhoes-met-insectennet---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 53,01. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Regenhoes Met Insectennet - Farm - Jongen - Sebra - Regenhoes met insectennet - Farm - jongen - Sebra
  49,46
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes Met Insectennet - Farm - Jongen - Sebra Regenhoes Met Insectennet - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412040/th2/regenhoes-met-insectennet---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 49,46. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra - Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra Babyboekje - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412046/th2/babyboekje---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra - Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra Tekeningenboek - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412047/th2/tekeningenboek---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Kofferset - Set Van 3 - Farm - Jongen - Sebra - Kofferset - set van 3 - Farm - Jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kofferset - Set Van 3 - Farm - Jongen - Sebra Kofferset - Set Van 3 - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412051/th2/kofferset---set-van-3---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Kofferset - Set Van 3 - Farm - Meisje - Sebra - Kofferset - set van 3 - Farm - Meisje - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kofferset - Set Van 3 - Farm - Meisje - Sebra Kofferset - Set Van 3 - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412052/th2/kofferset---set-van-3---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Baby Deken - Jersey - Village - Jongen - Sebra - Baby deken - Jersey - Village - Jongen - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Jersey - Village - Jongen - Sebra Baby Deken - Jersey - Village - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412055/th2/baby-deken---jersey---village---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Het Jersey babydeken van Sebra is GOTS gecertificeerd en gemaakt van organisch katoen. Het deken is versierd met de bekende Villiage prints aan beide kanten in mooie blauwe tinten. Het contrast tussen de handgetekende stad scene en het grafisch patroon zorgt voor variatie en flexibiliteit. Een mooi deken dat kan worden gebruikt op de vloer, in de kinderwagen of in de autostoel. Afmetingen van 80 x 80 cm. 

  Baby Deken - Jersey - Village - Meisje - Sebra - Baby deken - Jersey - Village - Meisje - Sebra
  40,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Jersey - Village - Meisje - Sebra Baby Deken - Jersey - Village - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412056/th2/baby-deken---jersey---village---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 40,99. in_stock

  Het Jersey babydeken van Sebra is GOTS gecertificeerd en gemaakt van organisch katoen. Het deken is versierd met de bekende Villiage prints aan beide kanten in mooie roze tinten. Het contrast tussen de handgetekende stad scene en het grafisch patroon zorgt voor variatie en flexibiliteit. Een mooi deken dat kan worden gebruikt op de vloer, in de kinderwagen of in de autostoel. Afmetingen van 80 x 80 cm. 

  Baby Deken Gehaakt - Pastel Lila - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra - Baby Deken gehaakt - pastel lila - 85x85 cm - 100% katoen - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken Gehaakt - Pastel Lila - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra Baby Deken Gehaakt - Pastel Lila - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412069/th2/baby-deken-gehaakt---pastel-lila---85x85-cm---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Prachtig gehaakte baby deken uit de collectie van Sebra met consistente lila kleuren. Het deken zal prachtig staan in de verzorgkamer of op bijvoorbeeld de armleuning van de bank.Het prachtige zeshoekige patroon van het deken maakt van het deken ook nog eens een mooie woonaccessoire. Gemaakt van 100% katoen en heerlijk om de baby in te wikkelen.

  Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra - Houten babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra
  31,94
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra Houten Babymobiel - Villiage - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412075/th2/houten-babymobiel---villiage---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 31,94. in_stock
  Puzzels In Een Mooie Doos My Family - 4stks - Sebra - Puzzels in een mooie doos My Family - 4stks - Sebra
  24,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Puzzels In Een Mooie Doos My Family - 4stks - Sebra Puzzels In Een Mooie Doos My Family - 4stks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412077/th2/puzzels-in-een-mooie-doos-my-family---4stks---sebra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock
  Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Meisje - Sebra - Houten puzzel Vogel - geometrisch - Meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Meisje - Sebra Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412081/th2/houten-puzzel-vogel---geometrisch---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Jongen - Sebra - Houten puzzel Vogel - geometrisch - Jongen - Sebra
  27,44
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Jongen - Sebra Houten Puzzel Vogel - Geometrisch - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412082/th2/houten-puzzel-vogel---geometrisch---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 27,44. in_stock
  3delig Servies Farm - Bamboe - Jongen - Sebra - 3delig servies Farm - bamboe - jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: 3delig Servies Farm - Bamboe - Jongen - Sebra 3delig Servies Farm - Bamboe - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412088/th2/3delig-servies-farm---bamboe---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  3delig Servies Farm - Bamboe - Meisje - Sebra - 3delig servies Farm - bamboe - meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: 3delig Servies Farm - Bamboe - Meisje - Sebra 3delig Servies Farm - Bamboe - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412089/th2/3delig-servies-farm---bamboe---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra - Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra Muurstickers - 0-139cm - Farm - Jongen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412091/th2/muurstickers---0-139cm---farm---jongen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra - Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra Muurstickers - 0-139cm - Farm - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412093/th2/muurstickers---0-139cm---farm---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Wandstickers Letters - 158 Stuks - Grijs - Sebra - Wandstickers Letters - 158 stuks - grijs - Sebra
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandstickers Letters - 158 Stuks - Grijs - Sebra Wandstickers Letters - 158 Stuks - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412094/th2/wandstickers-letters---158-stuks---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Magnetische Letters - 62-delig - Meisje - Sebra - Magnetische Letters - 62-delig - Meisje - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Letters - 62-delig - Meisje - Sebra Magnetische Letters - 62-delig - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412096/th2/magnetische-letters---62-delig---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Magnetische letters - 62-delig - Meisje

  Kleurrijke houten magneten in de vorm van letters in roze tinten gemixt met geel en grijs. Met de letters creëer je een leuke sfeer op bijvoorbeeld de koelkast of op een magnetisch board. Hiernaast bieden de letters uw kind de mogelijkheid het alfabet te ontdekken en de eerste woordjes te maken.
  •    62-delig
  •    Hout met een magnetische achterkant.
  •    Hoogte: 7,5 centimeter

  Magnetische Nummers - 48-delig- Meisje - Sebra - Magnetische Nummers - 48-delig- Meisje - Sebra
  24,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Magnetische Nummers - 48-delig- Meisje - Sebra Magnetische Nummers - 48-delig- Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412098/th2/magnetische-nummers---48-delig--meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock

  Kleurrijke houten nummers - roze tinten gemixt met geel en grijs - meisje

  Kleurrijke houten magneten met de vorm van nummers, inclusief het plusteken, minteken, vermenigvuldig teken en deel-teken in mooie roze tinten gemixt met geel en grijs. De magnetische nummers zorgen voor leuke kleurvolle sfeer bijvoorbeeld aan de voorkant van een koelkast of magnetisch bord. De nummers zien er niet alleen leuk uit ze zorgen ook nog eens dat het kind leert hoe de cijfers er uit zien en hoe ze moeten worden gebruikt, de eerste rekensommetjes!

  • 48-delig
  • Hout met een magnetische achterkant.
  • Hoogte: 7,5 centimeter

   

  Houten Auto - Grijs/blauw - Beukenhout - Sebra - Houten Auto - grijs/blauw - beukenhout - Sebra
  16,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Auto - Grijs/blauw - Beukenhout - Sebra Houten Auto - Grijs/blauw - Beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412117/th2/houten-auto---grijs-blauw---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,99. in_stock

  Prachtige beukenhouten tractor, geinspireerd op de tractors uit de 1950's. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke tractor. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de tractor is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Tip: Combineer de tractor met de andere houten speelgoed auto's van Sebra en laat uw kinderen er mee spelen op de racebaan van vilt van Sebra! 

  Houten Raceauto - Geel - Beukenhout - Sebra - Houten Raceauto - Geel - beukenhout - Sebra
  16,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Raceauto - Geel - Beukenhout - Sebra Houten Raceauto - Geel - Beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412118/th2/houten-raceauto---geel---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Prachtige beukenhouten auto. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke racewagen is. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de auto is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Tip: Combineer de auto met de andere houten speelgoed auto's van Sebra en laat uw kinderen er mee spelen op de racebaan van vilt van Sebra! 

