SenS-line

strong>Sens Line Tuinmeubelen is een modern merk met Trendy product voor in de tuin. De tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals graniet, aluminium en hout. Sens Line heeft in haar assoritment tuinstoelen, tuinban... Lees meer


Sens Line Tuinmeubelen is een modern merk met Trendy product voor in de tuin. De tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals graniet, aluminium en hout. Sens Line heeft in haar assoritment tuinstoelen, tuinbanken, loungebanken, terrashaarden en vuurkorven. Voor de zomerse dagen beschikt het merk over degelijke parasols met de juiste voetensteun. 

Sens Line Tuinstoelen

De tuinstoelen zijn gemaakt van hout of aluminium met een dusdanige kwaliteit dat je hier lang plezier van zult hebben. De tuinstoel Jumbo Canadian is één van de populairste in zijn klasse wat betreft tuinstoelen. Deze tuinstoel is leverbaar in 5 verschillende kleuren. De tuinstoelen van Sens zijn afgewerkt en voorzien van de nodige informatie bij het zelf in elkaar zetten. Ben je opzoek naar een trendy tuinstoel of een ontspannen loungestoel Sens Line heeft het!

 

Tuinbanken van Sens

Voor elke stijl tuin heeft Sens Line een passende tuinbank. Met meer dan 30 verschillende tuinbanken gemaakt van hout of aluminium is het aanbod ruim te noemen. Bekende banken van Sens zijn de Sipora, Toulouse en de Brighton. Alle Sens Line Tuinbanken worden geleverd met de nodige informatie voor zelfbouw.