Sebra Knuffels

Sebra Knuffels in alle soorten en maten. De nieuwe collectie met meer dan 30 verschillende type en varianten knuffels maakt het aanbod zeer compleet. De bekende knuffels zoals Carl, Bob en Clara zijn de toppers van Sebra! 

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra - Gehaakte olifant op wielen - grijs - Sebra (SALE)
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra Gehaakte Olifant Op Wielen - Grijs - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411737/th2/gehaakte-olifant-op-wielen---grijs---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock 5.0 Deze handgehaakte olifant op wielen van Sebra in de kleur grijs is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze lieve olifant ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:24 x B:13 x H:25 cm is deze schattige olifant niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de olifanten in andere kleuren voor eindeloos speelplezier.
 • Best verkocht
  -13%
  Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Carl - Koe - Sebra
  19,95
  22.91
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra Gehaakte Knuffeldier Carl - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411729/th2/gehaakte-knuffeldier-carl---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock Maakt u kennis met Carl, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Carl uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Carl is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Carl met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra - Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra
  21,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra Gehaakte knuffel Konijn - blauw -Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/612224/th2/gehaakte-knuffel-konijn---blauw--sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Dit schattige gehaakte Konijn is het perfecte gezelschap voor uw kinderen tijdens een lange autorit of op bezoek bij familie en vrienden. De katoenen stof, gevuld met polyester, zorgt voor extra knuffelcomfort en de kans is groot dat de kinderen het konijn niet meer los willen laten. Met een gewicht van 0.5 kg en een hoogte van 34 cm kan het konijn zonder problemen overal mee naar toe gesleept worden. Wanneer het konijn zich toch wat eenzaam voelt dan zijn er nog genoeg andere knuffel vrienden van Sebra te vinden. En mocht de tijd zijn aangebroken dat het konijn wat minder geliefd is, dan staat deze ook leuk als accessoire in de kinderkamer. 

 • Best verkocht
  -26%
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/blauw - Sebra (SALE)
  25,99
  34.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411751/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-blauw---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 25,99. in_stock Lekker spelen met deze pastelblauwe konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Lily - 40cm - Sebra
  49,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Lily - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411757/th2/gehaakte-pop-lily---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Maakt u kennis met Lily, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Lily uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Lily is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Lily met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra - Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra
  21,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra Gehaakte knuffel Konijn - roze -Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/612226/th2/gehaakte-knuffel-konijn---roze--sebra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock
  Gehaakte knuffeldier - hert - lichtbruin - Sebra - Gehaakte knuffeldier - hert - lichtbruin - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier - hert - lichtbruin - Sebra Gehaakte knuffeldier - hert - lichtbruin - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/617205/th2/gehaakte-knuffeldier---hert---lichtbruin---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Sweet little crotchet deer in 100% cotton and polyester filling. The deer is the perfect friend for the child when it is time to sleep, on the long drive or as decor on a made-up bed.
  Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bob - Hond - Sebra
  44,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra Gehaakte Knuffeldier Bob - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411728/th2/gehaakte-knuffeldier-bob---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 44,99. in_stock Maakt u kennis met Bob, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bob uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bob is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bob met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
 • -29%
  Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Robert - Haas - Sebra
  31,99
  44.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra Gehaakte Knuffeldier Robert - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411730/th2/gehaakte-knuffeldier-robert---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 31,99. in_stock Maakt u kennis met Robert, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Robert uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Robert is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Robert met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra - Gehaakte knuffeldier Bella - Hond - Sebra
  38,94
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra Gehaakte Knuffeldier Bella - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411731/th2/gehaakte-knuffeldier-bella---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 38,94. in_stock Maakt u kennis met Bella, de handgehaakte hond van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 42 cm is Bella uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Bella is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Bella met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra - Gehaakte knuffeldier Clara - Koe - Sebra
  22,91
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra Gehaakte Knuffeldier Clara - Koe - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411732/th2/gehaakte-knuffeldier-clara---koe---sebra[0].jpg Te koop voor 22,91. in_stock Maakt u kennis met Clara, de handgehaakte koe van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Clara uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Clara is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Clara met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra - Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra
  44,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra Gehaakte knuffeldier Roberta - Haas - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411733/th2/gehaakte-knuffeldier-roberta---haas---sebra[0].jpg Te koop voor 44,99. in_stock Maakt u kennis met Roberta, de handgehaakte haas van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 38 cm is Roberta uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Roberta is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Roberta met de andere knuffels van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jack - Sebra
  47,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra Gehaakte Pop Farm - Jack - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411734/th2/gehaakte-pop-farm---jack---sebra[0].jpg Te koop voor 47,95. in_stock Maakt u kennis met Jack, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriend van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Jack uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jack is hij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jack met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
  Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra - Gehaakte pop Farm - Jenny - Sebra
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra Gehaakte Pop Farm - Jenny - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411735/th2/gehaakte-pop-farm---jenny---sebra[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock Maakt u kennis met Jenny, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Jenny uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Jenny is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Jenny met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!
 • -20%
  Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra - Gehaakte pop Li - 30cm - Sebra (SALE)
  31,96
  39.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra Gehaakte Pop Li - 30cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411736/th2/gehaakte-pop-li---30cm---sebra-sale[0].jpg Te koop voor 31,96. in_stock

  Maakt u kennis met Li, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 30 cm is Li uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Li is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Li met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