  Houten Tractor - Groen - Beukenhout - Sebra - Houten Tractor - Groen - beukenhout - Sebra
  16,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Tractor - Groen - Beukenhout - Sebra Houten Tractor - Groen - Beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/412119/th2/houten-tractor---groen---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Prachtige beukenhouten tractor, waarvan het ontwerp is geïnspireerd om de tractors uit de 1950’s. Het ontwerp is helder en minimalistisch maar nog steeds zie je duidelijk dat het een ontwerp van een klassieke tractor is. Geschikt om mee te spelen maar ook als mooi decoratief item in de kinderkamer. Alle wielen rollen en de tractor is afgewerkt met een niet-giftige verf ( en gekeurde) verf voor veiligheid.

  Babynest - In The Sky - Blauw - Sebra - Babynest - In the Sky - blauw - Sebra
  93,05
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babynest - In The Sky - Blauw - Sebra Babynest - In The Sky - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475571/th2/babynest---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 93,05. in_stock

  Babynest Sebra

  Een comfortabele en zacht babynestje  met "In the Sky" print. Zal uw helpen om een zachte en vertrouwde omgeving te creërenvoor uw kind Kan gebruik worden om de wieg of kinderwagen te verlagen of als een veilige basis op de bank, vloer, etc. Gemaakt avn 1005 biologisch katoen vrij van schadelijke stoffen.

  Afmetingen: 86 x 49 x 10 cm 
  Ook verkrijgbaar in een roze meisjes variant.

  Gehaakte Olifant Op Wielen - Trekspeelgoed - Blauw - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - trekspeelgoed - blauw - Sebra
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Olifant Op Wielen - Trekspeelgoed - Blauw - Sebra Gehaakte Olifant Op Wielen - Trekspeelgoed - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475633/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---trekspeelgoed---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze hand gehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
   

  Natuurlijk ook een prachtig cadeau tijdens elke kinder-cadeau gelegenheid.

  Materiaal: 100% katoen met poly. vulling en houten wielen
   

  Afmetingen: 24x13x25cm
   

   

  Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - wolken blauw - 100x70 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475635/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---wolken-blauw---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - vintage roze - 100x70 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475636/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---vintage-roze---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Forest - grijs - 100x70 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475637/th2/dekbedovertrek-forest---grijs---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - wolken blauw - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475638/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---wolken-blauw---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - vintage roze - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475639/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---vintage-roze---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Forest - grijs - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475640/th2/dekbedovertrek-forest---grijs---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 200x140 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - wolken blauw - 200x140 + kussensloop - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 200x140 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 200x140 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475641/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---wolken-blauw---200x140--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 200x140 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - vintage roze - 200x140 + kussensloop - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 200x140 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 200x140 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475642/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---vintage-roze---200x140--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Aankleedkussen - In The Sky - Blauw - Sebra - Aankleedkussen - In the Sky - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - In The Sky - Blauw - Sebra Aankleedkussen - In The Sky - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475692/th2/aankleedkussen---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Aankleedkussen - In The Sky - Roze - Sebra - Aankleedkussen - In the Sky - roze - Sebra
  54,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - In The Sky - Roze - Sebra Aankleedkussen - In The Sky - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475693/th2/aankleedkussen---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 54,90. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Aankleedkussen - Forest - Grijs - Sebra - Aankleedkussen - Forest - grijs - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Aankleedkussen - Forest - Grijs - Sebra Aankleedkussen - Forest - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475694/th2/aankleedkussen---forest---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Stoel Me-sit - Metaal - Large - Blauw - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - blauw - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Large - Blauw - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Large - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475849/th2/stoel-me-sit---metaal---large---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-sit - Metaal - Large - Roze - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - roze - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Large - Roze - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Large - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475851/th2/stoel-me-sit---metaal---large---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-sit - Metaal - Large - Grijs - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Large - grijs - Sebra
  219,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Large - Grijs - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Large - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475853/th2/stoel-me-sit---metaal---large---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 47 x 82cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 48cm

  Stoel Me-sit - Metaal - Small - Blauw - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - blauw - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Small - Blauw - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Small - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475854/th2/stoel-me-sit---metaal---small---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Stoel Me-sit - Metaal - Small - Roze - Sebra - Stoel Me-Sit - metaal - Small - roze - Sebra
  119,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Stoel Me-sit - Metaal - Small - Roze - Sebra Stoel Me-sit - Metaal - Small - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475855/th2/stoel-me-sit---metaal---small---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 119,00. in_stock

  De metalen stoel Me-Sit van Sebra is een leuke metalen stoel die gebruikt kan worden in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Een hippe en speelse metalen stoel, nu verkrijgbaar in de nieuwe trend kleuren van Sebra. De Me-Sit is verkrijgbaar als kinderstoel (small) en gewone stoel (Large), die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Materialen: Metaal
  Afmetingen: 32 x 58cm ( Breedte x Hoogte)
  Zithoogte = 33cm

  Gehaakte Pop - Roze - 40cm - Sebra - Gehaakte pop - roze - 40cm - Sebra
  49,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop - Roze - 40cm - Sebra Gehaakte Pop - Roze - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475893/th2/gehaakte-pop---roze---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Schattige gehaakte pop van Sebra, met een onweerstaanbare zachte uitdrukking. Deze pop is 40 cm hoog en is gehaakt van 10% zacht katoen met lange armen en benen. De pop is wasbaar op 30 graden. De kleding en accessoires voor de gehaakte Sebra poppen zijn apart verkrijgbaar. Een leuk kraamcadeau of verjaarscadeau van uw kind!  

  Poppenkleren - Gestreepte Jurk - Voor 40cm Pop - Sebra - Poppenkleren - gestreepte jurk - voor 40cm pop - Sebra
  13,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Gestreepte Jurk - Voor 40cm Pop - Sebra Poppenkleren - Gestreepte Jurk - Voor 40cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475897/th2/poppenkleren---gestreepte-jurk---voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 13,95. in_stock
  Poppenkleren - Roze Jasje- Voor 40cm Pop - Sebra - Poppenkleren - roze jasje- voor 40cm pop - Sebra
  13,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenkleren - Roze Jasje- Voor 40cm Pop - Sebra Poppenkleren - Roze Jasje- Voor 40cm Pop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/475898/th2/poppenkleren---roze-jasje--voor-40cm-pop---sebra[0].jpg Te koop voor 13,95. in_stock
  Wandplank Bureau - Hout - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra - Wandplank bureau - hout - large - grijs - 90x55cm - Sebra
  169,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandplank Bureau - Hout - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra Wandplank Bureau - Hout - Large - Grijs - 90x55cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/480357/th2/wandplank-bureau---hout---large---grijs---90x55cm---sebra[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock

  Creëer een unieke en moderne werkomgeving voor schoolactiviteiten of het speelkwartiertje van uw kind. Als u zoekt voor een oplossing voor ruimtebesparing en extra opbergruimte is het aan de muur te monteren houten bureau van Sebra een praktische en prachtige oplossing. Het minimalistisch design draagt bij aan een moderne look, die perfect zal passen in elke werkruimte. Het bureau is gemaakt van multiplex en kan aan de muur worden gemonteerd met de metalen beugels. Houd er rekening mee dat: het donkergrijze oppervlakte moet naar beneden worden gericht.

  Maximale belasting: 30KG

  Luiers In The Sky - 3 Stuks - Blauw - Sebra - Luiers In The Sky - 3 stuks - blauw - Sebra
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Luiers In The Sky - 3 Stuks - Blauw - Sebra Luiers In The Sky - 3 Stuks - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486165/th2/luiers-in-the-sky---3-stuks---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Luiers 3-stuks Sebra

  Praktische stoffen luiers in mooie kleuren, kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden bij het verwisselen en het verzorgen van de baby.

