SenS-line

sens-line
SenS-line

SenS-line aanbiedingen

Tuinbank Boulogne - Donkergrijs - 2-zits - Grenen FSC - SenS-Line

De tuinbank Boulogne van SenS-Line heeft een klassiek ontwerp en is verkrijgbaar in een 2-zits en 3-zits variant. Extra zitplekken voor in de zon, maar ook een m..

> Bekijk meer Sens-Line Tuinbanken
Tete-a-Tete bank Memphis - hardwood - SenS-Line

DeTête-a-tête Memphis bestaat uit twee stoelen en een tafeltje in het midden. Heerlijk om met zijn tweeen in te zitten en te genieten van uw tu..

> Bekijk meer Sens-Line Tuinstoelen
Houtkar - houtopslag op wielen - metaal - 42x35x110cm - SenS-Line

Houtkar op wielen van SenS-Line. Deze metalen houtkar op wielen maakt het nog gemakkelijker om je hout mee te vervoeren. Zoals op de foto te zien is, is heet..

> Bekijk meer Sens-Line Houtopslag

Sens Line Tuinmeubelen is een modern merk met Trendy product voor in de tuin. De tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals graniet, aluminium en hout. Sens Line heeft in haar assoritment tuinstoelen, tuinbanken, loungebanken, terrashaarden en vuurkorven. Voor de zomerse dagen beschikt het merk over degelijke parasols met de juiste voetensteun.

Sens Line Tuinstoelen

De tuinstoelen zijn gemaakt van hout of aluminium met een dusdanige kwaliteit dat je hier lang plezier van zult hebben. De tuinstoel Jumbo Canadian is één van de populairste in zijn klasse wat betreft tuinstoelen. Deze tuinstoel is leverbaar in 5 verschillende kleuren. De tuinstoelen van Sens zijn afgewerkt en voorzien van de nodige informatie bij het zelf in elkaar zetten. Ben je opzoek naar een trendy tuinstoel of een ontspannen loungestoel Sens Line heeft het!

 

Tuinbanken van Sens

Voor elke stijl tuin heeft Sens Line een passende tuinbank. Met meer dan 30 verschillende tuinbanken gemaakt van hout of aluminium is het aanbod ruim te noemen. Bekende banken van Sens zijn de Sipora, Toulouse en de Brighton. Alle Sens Line Tuinbanken worden geleverd met de nodige informatie voor zelfbouw.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up