Disney Prinsessen Speelgoed

Beleef de sprookjesachtige wereld met de Disney princessen. De Disney princessen voeren kinderen mee in de wereld van koninklijke paleizen, glitters en dansen op muziek. U vindt hier op LiL.nl verschillende Disney princessen. In de vorm van knutselpakketten, loopauto's en poppen beleven kinderen de leukste avonturen. De Disney princessen zijn bovendien niet alleen leuk voor uw eigen kind(eren), maar ook te geven als cadeau.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Speelkleed Hinkelspel - Disney Prinsessen - Speelkleed Hinkelspel - Disney Prinsessen
  25,90
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Disney Prinsessen Categorie: Speelkleed Hinkelspel - Disney Prinsessen Speelkleed Hinkelspel - Disney Prinsessen //cdn.lil.nl/upload/22/products/226672/th2/speelkleed-hinkelspel---disney-prinsessen[0].jpg Te koop voor 25,90. in_stock

  Princess hinkelspel vloerkleed, met afmeting 80 x 160 cm. Vervaardigd van nylon.                                                                

 • Best verkocht
  Loopauto Activity Ride-On - Disney Prinsessen - Loopauto Activity Ride-On - Disney Prinsessen
  55,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Disney Prinsessen Categorie: Loopauto Activity Ride-On - Disney Prinsessen Loopauto Activity Ride-On - Disney Prinsessen //cdn.lil.nl/upload/22/products/226204/th2/loopauto-activity-ride-on---disney-prinsessen[0].jpg Te koop voor 55,99. in_stock

  Dancing Princess activity racer. Rijd als een echte princes op deze prachtige ride-on. Draai de sleutel om en hij zal �cht starten! Met magische toverstaf en de auto maakt allerlei leuke geluiden. Verpakt in touchbo x . Geschikt voor kinderen vanaf 12-36 maanden. Inclusief 2 AA-batterijen.

De Disney Princessen zijn de hoofdrolspelers in veel Disney verhalen. Deze Disney verhalen zijn niet alleen veel verfilmde sprookjes, maar ook verhalen door Disney zelf geschreven. De lijst van alle Disney princessen is groot. Zo zijn er de bekende Disney princessen als Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Ariel, maar behoren ook Merida, Tiana en Mulan tot de prachtige Disney prinsessen. Allen zijn zij mooi aangekleed en verschijnen zij op verschillende producten. Zo kunnen kinderen met Assepoester kleuren en van strijkkralen Sneeuwwitje maken. De producten met de Disney Princessen zijn leuk voor jong en oud, maar vooral erg gewild door de bekende gezichten. De Disney princessen producten zijn echte aanraders om te geven als cadeau!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up