  • Materiaal:Gemaakt van 100% katoen - GOTS-Gecertificeerd.
  • Afmetingen: 75 x 75 cm.
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.
  Muurkastjes Ovaal - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Ovaal - Mat Wolkenblauw - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Ovaal - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Ovaal - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486167/th2/muurkastjes-ovaal---mat-wolkenblauw---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur wolkenblauw ovaal gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur wolkenblauw met een matte look en zullen prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 50 x 30 x 20 centimeter
   - 45 x 25 x 20 centimeter
   - 40 x 20 x 20 centimeter
   - 35 x 15 x 20 centimeter
  Muurkastjes Vierkant - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Vierkant - Mat Wolkenblauw - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Vierkant - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Vierkant - Mat Wolkenblauw - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486170/th2/muurkastjes-vierkant---mat-wolkenblauw---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur wolkenblauw vierkant gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur wolkenblauw met een matte look en zullen prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 43 x 43 x 20 cm
   - 38 x 38 x 20 cm
   - 33 x 33 x 20 cm
   - 28 x 28 x 20 cm
  Wandplank Hout - Small - Grijs - 60x42cm - Sebra - Wandplank hout - small - grijs - 60x42cm - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandplank Hout - Small - Grijs - 60x42cm - Sebra Wandplank Hout - Small - Grijs - 60x42cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486172/th2/wandplank-hout---small---grijs---60x42cm---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Deze houten wandplank van Sebra is een prachtige opvulling voor de lege muren, en creëert een design-volle opbergruimte voor uw of uw kinds favoriete spulletjes. Geschikt voor lichtgewicht opslag zoals kinderboeken, decoratieve items, speelgoed enzovoort. De wandplank is gemaakt van multiplex en is eenvoudig aan de muur te bevestigen met metalen beugels.

  Houd er rekening mee dat: de donkergrijze kant van de plank naar beneden wordt gericht. 
  Maximale belasting is ongeveer 10KG.

  Gehaakte Olifant Met Muziek - Meisje - Sebra - Gehaakte olifant met muziek - meisje - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Olifant Met Muziek - Meisje - Sebra Gehaakte Olifant Met Muziek - Meisje - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486173/th2/gehaakte-olifant-met-muziek---meisje---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Deze gehaakte olifant met muziek voor de meisjes is helemaal hot!

  De olifant is gehaakt en gemaakt van 100% katoen. De olifant is voorzien van klittenband, waardoor de muziek mobiel eenvoudig aan het bed, luiertafel of als decoratie in de kinderkamer vast te maken. En zoals je van Sebra gewend bent uiteraard ook verkrijgbaar in een jongens variant1

  Materiaal: 100% katoen met/poly vulling en muziek chip.
  Afmetingen: Hoogte = 15cm

  Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Blauw - Sebra - Houten trekspeelgoed Neushoorn - blauw - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Blauw - Sebra Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486175/th2/houten-trekspeelgoed-neushoorn---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Trekspeelgoed Neushoorn Blauw Sebra
  De houten neushoorn is een leuke trek-speelgoed item voor de kleine uit de collectie van Sebra. De neushoorn volgt uw peuter rond en moedigt de eerste stapjes aan en zorgt voor een balans. De neushoorn is ontworpen met een minimalistisch design en heeft een eigentijdse vorm, hierdoor is het een mooi decoratief item als er niet mee gespeeld wordt. De trek-neushoorn van Sebra is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

  Matetriaal:
  Neushoorn: MDF
  Wielen: Beukenhout 

  Afmetingen:
  Lengte: 24cm
  Breedte: 8cm
  Hoogte: 15cm 

  Wandplank - Hout - Large - Grijs - 85x8x16cm - Sebra - Wandplank - hout - large - grijs - 85x8x16cm - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Wandplank - Hout - Large - Grijs - 85x8x16cm - Sebra Wandplank - Hout - Large - Grijs - 85x8x16cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486178/th2/wandplank---hout---large---grijs---85x8x16cm---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Deze minimalistische boekenplank van Sebra biedt een prachtige en functionele ruimte voor display en opbergen, ideaal voor de kinderkamer! De vloeiende lijnen van de beugels en gladde oppervlakte zorgen voor een elegant effect op de muur. De plank is gemaakt van multiplex en is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de metalen beugels. Houd er rekening mee dat de donkergrijze oppervlakte van de plank naar beneden is gericht. Maximale belasting is ongeveer 10 KG.

  Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Roze - Sebra - Houten trekspeelgoed Neushoorn - roze - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Roze - Sebra Houten Trekspeelgoed Neushoorn - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486179/th2/houten-trekspeelgoed-neushoorn---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Trekspeelgoed Neushoorn Blauw Sebra
  De houten neushoorn is een leuke trek-speelgoed item voor de kleine uit de collectie van Sebra. De neushoorn volgt uw peuter rond en moedigt de eerste stapjes aan en zorgt voor een balans. De neushoorn is ontworpen met een minimalistisch design en heeft een eigentijdse vorm, hierdoor is het een mooi decoratief item als er niet mee gespeeld wordt. De trek-neushoorn van Sebra is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

  Matetriaal:
  Neushoorn: MDF
  Wielen: Beukenhout 

  Afmetingen:
  Lengte: 24cm
  Breedte: 8cm
  Hoogte: 15cm 

  Muurkastjes Ovaal - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Ovaal - Mat Grijs - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Ovaal - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Ovaal - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486180/th2/muurkastjes-ovaal---mat-grijs---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur mat grijs ovaal gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur grijs  met een matte look en zullen prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 43 x 43 x 20 cm
   - 38 x 38 x 20 cm
   - 33 x 33 x 20 cm
   - 28 x 28 x 20 cm
  Muurkastjes Vierkant - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra - Muurkastjes Vierkant - Mat Grijs - 4 stuks - Sebra
  149,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Muurkastjes Vierkant - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra Muurkastjes Vierkant - Mat Grijs - 4 Stuks - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486182/th2/muurkastjes-vierkant---mat-grijs---4-stuks---sebra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  Muurkastjes Sebra - 4 stuks in de kleur mat grijs vierkant gevormd.

  De muurkastjes van Sebra zijn zowel handig als decoratief. De kastjes zijn geschilderd in de kleur grijs  met een matte look en zal prachtig staan in de kinderkamer of in één van de andere kamers van het huis. De kastjes kunnen worden opgehangen met behulp van de beugels aan de achterzijde of ze kunnen worden gestapeld op een leuke en decoratieve manier. Door verschillende kleuren te mixen creëer je een speels effect! 

  • Een stukje Deens design, zowel functioneel als decoratief.
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
  • 4 verschillende afmetingen:
   - 43 x 43 x 20 cm
   - 38 x 38 x 20 cm
   - 33 x 33 x 20 cm
   - 28 x 28 x 20 cm
  Gehaakte Knuffel Konijn - Blauw -sebra - Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra
  21,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffel Konijn - Blauw -sebra Gehaakte Knuffel Konijn - Blauw -sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486183/th2/gehaakte-knuffel-konijn---blauw--sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Dit schattige gehaakte Konijn is het perfecte gezelschap voor uw kinderen tijdens een lange autorit of op bezoek bij familie en vrienden. De katoenen stof, gevuld met polyester, zorgt voor extra knuffelcomfort en de kans is groot dat de kinderen het konijn niet meer los willen laten. Met een gewicht van 0.5 kg en een hoogte van 34 cm kan het konijn zonder problemen overal mee naar toe gesleept worden. Wanneer het konijn zich toch wat eenzaam voelt dan zijn er nog genoeg andere knuffel vrienden van Sebra te vinden. En mocht de tijd zijn aangebroken dat het konijn wat minder geliefd is, dan staat deze ook leuk als accessoire in de kinderkamer. 

  Houten Schommelpaard I Rock - Blauw/grijs - Sebra - Houten schommelpaard I Rock - blauw/grijs - Sebra
  159,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Schommelpaard I Rock - Blauw/grijs - Sebra Houten Schommelpaard I Rock - Blauw/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486185/th2/houten-schommelpaard-i-rock---blauw-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock

  De "I Rock" is een klassiek en esthetische Hobbelpaard van Sebra met een mooie en herkenbare vorm van een neushoorn. I Rock zal uw kinderen voor uren vermaken en ze helpen hun motorische vaardigheden en gevoel voor evenwicht te ontwikkelen. Een leuke extraatje aan deze hobbelneushoorn zijn de omkeerbare zijden met 2 verschillende kleuren, die u de mogelijkheid geven om voor een meer kleurrijke of neutrale expressie te kiezen. Elke kleur is nauwkeurig gekozen als aanvulling op de ruwe houten randen en om een unieke look te realiseren. I rock heeft een minimalistisch en eigentijds design, die perfect in de kinderkamer, woonkamer of andere woonruimtes past. Alleen geschikt voor binnenhuis gebruik.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 72 x 36 x 40cm 
  Ook verkrijgbaar in een roze "meisjes" variant.

