LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Bumba Speelgoed

Stap binnen in de circuswereld van Bumba, het vrolijke gele clowntje. Bumba is vooral bekend van televisie, maar er zijn ook allerlei leuke speelgoed producten verkrijgbaar. Denk aan kleurboeken, puzzels, speelgoedauto’s, knuffels, speeltenten en nog veel meer! Bumba maakt peuters aan het lachen en is leuk voor zowel jongetjes als meisjes.


Kent u Bumba al? Bumba is een ontdeugend clowntje met een opvallende gele hoed, een rode neus en een toverstaf. Op televisie haalt Bumba allerlei grapjes en trucjes uit, samen met zijn circusvriendjes. Peuters en kleuters hebben de dikste lol om de avonturen van Bumba. De felle kleuren en de grappige geluidjes zijn direct herkenbaar voor de allerkleinsten. Maar niet alleen op televisie is Bumba populair, ook de speelgoedartikelen vliegen de deur uit. Zet een nachtlampje van Bumba in de kinderkamer, lees een leerzaam Bumba boekje voor of maak maak samen muziek op de Bumba trommel. Bumba is vrolijk en grappig en zorgt voor een heleboel plezier! Houd LiL.nl in de gaten voor het nieuwste Bumba speelgoed.