LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Disney Prinsessen Speelgoed

Beleef de sprookjesachtige wereld met de Disney princessen. De Disney princessen voeren kinderen mee in de wereld van koninklijke paleizen, glitters en dansen op muziek. U vindt hier op LiL.nl verschillende Disney princessen. In de vorm van knutselpakketten, loopauto's en poppen beleven kinderen de leukste avonturen. De Disney princessen zijn bovendien niet alleen leuk voor uw eigen kind(eren), maar ook te geven als cadeau.


De Disney Princessen zijn de hoofdrolspelers in veel Disney verhalen. Deze Disney verhalen zijn niet alleen veel verfilmde sprookjes, maar ook verhalen door Disney zelf geschreven. De lijst van alle Disney princessen is groot. Zo zijn er de bekende Disney princessen als Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Ariel, maar behoren ook Merida, Tiana en Mulan tot de prachtige Disney prinsessen. Allen zijn zij mooi aangekleed en verschijnen zij op verschillende producten. Zo kunnen kinderen met Assepoester kleuren en van strijkkralen Sneeuwwitje maken. De producten met de Disney Princessen zijn leuk voor jong en oud, maar vooral erg gewild door de bekende gezichten. De Disney princessen producten zijn echte aanraders om te geven als cadeau!