  Houten Schommelpaard I Rock - Roze/grijs - Sebra - Houten schommelpaard I Rock - roze/grijs - Sebra
  159,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Houten Schommelpaard I Rock - Roze/grijs - Sebra Houten Schommelpaard I Rock - Roze/grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486187/th2/houten-schommelpaard-i-rock---roze-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock

  De "I Rock" is een klassiek en esthetische Hobbelpaard van Sebra met een mooie en herkenbare vorm van een neushoorn. I Rock zal uw kinderen voor uren vermaken en ze helpen hun motorische vaardigheden en gevoel voor evenwicht te ontwikkelen. Een leuke extraatje aan deze hobbelneushoorn zijn de omkeerbare zijden met 2 verschillende kleuren, die u de mogelijkheid geven om voor een meer kleurrijke of neutrale expressie te kiezen. Elke kleur is nauwkeurig gekozen als aanvulling op de ruwe houten randen en om een unieke look te realiseren. I rock heeft een minimalistisch en eigentijds design, die perfect in de kinderkamer, woonkamer of andere woonruimtes past. Alleen geschikt voor binnenhuis gebruik.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 72 x 36 x 40cm 
  Ook verkrijgbaar in een blauwe "jongens" variant.

  Speelkeuken - Vintage Roze - Sebra - Speelkeuken - vintage roze - Sebra
  199,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelkeuken - Vintage Roze - Sebra Speelkeuken - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486189/th2/speelkeuken---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock

  Speelkeuken - vintage roze - Sebra 
  De speelkeuken is gemaakt van natuurlijk en geschilderd multiplex, kindervriendelijk!  De heldere kleuren en het gerond design verzekeren dat het product er goed uit ziet in elke ruimte van het huis. De speelkeuken heeft een oven, 2 kookplaten en een uitneembare gootsteen, waardoor de keuken eenvoudig schoon te maken is. Sebra's speelkeuken is een perfect cadeau! gegarandeerd urenlang speelplezier voor de kinderen.

  Materiaal: Multiplex
  Afmetingen: 58 x 38 x 50cm

  Gehaakte Knuffel Konijn - Roze -sebra - Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra
  21,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffel Konijn - Roze -sebra Gehaakte Knuffel Konijn - Roze -sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486192/th2/gehaakte-knuffel-konijn---roze--sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock
  Baby Deken Gebreid - In The Sky - Blauw - Sebra - Baby deken gebreid - In the Sky - blauw - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken Gebreid - In The Sky - Blauw - Sebra Baby Deken Gebreid - In The Sky - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486195/th2/baby-deken-gebreid---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Gebreide baby deken Sebra

  Mooi gebreid/gehaakt baby deken voor in de kinderwagen, autostoel, commode of in bed. Vooral ideaal voor knuffelen in de woonkamer of voor het speelkwartiertje op de vloer. Het dekenheeft een ruim formaat van 100 bij 85 centimeter en is verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

  Bumper Babybed - Gewatteerd - Blauw - Sebra - Bumper babybed - gewatteerd - Blauw - Sebra
  124,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bumper Babybed - Gewatteerd - Blauw - Sebra Bumper Babybed - Gewatteerd - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486196/th2/bumper-babybed---gewatteerd---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Met de babybed bumpers van Sebra creeer je een veilige en mooie baby- of junior bed. De bumpers zijn erg "robuust" en gemaakt van katoen met stevige vulling, dit maakt het mogelijk dat de bumper uit zich zelf blijft staan en niet hoeft bevestigd te worden met touwtjes. De sebra babybed en junior bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. 

  • Een gewatteerde variant verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze en blauw.
  • Een jongens en meisje Farm variant met de bekende vrolijke prints uit de Farm serie van Sebra.
  • Een jongens en meisje In the Sky variant met de bekende vrolijke prints uit de In the Sky serie van Sebra.
  Gebreid Kussen Sleepy Croc - Grijs - Sebra - Gebreid kussen Sleepy Croc - grijs - Sebra
  99,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreid Kussen Sleepy Croc - Grijs - Sebra Gebreid Kussen Sleepy Croc - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486197/th2/gebreid-kussen-sleepy-croc---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  De krokodil Sleepy Croc is gemaakt van een "knusse" zacht katoenen stof en kan voor de allerkleinsten gebruikt worden als stootrand in de wieg. Wat jaartjes later, komt Sleepy Croc tot leven en is het een charmant speelkameraadje of en/of slaapmaatje voor uw zoon of dochter. 

  Materiaal: 100% katoen met poly. Vulling
  Afmetingen: 190cm

   

  Poppenbed Sebra - Vintage Roze - Sebra - Poppenbed Sebra - vintage roze - Sebra
  139,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Poppenbed Sebra - Vintage Roze - Sebra Poppenbed Sebra - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486202/th2/poppenbed-sebra---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock

  Het poppenbed van Sebra is de Deense design klassieker in miniatuur, match met het meegroeibedje Kili van Sebra. Een stijlvol stuk speelgoed dat op elke kinderdagverblijf of kinderkamer past. Sebra's poppen bed heeft afneembare zijpanelen, net als het Kili bed van Sebra. Het bed heeft de klassieke ronde hoeken en staven, de voor een erg speciale en stijlvolle look zorgen. Een prachtig kraamcadeau of bijzonder cadeau voor je eigen kind. Door het prachtige ontwerp en de strakke afwerking staat het bedje ook nog eens mooi in de woonkamer.

  Babynest - In The Sky - Roze - Sebra - Babynest - In the Sky - roze - Sebra
  97,85
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Babynest - In The Sky - Roze - Sebra Babynest - In The Sky - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486203/th2/babynest---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 97,85. in_stock

  Babynest Sebra

  Een comfortabele en zacht babynestje  met "In the Sky" print. Zal uw helpen om een zachte en vertrouwde omgeving te creërenvoor uw kind Kan gebruik worden om de wieg of kinderwagen te verlagen of als een veilige basis op de bank, vloer, etc. Gemaakt avn 1005 biologisch katoen vrij van schadelijke stoffen.

  Afmetingen: 86 x 49 x 10 cm 
  Ook verkrijgbaar in een blauwe jongens variant.

  Baby Deken - Quilted - Blauw - Sebra - Baby deken - quilted - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Quilted - Blauw - Sebra Baby Deken - Quilted - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486206/th2/baby-deken---quilted---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Mooie quilted deken uit de Sebra collectie. Kan gebruikt worden op de vloer als een speelmat of als gezellig deken op de bank. Kan verder gebruikt worden als sprei op een baby of junior bed, in de wieg of in de wandelwagen. Het deken kan worden uitgewassen op 40 graden en is gemaakt van 100% katoen, afmetingen 120 x 120 centimeter.

  Baby Deken Gebreid - In The Sky - Roze - Sebra - Baby deken gebreid - In the Sky - roze - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken Gebreid - In The Sky - Roze - Sebra Baby Deken Gebreid - In The Sky - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486209/th2/baby-deken-gebreid---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Gebreide baby deken Sebra

  Mooi gebreid/gehaakt baby deken voor in de kinderwagen, autostoel, commode of in bed. Vooral ideaal voor knuffelen in de woonkamer of voor het speelkwartiertje op de vloer. Het dekenheeft een ruim formaat van 100 bij 85 centimeter en is verkrijgbaar in de klruen roze, blauw en lila pastel.

  Voedingskussen - In The Sky - Blauw - Sebra - Voedingskussen - In the Sky - blauw - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen - In The Sky - Blauw - Sebra Voedingskussen - In The Sky - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486210/th2/voedingskussen---in-the-sky---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm

   

  Baby Deken - Quilted - Roze - Sebra - Baby deken - quilted - roze - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken - Quilted - Roze - Sebra Baby Deken - Quilted - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486212/th2/baby-deken---quilted---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Mooie quilted deken uit de Sebra collectie. Kan gebruikt worden op de vloer als een speelmat of als gezellig deken op de bank. Kan verder gebruikt worden als sprei op een baby of junior bed, in de wieg of in de wandelwagen. Het deken kan worden uitgewassen op 40 graden en is gemaakt van 100% katoen, afmetingen 120 x 120 centimeter.