 • -20%
  Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje- Robert - Sebra
  27,99
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje- Robert - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411738/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje--robert---sebra[0].jpg Te koop voor 27,99. in_stock Lekker spelen met Robert het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Robert ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Robert zijn uitgetuimeld, doet Robert het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Robert met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra - Gehaakte konijn - tuimelspeeltje - Roberta - Sebra
  34,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra Gehaakte Konijn - Tuimelspeeltje - Roberta - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411739/th2/gehaakte-konijn---tuimelspeeltje---roberta---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met Roberta het konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is Roberta ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en Roberta zijn uitgetuimeld, doet Roberta het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer Roberta met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - hond - Sebra
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Hond - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411740/th2/gehaakte-muziekdoosje---hond---sebra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale hond van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de hond te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
  Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra - Gehaakte muziekdoosje - olifant - Sebra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra Gehaakte Muziekdoosje - Olifant - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411741/th2/gehaakte-muziekdoosje---olifant---sebra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Laat uw lieveling lekker wegdromen op de muziek van deze muzikale olifant van Sebra. Dit snoezige muziekdoosje is handgehaakt van zacht katoen met een polystervulling en heeft een hoogte van 15 cm. Door aan de staart van de olifant te trekken begint een ontspannend muziekje te spelen. Door de lus is dit schattige muziekdoosje makkelijk te bevestigen aan het bed of ledikant. Combineer dit lieve muziekdoosje met de andere muziekdoosjes van Sebra voor een ware muzikale symfonie voor uw lieveling.
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - bever - Sebra
  34,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Bever - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411748/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---bever---sebra[0].jpg Te koop voor 34,99. in_stock Lekker spelen met de snoezige bever, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriend van uw lieveling te worden. Met een hoogte van 17 cm en gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is deze schattige bever ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en deze lieve bever zijn uitgetuimeld, doet hij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer hartveroverende bever met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
 • -30%
  Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra - Gehaakt tuimelspeeltje - konijn - pastel/roze - Sebra
  18,90
  27.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra Gehaakt Tuimelspeeltje - Konijn - Pastel/roze - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411752/th2/gehaakt-tuimelspeeltje---konijn---pastel-roze---sebra[0].jpg Te koop voor 18,90. in_stock Lekker spelen met deze pastelroze konijn, wie wil dat nou niet? Dit schattige handgehaakte tuimelspeeltje staat te popelen om de nieuwe beste vriendin van uw lieveling te worden. Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling is dit lieve konijntje ook uiterst geschikt om lekker mee te knuffelen na het tuimelen. Als uw lieveling en dit schattige konijntje zijn uitgetuimeld, doet zij het ook fantastisch als leuke accessoire op de kinderkamer. Combineer dit snoezige konijntje met de andere tuimelspeeltjes van Sebra voor nog veel meer tuimelplezier!
  Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra - Gehaakte wegsleepwagen op houten wielen - blauw - Sebra
  27,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra Gehaakte Wegsleepwagen Op Houten Wielen - Blauw - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411754/th2/gehaakte-wegsleepwagen-op-houten-wielen---blauw---sebra[0].jpg Te koop voor 27,99. in_stock Deze handgehaakte wegsleepwagen op wielen van Sebra in de kleur blauw is altijd in voor een spannend avontuur. Deze nieuwe beste vriend van uw kleine man of vrouw kan door de houten wielen en het touw overal mee naar toe getrokken worden en als ze uitgespeeld zijn, dient deze stoere wegsleepwagen ook uitstekend als leuke accessoire in de kinderkamer. Met afmetingen van L:18 x B:9 x H:14,5 cm is deze wegsleepwagen niet te klein of te groot. Een prima speelkameraad in z'n eentje of samen met de trekknuffels voor eindeloos speelplezier.
 • -28%
  Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Daisy - 40cm - Sebra
  35,99
  49.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Daisy - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411756/th2/gehaakte-pop-daisy---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 35,99. in_stock

  Maakt u kennis met Daisy, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Daisy uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Daisy is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Daisy met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra - Gehaakte pop Ling - 40cm - Sebra
  52,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra Gehaakte Pop Ling - 40cm - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/411758/th2/gehaakte-pop-ling---40cm---sebra[0].jpg Te koop voor 52,95. in_stock

  Maakt u kennis met Ling, de handgehaakte pop van Sebra en nieuwe beste vriendin van uw lieveling! Gemaakt van heerlijk zacht katoen met een polyestervulling en met een hoogte van 40 cm is Ling uistekend geschikt om lekker mee te knuffelen. Als uw lieveling even is uitgeknuffeld met Ling is zij ook zeer geschikt als prachtige accessoire voor in de kamer. Combineer Ling met de andere poppen van Sebra voor nog meer knuffelplezier!

  Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra - Gebreide knuffel Trusty - olifant - 100% katoen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra Gebreide Knuffel Trusty - Olifant - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516352/th2/gebreide-knuffel-trusty---olifant---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Maak kennis met olifant Trusy uit de In The Sky serie van heet deense design kinder merk Sebra. Een prachtige gebreide olifant gemaakt van 100 % katoen met polyester vulling. Trusty is het perfecte maatje voor je zoon of dochter tijdens een lange rit of als decoratie op het bed of in de kinderkamer.

  • 100% katoen met polyester vulling
  • wasbaar op 30 graden

   

   

   

   

  Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra - Gebreide knuffel Beary - ijsbeer - 100% katoen - Sebra
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Sebra Categorie: Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra Gebreide Knuffel Beary - Ijsbeer - 100% Katoen - Sebra //cdn.lil.nl/upload/22/products/516355/th2/gebreide-knuffel-beary---ijsbeer---100--katoen---sebra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Maak kennis met vriendelijke ijsbeer Beary uit de In The Sky serie van heet deense design kindermerk Sebra. Een prachtige gebreide teddy beer gemaakt van 100 % katoen met polyester vulling. Beary is het perfecte maatje voor je zoon of dochter tijdens een lange rit of als decoratie op het bed of in de kinderkamer.

  • 100% katoen met polyester vulling
  • wasbaar op 30 graden

   

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up