Kabouter Plop Speelgoed

Plopperdeplop zegt Kabouter Plop. Kabouter Plop is de vrolijke kabouter, altijd voorzien van een rode muts. In zijn paddenstoel beleeft Kabouter Plop de leukste avonturen die hij graag deelt met zijn kijkers. Geen wonder, dat de collectie van Kabouter Plop flink is uitgebreid. De kijkers hebben de vrolijke kabouter met omarmd, waardoor de kinderen nu ook plezier kunnen beleven aan Kabouter Plop speelgoed. Erg leuk!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -37%
  Badfiguurtjes - 3 Stuks - Kabouter Plop - Badfiguurtjes - 3 Stuks - Kabouter Plop
  6,30
  9.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Kabouter Plop Categorie: Badfiguurtjes - 3 Stuks - Kabouter Plop Badfiguurtjes - 3 Stuks - Kabouter Plop //cdn.lil.nl/upload/22/products/226090/th2/badfiguurtjes---3-stuks---kabouter-plop[0].jpg Te koop voor 6,30. in_stock

  Met deze Plop Badfiguurtjes Bosvrienden is plezier in bad gegarandeerd! De Plop Badfiguurtjes Bosvrienden zijn de vrolijke vrienden die het badderen voor kinderen stukken leuker maken. De kabouter plop badfiguurtjes komen uit de bosvrienden collectie. Beleef de leukste avonturen met Kabouter Plop, Kwebbel en een grappig eendje met Plop-muts!

Het begon allemaal met de televisieserie Kabouter Plop. Deze is opgericht in 1997. Bij Kabouter Plop draait het allemaal om Plops paddenstoel, waar altijd plopmelk en ploppannenkoeken te vinden zijn. Met een grap en een lach beleven de vrienden Kabouter Plop, Kabouter Kwebbel, Kabouter Lui, Kabouter Klus, Kabouter Smul en Kabouter Smal de grootste lol. Met de vele merchandise-artikelen is de populariteit van Kabouter Plop enorm uitgebreid. Zo heeft Kabouter Plop niet alleen films, maar ook liedjes, boeken, theatershow en een echt pretpark. Bovendien vindt u Kabouter Plop ook terug op het speelgoed wat hier te vinden is én is de enige echte Kabouter Plop muts ook in de collectie te vinden.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up