  Voedingskussen - In The Sky - Roze - Sebra - Voedingskussen - In the Sky - roze - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen - In The Sky - Roze - Sebra Voedingskussen - In The Sky - Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486213/th2/voedingskussen---in-the-sky---roze---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Regenhoes Met Insectennet - In The Sky - Sebra - Regenhoes met insectennet - In the Sky - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Regenhoes Met Insectennet - In The Sky - Sebra Regenhoes Met Insectennet - In The Sky - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486215/th2/regenhoes-met-insectennet---in-the-sky---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De regenhoes met insectennet van Sebra is zeer praktisch en onmisbaar voor de kinderwagen. De hoes is gemaakt van 100% "Oeko-Tex" polyester met een gecoate oppervlakte en een mooi motief uit de Village serie van Sebra. Heeft een praktisch elastische rand, waardoor het zeer eenvoudig en gemakkelijk is om de hoes van de kinderwagen te halen en hem er weer op te zetten. Past op standaard kinderwagens. De regenhoes is vrij van PVC en flalaten, ademend en waterdicht WP8000MM / BF5000mm en heeft getapete naden, insectengaas en reflectoren.

  Gelieve niet gebruiken op witte of erg lichte kinderwagens, deze zouden iets kunnen verkleuren.

  Voedingskussen Forest - Grijs - Sebra - Voedingskussen Forest - grijs - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Voedingskussen Forest - Grijs - Sebra Voedingskussen Forest - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486217/th2/voedingskussen-forest---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Voedingskussen Sebra
  Dit (borst) voedingskussen van Sebra is van hoge kwaliteit, heeft mooie kleuren en een goed ontwerp. Het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen ( milieuvriendelijke en zonder schadelijke stoffen) en is mooi te combineren met de overige Sebra accessoires uit dezelfde seir.e
  Een veelzijdig kussen voor zowel tijdens als na de bevalling. Tijdens de zwangerschap periode biedt het kussen de zo belangrijke ondersteuning aan de rug en buik die de moeder nodig heeft tijdens het rusten. Na de bevalling kan het kussen gebruikt worden tijdens het voeden van de kleine. Het biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de baby in een lekker zacht en knus nestje kan liggen. 

  • Materialen: 1005 organisch GOTS gecertificeerd katoen met polyester vulling.
  • Afmetingen: 88 x 50 x 20 cm
  Gehaakte Wagenspanner Ketting Olifant - Grijs - Sebra - Gehaakte wagenspanner ketting Olifant - grijs - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Wagenspanner Ketting Olifant - Grijs - Sebra Gehaakte Wagenspanner Ketting Olifant - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/486219/th2/gehaakte-wagenspanner-ketting-olifant---grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  De wagenspanner van Sebra is een lief en leuk idee om als cadeau te geven voor de nieuwe baby. De baby zal veel plezier aan het kijken en aanraken van de ketting en olifantjes beleven. De gehaakte wagenspanner is voorzien van twee schattige olifantjes en gehaakte bolletjes. De uiteinden zijn voorzien van clips om aan de kinderwagen vast te maken.

  Materialen: 100% katoen, Sebra klemmen van kunststof.
  Afmetingen: Lengte: 53cm inclusief klemmen

  Commode Sebra - Wit - 80x74x90cm - Sebra - Commode Sebra - wit - 80x74x90 cm - Sebra
  699,95
  Leverbaar vanaf 31-05-2017
  Merk: Sebra Categorie: Commode Sebra - Wit - 80x74x90cm - Sebra Commode Sebra - Wit - 80x74x90cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516337/th2/commode-sebra---wit---80x74x90-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 699,95. in_stock

  2-in1 Commode Sebra

  Sebra is opgewonden om de nieuwe Sebra commode te mogen presenteren, die gelanceerd is als een uitbreiding op het originele Sebra bed, ontworpen volgens Viggo Einfeld's originele tekeningen va het Juno Bed. Tijdens het ontwerp proces van Sebra's commode ( changing unit) is Sebra geïnspireerd door de principes van Viggo Einfeldt's ontwerp, wat geresulteerd heeft in een commode die veel op het Sebra bed lijkt en gekenmerkt wordt door functionaliteit en klassiek Deens design

  De uniekheid van de commode ligt in he innovatieve 2-in-1 ontwerp, wat inhoud dat de commode zeer eenvoudig kan worden omgebouwd naar een klassieke opberg meubelstuk, wanneer de commode niet langer nodig is. De Sebra commode is geverfd met niet-giftige antibacteriële verf, die het gemakkelijk maakt een zeer goede hygiëne te behouden in de kinderkamer.

  De praktische omzetting van commode naar opberg kast is simpelweg te bereiken door de bovenste plank, waar op je verschoont, van de commode af halen na het demonteren van twee hoek beugels. Deze praktische functie voorkomt dat de commode op de zolder wordt gezet of zelfs wordt weggegooid, wanneer er (tijdelijk) geen gebruik meer van gemaakt wordt.

  Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Wit - Sebra - Bovenstuk Yomi bed - bars - wit - Sebra
  299,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Wit - Sebra Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Wit - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516339/th2/bovenstuk-yomi-bed---bars---wit---sebra[0].jpg Te koop voor 299,95. in_stock

  Zeg hallo tegen Yomi - Het gloednieuwe Sebra baby bed.

  Sebra kondigt met trots het nieuwe kinderbed Yomi aan, een kinderbedje ontworpen met functionaliteit en maatwerk in het achterhoofd. Maatwerk is een fenomeen dat recentelijk steeds populairder is geworden. Sebra heeft hierop gereageerd door een bed te ontwerpen met maatwerk als belangrijkste centrale punt, de naam Yomi is dan ook geïnspireerd op de woorden "you" en "mix". Het resultaat is een elegant kinder- of baby bed met pure Scandinavische lijnen die kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren, simpel weg door jouw gewenste basis en bovenstuk van het bed te kiezen.

  Mix je eigen Yomi bed.
  De maan grijze en aarde bruin gekleurde Yomi bedbodems kunnen dus gecombineerd worden met de mat gelakte beukenhouten of witte bovenstukken. Afhankelijk van je smaak maak je zelf de gewenste combinatie. De componenten van het Yomi bed  worden afzonderlijk verkocht, zodat je altijd de mogelijkheid en zekerheid hebt om op elk moment een nieuwe look voor het bed te kunnen creëren.

  Verstelbare hoogte Yomi bed.
  Het bed is uitgerust met een in de hoogte verstelbare bedbodem, wat het eenvoudig maakt de slaap hoogte aan te passen. Dit is erg handig wanneer je nog jonge kinderen hebt. Wanneer de kinderen leren te zitten kan de bodem worden verlaagd om te voorkomen dat ze uit bed vallen over het bed. De zijkanten van het bed kunnen worden verwijderd wanneer het kind oud genoeg is om zelf uit het bed te kunnen kruipen. Met deze functie wordt het bed een kleine bank, die voor veel speel plezier zorgt tijdens de uren dat je kind wakker is.

  Matras Yomi Bed. 
  Het passende matras voor het Yomi bed is apart bij Sebra (mee) te bestellen. 

  Het bed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm DS / EN 716 voor kinderbedden.

   

   

   

   

   

  Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Beukenhout - Sebra - Bovenstuk Yomi bed - bars - beukenhout - Sebra
  299,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Beukenhout - Sebra Bovenstuk Yomi Bed - Bars - Beukenhout - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516341/th2/bovenstuk-yomi-bed---bars---beukenhout---sebra[0].jpg Te koop voor 299,95. in_stock

  Zeg hallo tegen Yomi - Het gloednieuwe Sebra baby bed.

  Sebra kondigt met trots het nieuwe kinderbed Yomi aan, een kinderbedje ontworpen met functionaliteit en maatwerk in het achterhoofd. Maatwerk is een fenomeen dat recentelijk steeds populairder is geworden. Sebra heeft hierop gereageerd door een bed te ontwerpen met maatwerk als belangrijkste centrale punt, de naam Yomi is dan ook geïnspireerd op de woorden "you" en "mix". Het resultaat is een elegant kinder- of baby bed met pure Scandinavische lijnen die kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren, simpel weg door jouw gewenste basis en bovenstuk van het bed te kiezen.

