Ses Creative

Laat de handen maar wapperen, want de collectie van Ses Collective bestaat uit allerlei leuke knutselpakketten. De knutselpakketten van Ses Creative zijn zowel voor jongens als meisjes en daarmee ideale cadeaus. Zo vindt u onder andere in de collectie van Ses Creatives pakketten om spaarpotten en sieraden te maken. Maar kunnen de kinderen zich ook als dokter verkleden met de leuke doktersets.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -12%
  Plakkaatverf - 00311 - Ses Creative - Plakkaatverf - 00311 - Ses Creative
  4,67
  5.30
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Ses Creative Categorie: Plakkaatverf - 00311 - Ses Creative Plakkaatverf - 00311 - Ses Creative //cdn.lil.nl/upload/22/products/474171/th2/plakkaatverf---00311---ses-creative[0].jpg Te koop voor 4,67. in_stock

  SES plakkaatverf, 6 potjes van 50 ml in de kleuren wit, geel, rood, groen, blauw en zwart. Ideaal voor de beginnende kunstenaar! Verpakt in touchbox .De verf is zeer eenvoudig te verwijderen van bijvoorbeeld de handen, tafels, kleding en haren van de kinderen. De verf is van goede kwaliteit en garandeert urenlang speelplezier. 

 • Best verkocht
  -32%
  Spel Hamertje Tik - Fantasie - 00926 - Ses - Spel Hamertje Tik - Fantasie - 00926 - Ses (SALE)
  8,81
  13.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Ses Creative Categorie: Spel Hamertje Tik - Fantasie - 00926 - Ses Spel Hamertje Tik - Fantasie - 00926 - Ses //cdn.lil.nl/upload/22/products/196583/th2/spel-hamertje-tik---fantasie---00926---ses-sale[0].jpg Te koop voor 8,81. in_stock

  Het bekende Hamertje Tik is nog lang niet uit de mode! Met de SES Hamertje Tik maken kinderen mooie fantasiefiguren door met het hamertje en de spijkertjes de vormpjes op het kurkbord vast te maken. De Ses Hamertje Tik Fantasie wordt inclusief allerlei leuke vormpjes in felle kleuren geleverd. Daarnaast bevat de inhoud: kurkbord, houten hamer, +/- 40 spijkers, +/- 30 houten vormen en een blad met enkele voorbeelden. De Ses Hamertje Tik is verpakt in een windowbox en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • Best verkocht
  -11%
  Schort Kliederschort - Ses Creative - Schort Kliederschort - Ses Creative
  7,99
  8.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Ses Creative Categorie: Schort Kliederschort - Ses Creative Schort Kliederschort - Ses Creative //cdn.lil.nl/upload/22/products/224608/th2/schort-kliederschort---ses-creative[0].jpg Te koop voor 7,99. in_stock

  SES kliederschort: handig voor de kliederende kunstenaars onder ons. Geschikt voor de wasmachine. One size fits all', voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Wordt geleverd in polybag.

Ses Creative is 100% Hollands. Wat begon als een familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal bekend bedrijf. Ses Creative is vooraanstaand op het gebied van creatief en educatief speelgoed. Met Ses Creative hebben kinderen gegarandeerd speelplezier en knutselsucces, waarbij aan de veiligheid van het kind en de omgeving is gedacht. Ook zijn de producten van Ses Creative goed voor de ontwikkeling van creatieve en motorieke vaardigheden. De collectie van Ses Creative bestaat uit meer dan 400 producten. U vindt hier op LiL.nl een deel van dit aantal. Onder andere de bekende en populaire knutselpakketten, maar ook tekensets, verkleedkleding en badspeelgoed vindt u hier. Tip! De producten van Ses Creative zijn aan te raden cadeaus voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up