  Mix je eigen Yomi bed.
  De maan grijze en aarde bruin gekleurde Yomi bedbodems kunnen dus gecombineerd worden met de mat gelakte beukenhouten of witte bovenstukken. Afhankelijk van je smaak maak je zelf de gewenste combinatie. De componenten van het Yomi bed  worden afzonderlijk verkocht, zodat je altijd de mogelijkheid en zekerheid hebt om op elk moment een nieuwe look voor het bed te kunnen creëren.

  Verstelbare hoogte Yomi bed.
  Het bed is uitgerust met een in de hoogte verstelbare bedbodem, wat het eenvoudig maakt de slaap hoogte aan te passen. Dit is erg handig wanneer je nog jonge kinderen hebt. Wanneer de kinderen leren te zitten kan de bodem worden verlaagd om te voorkomen dat ze uit bed vallen over het bed. De zijkanten van het bed kunnen worden verwijderd wanneer het kind oud genoeg is om zelf uit het bed te kunnen kruipen. Met deze functie wordt het bed een kleine bank, die voor veel speel plezier zorgt tijdens de uren dat je kind wakker is.

  Matras Yomi Bed. 
  Het passende matras voor het Yomi bed is apart bij Sebra (mee) te bestellen. 

  Het bed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm DS / EN 716 voor kinderbedden.

  Basis Yomi Bed - Maan Grijs - Sebra - Basis Yomi Bed - maan grijs - Sebra
  299,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Basis Yomi Bed - Maan Grijs - Sebra Basis Yomi Bed - Maan Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516343/th2/basis-yomi-bed---maan-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 299,95. in_stock

  Zeg hallo tegen Yomi - Het gloednieuwe Sebra baby bed.

  Sebra kondigt met trots het nieuwe kinderbed Yomi aan, een kinderbedje ontworpen met functionaliteit en maatwerk in het achterhoofd. Maatwerk is een fenomeen dat recentelijk steeds populairder is geworden. Sebra heeft hierop gereageerd door een bed te ontwerpen met maatwerk als belangrijkste centrale punt, de naam Yomi is dan ook geïnspireerd op de woorden "you" en "mix". Het resultaat is een elegant kinder- of baby bed met pure Scandinavische lijnen die kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren, simpel weg door jouw gewenste basis en bovenstuk van het bed te kiezen.

  Mix je eigen Yomi bed.
  De maan grijze en aarde bruin gekleurde Yomi bedbodems kunnen dus gecombineerd worden met de mat gelakte beukenhouten of witte bovenstukken. Afhankelijk van je smaak maak je zelf de gewenste combinatie. De componenten van het Yomi bed  worden afzonderlijk verkocht, zodat je altijd de mogelijkheid en zekerheid hebt om op elk moment een nieuwe look voor het bed te kunnen creëren.

  Verstelbare hoogte Yomi bed.
  Het bed is uitgerust met een in de hoogte verstelbare bedbodem, wat het eenvoudig maakt de slaap hoogte aan te passen. Dit is erg handig wanneer je nog jonge kinderen hebt. Wanneer de kinderen leren te zitten kan de bodem worden verlaagd om te voorkomen dat ze uit bed vallen over het bed. De zijkanten van het bed kunnen worden verwijderd wanneer het kind oud genoeg is om zelf uit het bed te kunnen kruipen. Met deze functie wordt het bed een kleine bank, die voor veel speel plezier zorgt tijdens de uren dat je kind wakker is.

  Matras Yomi Bed. 
  Het passende matras voor het Yomi bed is apart bij Sebra (mee) te bestellen. 

  Het bed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm DS / EN 716 voor kinderbedden.

  Basis Yomi Bed - Aarde Bruin - Sebra - Basis Yomi Bed - aarde bruin - Sebra
  299,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Basis Yomi Bed - Aarde Bruin - Sebra Basis Yomi Bed - Aarde Bruin - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516345/th2/basis-yomi-bed---aarde-bruin---sebra[0].jpg Te koop voor 299,95. in_stock

  Zeg hallo tegen Yomi - Het gloednieuwe Sebra baby bed.

  Sebra kondigt met trots het nieuwe kinderbed Yomi aan, een kinderbedje ontworpen met functionaliteit en maatwerk in het achterhoofd. Maatwerk is een fenomeen dat recentelijk steeds populairder is geworden. Sebra heeft hierop gereageerd door een bed te ontwerpen met maatwerk als belangrijkste centrale punt, de naam Yomi is dan ook geïnspireerd op de woorden "you" en "mix". Het resultaat is een elegant kinder- of baby bed met pure Scandinavische lijnen die kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren, simpel weg door jouw gewenste basis en bovenstuk van het bed te kiezen.

  Mix je eigen Yomi bed.
  De maan grijze en aarde bruin gekleurde Yomi bedbodems kunnen dus gecombineerd worden met de mat gelakte beukenhouten of witte bovenstukken. Afhankelijk van je smaak maak je zelf de gewenste combinatie. De componenten van het Yomi bed  worden afzonderlijk verkocht, zodat je altijd de mogelijkheid en zekerheid hebt om op elk moment een nieuwe look voor het bed te kunnen creëren.

  Verstelbare hoogte Yomi bed.
  Het bed is uitgerust met een in de hoogte verstelbare bedbodem, wat het eenvoudig maakt de slaap hoogte aan te passen. Dit is erg handig wanneer je nog jonge kinderen hebt. Wanneer de kinderen leren te zitten kan de bodem worden verlaagd om te voorkomen dat ze uit bed vallen over het bed. De zijkanten van het bed kunnen worden verwijderd wanneer het kind oud genoeg is om zelf uit het bed te kunnen kruipen. Met deze functie wordt het bed een kleine bank, die voor veel speel plezier zorgt tijdens de uren dat je kind wakker is.

  Matras Yomi Bed. 
  Het passende matras voor het Yomi bed is apart bij Sebra (mee) te bestellen. 

  Het bed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm DS / EN 716 voor kinderbedden.

  Matras Voor Yomi Bed - Baby - Steen Grijs - Sebra - Matras voor Yomi Bed - baby - steen grijs - Sebra
  129,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Matras Voor Yomi Bed - Baby - Steen Grijs - Sebra Matras Voor Yomi Bed - Baby - Steen Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516347/th2/matras-voor-yomi-bed---baby---steen-grijs---sebra[0].jpg Te koop voor 129,95. in_stock

  Zeg hallo tegen Yomi - Het gloednieuwe Sebra baby bed.

  Sebra kondigt met trots het nieuwe kinderbed Yomi aan, een kinderbedje ontworpen met functionaliteit en maatwerk in het achterhoofd. Maatwerk is een fenomeen dat recentelijk steeds populairder is geworden. Sebra heeft hierop gereageerd door een bed te ontwerpen met maatwerk als belangrijkste centrale punt, de naam Yomi is dan ook geïnspireerd op de woorden "you" en "mix". Het resultaat is een elegant kinder- of baby bed met pure Scandinavische lijnen die kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren, simpel weg door jouw gewenste basis en bovenstuk van het bed te kiezen.

  Mix je eigen Yomi bed.
  De maan grijze en aarde bruin gekleurde Yomi bedbodems kunnen dus gecombineerd worden met de mat gelakte beukenhouten of witte bovenstukken. Afhankelijk van je smaak maak je zelf de gewenste combinatie. De componenten van het Yomi bed  worden afzonderlijk verkocht, zodat je altijd de mogelijkheid en zekerheid hebt om op elk moment een nieuwe look voor het bed te kunnen creëren.

  Verstelbare hoogte Yomi bed.
  Het bed is uitgerust met een in de hoogte verstelbare bedbodem, wat het eenvoudig maakt de slaap hoogte aan te passen. Dit is erg handig wanneer je nog jonge kinderen hebt. Wanneer de kinderen leren te zitten kan de bodem worden verlaagd om te voorkomen dat ze uit bed vallen over het bed. De zijkanten van het bed kunnen worden verwijderd wanneer het kind oud genoeg is om zelf uit het bed te kunnen kruipen. Met deze functie wordt het bed een kleine bank, die voor veel speel plezier zorgt tijdens de uren dat je kind wakker is.

  Matras Yomi Bed. 
  Het passende matras voor het Yomi bed is apart bij Sebra (mee) te bestellen. 

  Het bed voldoet aan de Europese veiligheidsnorm DS / EN 716 voor kinderbedden.

  Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra - Gebreide knuffel Trusty - olifant - 100% katoen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516351/th2/gebreide-knuffel-trusty---olifant---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Maak kennis met olifant Trusy uit de In The Sky serie van heet deense design kinder merk Sebra. Een prachtige gebreide olifant gemaakt van 100 % katoen met polyester vulling. Trusty is het perfecte maatje voor je zoon of dochter tijdens een lange rit of als decoratie op het bed of in de kinderkamer.

  • 100% katoen met polyester vulling
  • wasbaar op 30 graden

   

   

   

   

  Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra - Gebreide knuffel Beary - ijsbeer - 100% katoen - Sebra
  29,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516354/th2/gebreide-knuffel-beary---ijsbeer---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Maak kennis met vriendelijke ijsbeer Beary uit de In The Sky serie van heet deense design kindermerk Sebra. Een prachtige gebreide teddy beer gemaakt van 100 % katoen met polyester vulling. Beary is het perfecte maatje voor je zoon of dochter tijdens een lange rit of als decoratie op het bed of in de kinderkamer.

  • 100% katoen met polyester vulling
  • wasbaar op 30 graden

   

  Speelmat - Wolkenblauw - 122cm - Sebra - Speelmat - wolkenblauw - 122 cm - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Speelmat - Wolkenblauw - 122cm - Sebra Speelmat - Wolkenblauw - 122cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516505/th2/speelmat---wolkenblauw---122-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Een mooie en decoratieve speelmat in de kleuren "wolken blauw". Een mat die je zo op vloer van de woonkamer zou achterlaten. Een ideale mat die een dempende werking heeft en dus zeer geschikt is om op te spelen. De speelmat geeft je kind een zacht en comfortabele ondergrond om op te spelen en het isoleert het kind tegen de koude vloer. De mat is gemaakt van 13 afzonderlijke stukken en kan eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde opberg-zak. Het product heeft een zachte, schokbestendige en comfortabele oppervlakte. 

  • Diameter van 122 centimeter
  • 13 afzonderlijke stukken die eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn
  • Ook verkrijgbaar in een vintage roze variant
  Gehaakte Rammelaar Panda - Op Ring - Sebra - Gehaakte rammelaar Panda - op ring - Sebra
  15,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Rammelaar Panda - Op Ring - Sebra Gehaakte Rammelaar Panda - Op Ring - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516542/th2/gehaakte-rammelaar-panda---op-ring---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Sebra heeft een ruimte collectie aan gehaakte zachte rammelaars gemaakt van 100% katoen (met houten ring). De panda rammelaar heeft een kleine verborgen bel aan de binnenkant die het gehoor stimuleert. Een perfect cadeau op bijvoorbeeld de baby shower of bezoek aan de kersverse ouders.
   

   

  Gehaakte Rammelaar Ijsbeer - Op Ring - Sebra - Gehaakte rammelaar Ijsbeer - op ring - Sebra
  15,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Rammelaar Ijsbeer - Op Ring - Sebra Gehaakte Rammelaar Ijsbeer - Op Ring - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516543/th2/gehaakte-rammelaar-ijsbeer---op-ring---sebra[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock

  Sebra heeft een ruimte collectie aan gehaakte zachte rammelaars gemaakt van 100% katoen (met houten ring). De ijsbeer rammelaar Beary heeft een kleine verborgen bel aan de binnenkant die het gehoor stimuleert. Een perfect cadeau op bijvoorbeeld de baby shower of bezoek aan de kersverse ouders.

   

  Gehaakt Rammelaar Egel - Lichtbruin - Sebra - Gehaakt rammelaar Egel - lichtbruin - Sebra
  14,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Rammelaar Egel - Lichtbruin - Sebra Gehaakt Rammelaar Egel - Lichtbruin - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516546/th2/gehaakt-rammelaar-egel---lichtbruin---sebra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Sebra heeft een ruimte collectie aan gehaakte zachte rammelaars gemaakt van 100% katoen (met houten ring). De Egel rammelaar heeft een kleine verborgen bel aan de binnenkant die het gehoor stimuleert. Een perfect cadeau op bijvoorbeeld de baby shower of bezoek aan de kersverse ouders.
   

  Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - wolken blauw - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517914/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---wolken-blauw---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - vintage roze - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517917/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---vintage-roze---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Forest - grijs - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Forest - Grijs - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517920/th2/dekbedovertrek-forest---grijs---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - wolken blauw - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Wolken Blauw - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517923/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---wolken-blauw---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - vintage roze - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Vintage Roze - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517926/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---vintage-roze---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek Forest - grijs - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek Forest - Grijs - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517929/th2/dekbedovertrek-forest---grijs---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x70 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - uni - 100x70 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x70 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x70 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517934/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---uni---100x70--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - uni - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517937/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---uni---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 200x140 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - uni - 200x140 + kussensloop - Sebra
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 200x140 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 200x140 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517941/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---uni---200x140--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x80 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - uni - 100x80 + kussensloop - Sebra
  54,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x80 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 100x80 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517944/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---uni---100x80--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra - Dekbedovertrek In the Sky - uni - 140x100 + kussensloop - Sebra
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra Dekbedovertrek In The Sky - Uni - 140x100 + Kussensloop - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517947/th2/dekbedovertrek-in-the-sky---uni---140x100--kussensloop---sebra[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  Sebra dekbedden
  Met de baby en kinder dekbedden van Sebra ontdekt je kind de wereld op een fantastische en speelse manier. De verschillende afdrukken moedigen het kind aan levendige en fantasierijke bedtijd verhaaltjes te bedenken en bevorderen de nachtrust. Al het beddengoed van Sebra is gemaakt van 100% organisch katoen dat GOTS gecertificeerd is.De dekbedden van het merk zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema's die mooi te combineren zijn met de bijbehorende kinder kamer accessoires van het merk Sebra:

  Series
  Sebra In The Sky - (vintage roze, wolen blauw en uniseks)
  Sebra Forest - (grijs)
  Sebra Farm - (Boy en Girl)
  Sebra Villiage - (Boy en Girl)

  De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 
  Baby - 70 x 100 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Junior - 100 x 140 + 45 x 40cm (kussensloop)
  Large - 140 x 200 + 65 x 60cm (kussensloop)
  Junior ( alternatieve formaten)

  Voor meer producten van het merk Sebra, klik hier..

  Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Blauw - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - baby 120 x 70 cm - blauw - Sebra
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Blauw - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517950/th2/hoeslaken-jersey-sheet---baby-120-x-70-cm---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

  Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Vintage Roze - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - baby 120 x 70 cm - vintage roze - Sebra
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Vintage Roze - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Baby 120 X 70cm - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517951/th2/hoeslaken-jersey-sheet---baby-120-x-70-cm---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wolken Blauw - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - wolken blauw - Sebra
  28,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wolken Blauw - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Wolken Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517952/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---wolken-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 28,90. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

  Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Vintage Roze - Sebra - Hoeslaken Jersey sheet - Junior 160 x 70 cm - vintage roze - Sebra
  28,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Vintage Roze - Sebra Hoeslaken Jersey Sheet - Junior 160 X 70cm - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/517953/th2/hoeslaken-jersey-sheet---junior-160-x-70-cm---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 28,90. in_stock

  Jersey Sheet Sebra
  De hoeslakens, Jersey Sheets, van Sebra zijn gemaakt van 100% organisch katoen ( GOTS gecertificeerd dus gemaakt van miliuevriendelijke materiaal zonder schadelijke stoffen) en voelen hierdoor heerlijk zacht aan en zijn ideaal voor het kind om op te slapen. De lakens hebben een elastische rand en passen hierdoor op bijna elke baby en junior matras! Ook mooi te combineren met het Kili bed van Sebra. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

  Verschoonkussen - In The Sky - Unisex - 64x52x8,5 - Sebra - Verschoonkussen - In the Sky - Unisex - 64x52x8,5 - Sebra
  59,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Verschoonkussen - In The Sky - Unisex - 64x52x8,5 - Sebra Verschoonkussen - In The Sky - Unisex - 64x52x8,5 - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518133/th2/verschoonkussen---in-the-sky---unisex---64x52x85---sebra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Aankleedkussen Sebra

  Het aankleedkussen van Sebra is ideaal om de baby op te verzorgen of om te kleden. De hoes van het kussen is gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen (milieuvriendelijke en vrij van schadelijke stoffen). Het kussen is verkrijgbaar met de bekende series en bijbehorende prints van Sebra: Farm, Forest, Villiage en In the Sky. 

  Een goede keuzen voor kersverse ouders, die hoge kwaliteit in combinatie met functionaliteit en Deense design waarderen. De hoes van het kussens kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen. 

  Badcape In The Sky - Cloud Blauw - Sebra - Badcape In the Sky - cloud blauw - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape In The Sky - Cloud Blauw - Sebra Badcape In The Sky - Cloud Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518228/th2/badcape-in-the-sky---cloud-blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Badcape In The Sky
  Baby handdoek met capuchon (badcape) in een mooie wolk blauwe kleur en motieven uit de bekende In the Sky serie van Sebra ( boederij, wolken, dieren en papieren vliegtuigjes). De handdoek is gemaakt van 100% katoen badstof en is een prachtig cadeau tijdens de baby shower of eerste bezoek aan de kersverse ouders. 

  Badcape In The Sky - Vintage Roze - Sebra - Badcape In the Sky - vintage roze - Sebra
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Badcape In The Sky - Vintage Roze - Sebra Badcape In The Sky - Vintage Roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518229/th2/badcape-in-the-sky---vintage-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Badcape In The Sky
  Baby handdoek met capuchon (badcape) in een mooie wolk blauwe kleur en motieven uit de bekende In the Sky serie van Sebra ( boederij, wolken, dieren en papieren vliegtuigjes). De handdoek is gemaakt van 100% katoen badstof en is een prachtig cadeau tijdens de baby shower of eerste bezoek aan de kersverse ouders. 

  Baby Deken Gehaakt - Roze - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra - Baby Deken gehaakt - roze - 85x85 cm - 100% katoen - Sebra
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Baby Deken Gehaakt - Roze - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra Baby Deken Gehaakt - Roze - 85x85cm - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/518274/th2/baby-deken-gehaakt---roze---85x85-cm---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Prachtig gehaakte baby deken uit de collectie van Sebra met consistente roze kleuren. Het deken zal prachtig staan in de verzorgkamer of op bijvoorbeeld de armleuning van de bank.Het prachtige zeshoekige patroon van het deken maakt van het deken ook nog eens een mooie woonaccessoire. Gemaakt van 100% katoen en heerlijk om de baby in te wikkelen.

   

  Bord Melamine - In The Sky - Blauw - 21,5cm - Sebra - Bord Melamine - In the Sky - blauw - 21,5 cm - Sebra
  8,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bord Melamine - In The Sky - Blauw - 21,5cm - Sebra Bord Melamine - In The Sky - Blauw - 21,5cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540785/th2/bord-melamine---in-the-sky---blauw---215-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 8,50. in_stock

  Dit bord gemaakt van melamine behoord tot de In the Sky servies collectie van Sebra. Het bord is voorzien met een mooie print van Bam de olifant, die een de lucht zweeft met een groep gele balonnen. Het bord zal er zeker voor zorgen dat eet tijd een stuk interessanter zal worden. Geschikt voor de vaatwasser! 

  Afmeting: 21,5 x 2 centimeter.


   

  Kom Melamine - In The Sky - Blauw - 15,5 X 6cm - Sebra - Kom Melamine - In the Sky - blauw - 15,5 x 6 cm - Sebra
  11,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kom Melamine - In The Sky - Blauw - 15,5 X 6cm - Sebra Kom Melamine - In The Sky - Blauw - 15,5 X 6cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540786/th2/kom-melamine---in-the-sky---blauw---155-x-6-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock

  Mooie kom uit de In the Sky servies collectie van Sebra. De kom is voorzien van de motieven uit de bekende serie en heeft een prachtige wolkblauwe rand. De kom is perfect voor pap, puree en soep! Vaatwasser bestendig. De kom is mooi te combineren met het overige servies uit de In the sky servies serie.

  15,5 x 6 centimeter
   

  Kop Melamine - In The Sky - Ijsbeer - Sebra - Kop Melamine - In the Sky - Ijsbeer - Sebra
  4,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kop Melamine - In The Sky - Ijsbeer - Sebra Kop Melamine - In The Sky - Ijsbeer - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540787/th2/kop-melamine---in-the-sky---ijsbeer---sebra[0].jpg Te koop voor 4,95. in_stock

  Mooi kopje uit de In the Sky servies collectie van Sebra. Het kopje is voorzien van de motieven uit de bekende serie. De kop is voor verschillende doeleinden te gebruiken, uiteraard om uit de drinken, maar ook als beker voor tandenborstels of misschien als kleine bloempot op de kinderkamer. Geschikt voor de vaatwasser. 6,8 x 7,5 centimeter.

  • 15,5 x 6 centimeter

   

   

   

  Schaal Melamine Blauw - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra - Schaal Melamine blauw - In the Sky - met 4-vakken - Sebra
  11,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Schaal Melamine Blauw - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra Schaal Melamine Blauw - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540788/th2/schaal-melamine-blauw---in-the-sky---met-4-vakken---sebra[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock Beautiful 4-room melamine plate with lovely motifs from the In the Sky collection and with a cloud blue coloured edge on top. A practical plate for the child that want the food seperated. A plate that with guarantee will make the dinner a better experience - when trying to find out what is beneath the mashed potatoes or the boiled carrots. The plate is dishwasher proved.
  Bord Melamine - In The Sky - Roze - 21,5cm - Sebra - Bord Melamine - In the Sky - roze - 21,5 cm - Sebra
  8,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Bord Melamine - In The Sky - Roze - 21,5cm - Sebra Bord Melamine - In The Sky - Roze - 21,5cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540789/th2/bord-melamine---in-the-sky---roze---215-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 8,50. in_stock

  Dit bord gemaakt van melamine behoord tot de In the Sky servies collectie van Sebra. Het bord is voorzien met een mooie print van Bam de olifant, die een de lucht zweeft met een groep roze balonnen. Het bord zal er zeker voor zorgen dat eet tijd een stuk interessanter zal worden. Geschikt voor de vaatwasser! 

  Afmeting: 21,5 x 2 centimeter.

  Kom Melamine - In The Sky - Roze - 15,5 X 6cm - Sebra - Kom Melamine - In the Sky - roze - 15,5 x 6 cm - Sebra
  11,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kom Melamine - In The Sky - Roze - 15,5 X 6cm - Sebra Kom Melamine - In The Sky - Roze - 15,5 X 6cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540791/th2/kom-melamine---in-the-sky---roze---155-x-6-cm---sebra[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock

  Mooie kom uit de In the Sky servies collectie van Sebra. De kom is voorzien van de motieven uit de bekende serie en heeft een prachtige vinateg roze rand. De kom is perfect voor pap, puree en soep! Vaatwasser bestendig. De kom is mooi te combineren met het overige servies uit de In the sky servies serie.

  15,5 x 6 centimeter

  Kop Melamine - In The Sky - Gorilla - Sebra - Kop Melamine - In the Sky - Gorilla - Sebra
  4,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Kop Melamine - In The Sky - Gorilla - Sebra Kop Melamine - In The Sky - Gorilla - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540792/th2/kop-melamine---in-the-sky---gorilla---sebra[0].jpg Te koop voor 4,95. in_stock

  Mooi kopje uit de In the Sky servies collectie van Sebra. Het kopje is voorzien van de motieven uit de bekende serie. De kop is voor verschillende doeleinden te gebruiken, uiteraard om uit de drinken, maar ook als beker voor tandenborstels of misschien als kleine bloempot op de kinderkamer. Geschikt voor de vaatwasser. 6,8 x 7,5 centimeter.

  • 15,5 x 6 centimeter
  •  
  Schaal Melamine Roze - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra - Schaal Melamine roze - In the Sky - met 4-vakken - Sebra
  11,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Schaal Melamine Roze - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra Schaal Melamine Roze - In The Sky - Met 4-vakken - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/540793/th2/schaal-melamine-roze---in-the-sky---met-4-vakken---sebra[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock Wonderful 4-room melamine plate with beautiful and sweet motifs known from the In the Sky collection. A practical plate for the child that wants the food seperated and a plate that with guarantee will make the dinner more interesting - what is hidding under the pasta or the boiled broccoli? The plate is dishwasher proved.